luni, 17 decembrie 2012

Horoscop săptămânal: vezi ce ţi-au pregătit astrele!


O nouă săptămână plină pentru toată lumea, mai ales pentru zodiile mai delăsătoare, cum sunt Peştii, Racul sau Vărsătorul. Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 17-23 decembrie!
de Amelia Matei, 14 Decembrie 2012
    cuplu langa brad

  • Sursa Foto: Thinkstock

Berbec

Chiar dacă eşti obosită şi lipsită de energie, ai câteva idei geniale care te ajută să economiseşti timp şi bani, uşurând astfel munca ta. Oricum, săptămâna rămâne plină şi încă din primele zile îţi vei dori să se termine mai repede. Cu cât se apropie mai mult Sărbătorile, cu atât eşi mai ocupată şi probabil că nu vei avea linişte nici în ziua de Crăciun.

Taur

Ai multe de făcut, atât la serviciu, cât şi acasă, astfel că până vineri abia dacă îţi mai vezi capul de treabă. Asta te face unpic cam irascibilă şi greu de suportat pentru cei din jurul tău. Aşa că nu spera la vreun ajutor, din moment ce îi îndepărtezi pe toţi. Ai parte totuşi de momente fericite în cuplu, mai ales dacă înveţi să laşi stresul de la serviciu la uşa casei tale.

Gemeni

Dintr-o dată devii mult mai energică şi mai concentrată. Reuşeşti parcă să fii în mai multe locuri în acelaşi timp şi să faci zeci de lucruri deodată. La serviciu sunt unele probleme de comunicare. E normal să fie aşa dacă ne gândim că toată lumea este ocupată şi grăbită. Aşa că nu pune la inimă cuvintele neplăcute pe care le auzi şi ocupă-te de problemele tale.

Rac

Mai mult ca oricând ai nevoie de calm, linişte şi dragoste, lucruri pe care nu le primeşti. Dacă ai amânat pregătirile pentru Sărbători şi sarcinile aferente sfârşitului de an la serviciu, o să ai o săptămână de coşmar, mai ales că nu te poţi concentra şi nu lucrezi bine în condiţii de stress. În cuplu pot apărea unele discuţii fiindcă ceri lucruri pe care el nu ţi le poate oferi chiar acum.

Leu

Eşti organizată, calmă, eficientă. Săptămâna decurge lin pentru tine şi reuşeşti să-ţi duci la bun sfârşit toate planurile. Singura problemă ar fi bani... Cum nu prea îţi stă în fire să economiseşti, vei suferi din cauză că nu îţi poţi permite lucrurile pe care ţi le doreşti, aşa că probabil te vei rezuma la cadouri pentru tine, ceea ce nu va mira pe nimeni. În rest, nu se anunţă probleme prea mari, nici acasă, nici la lucru.

Fecioară

La cât eşti de calculată şi prevăzătoare, cu siguranţă că stai foarte bine cu pregătirile de Sărbători şi eşti aproape gata cu sarcinile de serviciu. Din păcate, munca asiduă din ultimul timp s-ar putea să-ţi aducă mici probleme de sănătate. Dacă nu ai grijă de tine o să-ţi petreci sărbătorile în pat. O altă problemă ar fi relaţia cu cei din jur. Eşti pre perfecţionistă şi în situaţii de stress îi cam enervezi pe cei din jur.

Balanţă

Dacă mai stai mult să te gândeşti, să te răzgândeşti şi să analizezi situaţiile pe toate părţile, o să rămâi în urma cu treburile şi ultimele zile ale lunii te vor găsi cu nervii la pământ. Trebuie să devii mai hotărâtă, mai sigură pe tine şi să faci alegerile necesare mai repede. Nu te baza pe sfatul celor din jur, care sunt prea ocupaţi ca să se gândească şi la problemele tale.

Scorpion

De obicei eşti plină de energie şi entuziasm, dar săptămâna aceasta devii şi mai şi. Când ştii că te aşteaptă o mică vacanţă, cadouri şi momente frumoase cuc ei dragi, pui toată dăruirea ta în pregătiri şi mai ales în căutarea cadourilor ideale. Este perioada anului ca îţi place cel mai mult şi niciun efort nu e prea mare când vrei să iesă totul perfect.

Săgetător

Tu te pricepi mai mult la vorbe şi mai puţin la muncă, aşa că săptămâna asta trece greu fiindcă sfârşitul de an e plin şi pentru tine, ca pentru toată lumea. De aceea eşti mai puţin veselă şi mai puţin camunicativă ca de obicei. Dacă ţi se pare că cineva îţi pune beţe în roate, e numai pentru că încerci să găseşti vinovaţi pentru lipsa de chef.

Capricorn

Sigur eşti la zi cu îndatoririle legate de Sărbători. Aşa că ai o săptămână normală, nici prea grea, nici prea uşoară. Oricum, tu nu te plângi şi iei lucrurile aşa cum vin, ocupându-te de fiecare pe rând. Dacă zilele vor fi pline săptămâna asta, serile vor fi frumoase şi liniştite. Ai parte de o perioadă bună în dragoste şi ţi se pare că toată lumea e a ta.

Vărsător

Dorinţa ta de libertatea şi de plimbări nu prea se potriveşte cu această perioadă în care obligaţiile se adună şi sarcinile nu mai pot fi amânate. Aşa că eşti frustrată şi cam nervoasă, lucru pe care nimeni nu îl înţelege. Din fericire, cele care au fost prevăzătoare au suficienţi bani în buzunar ca să-şi permită să economisească timp.

Peşti

Eşti cu capul în nori ca de obicei şi, evident, în urmă cu toate. Probabil că nici măcar nu te-ai gândit ce cadouri să faci, darămite să le mai şi cumperi. Să sperăm că ai alături pe cineva mai calculat decât tine care s-a gândit din timp la lucrurile astea, astfel ca tu să te poţi concentra pe serviciu. Acasă te nemulţumeşte faptul că nu mai primeşti atenţia pe care o doreşti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu