vineri, 4 ianuarie 2013

Ascensiunea in 4 D si 5 D


In prezent ne aflam chiar in mijlocul „vortexului” de evenimente care angreneaza in spirala sa marile transformari planetare, inerente ascensiunii omenirii pe un nivel superior de vibratie a constiintei. Pentru multi, evenimentele care vor avea loc par infricosatoare, dar in realitate ele sunt manifestarea unei necesitati cosmice ce se afla in deplin acord cu legile divine creatoare. Planeta noastra trece practic de la existenta in planul fizic (3D) la existenta energetic-subtila a unei dimensiuni mult superioare (4D), pentru ca mai apoi sa ascensioneze in planul „luminos” al manifestarii (5D). Aceasta inseamna evolutie, transformare, translatie de la o forma de manifestare grosiera la alta forma de manifestare, care este mult mai subtila si elevata decat realitatea fizica. Prin urmare, toate formele de viata de la suprafata si din interiorul planetei vor trebuie sa se „ajusteze” la aceasta noua stare existentiala, daca ele doresc sa ramana in continuare pe Pamant. 



Nu toate sufletele sunt de acord cu aceasta experienta, deoarece evolutia este diferita pentru fiecare fiinta in parte. Astfel, unele suflete sunt mai „tinere” in manifestare si au nevoie sa experimenteze un timp mai indelungat posibilitatile oferite de planul fizic; altele, insa, sunt suflete „batrane”, care au strans deja un bagaj consistent de experiente si invataturi, considerand ca este timpul pentru a trece pe o treapta superioara a manifestarii. Toate acestea se petrec intr-un deplin acord cu cele mai profunde nivele ale constiintei noastre, care sunt direct conectate la Sursa Suprema, adica la Dumnezeu Tatal. 


Problema este ca de multe ori se ajunge la un dezacord intre ceea ce vrea sufletul – care reprezinta forma de manifestare subtila a realitatii esentiale divine in manifestare pentru fiecare fiinta in parte, modulata dupa propriile ei experiente in planurile Creatiei – si ceea ce vrea mintea, adica egoul. Fiind o expresie energetica mult mai apropiata de constiinta Sinelui, sufletul urmeaza neabatut calea evolutiei, fiind ghidat de perfectiunea divina a acestuia. El va sugera felurite cai si mijloace pentru fiinta incarnata, care sunt cele mai potrivite pentru evolutia ei personala, insa datorita manifestarii vointei si actiunii egotice, de multe ori oamenii nu sunt constienti de „vocea lor interioara”, care este „vocea inimii”, adica vocea sufletului. Astfel, apar discrepante intre ceea ce fiinta limitata considera ca trebuie sa faca si ceea ce este in realitate corect, armonios si potrivit pentru ea sa realizeze. Aceste „nepotriviri” dau nastere la mari tensiuni interioare, dar intotdeauna „vocea 
sufletului” este cea care orienteaza fiinta pe calea ce i se potriveste cel mai bine. A sti sa ne ascultam „vocea inimii” face parte din abilitatile unei fiinte evoluate, care a invatat ca intuitia si discernamantul spiritual sunt cu mult superioare inteligentei si actiunii egotice.




Daca privim cu luciditate motivele pentru care unii lupta cu disperare sa nu evolueze, in schimbul unor „achizitii” ridicole - cum ar fi banii, luxul, faima sau puterea -, ajungem la concluzia ca toate aceste iluzii sunt pur si simplu delirante; nu numai ca ele atrag un intreg cortegiu de suferinte si de limitari, cum ar fi bolile grele, accidentele sau deziluziile crancene, dar in plus ele genereaza noi lanturi de legaturi karmice negative, care vor trebui compensate mai tarziu intr-un fel sau altul.


Odata cu ascensiunea in dimensiunile 4D si 5D, toate aceste elemente care sunt comune planului fizic (3D) ne vor aparea ca fiind de-a dreptul nebunesti si o anumita perioada de timp chiar vom medita adanc la „delirul” de care fiinta noastra a fost cuprinsa, agatandu-se cu disperare de farsele existentei in 3D. Vom resimti atunci un sentiment profund de iubire si de compasiune pentru cei inca netreziti, deoarece vom sti deja din experienta proprie ce inseamna aceasta „nebunie” a inglodarii in jungla fizica.


Multi se intreaba: „Daca Pamantul va ascensiona in 4D si apoi in 5D, oare aceasta inseamna ca planeta din dimensiunea fizica (3D) va disparea? Va continua ea sa existe in sistemul nostru solar, asa cum il cunoastem acum?” Raspunsul este ca translatia planetei si cea a unei parti a omenirii la o dimensiune superioara de vibratie a constiintei va da senzatia ca Pamantul gazduieste trei realitati diferite, dar de fapt se poate vorbi despre existenta a trei Pamanturi paralele, care exista simultan in dimensiunile 3D, 4D si 5D. 


Deja ne confruntam cu o faza a acestor transformari in care cele trei dimensiuni se „intersecteaza” tot mai des, generand fenomene de neinteles pentru majoritatea oamenilor. Astfel, au fost raportate in unele zone ale globului aparitii stranii pentru scurte perioade de timp, cum ar fi: doi sori identici pe cer, scene si peisaje din alte epoci pe firmamentul cerului sau chiar stranii suprapuneri in anumite zone de la suprafata Pamantului (in paduri, pe campuri sau in unele cazuri chiar in localitati). Cel mai adesea insa au fost semnalate incredibile sincronicitati semnificative, care la o analiza atenta anuleaza pana și cele mai sceptice și inverșunate atitudini din partea celor ignoranti. Usurinta cu care multe dintre dorințele benefice ale acelor persoane se implinesc in prezent, energia mult amplificata ce le strabate intreaga fiinta, modificarile evidente in ceea ce priveste dieta si somnul lor, capacitatea mult marita de efort intelectual si multe altele sunt tot atatea semne care indica o 
apropiere semnificativa de dimensiunea 4D si chiar o anumita patrundere sau cel putin tangenta cu aceasta in unele momente.



Pentru altii, elementele de convergenta cu dimensiunile superioare sunt chiar mai evidente, avand directa legatura cu anumite semne distinctive ale modificarii ADN-ului (senzatii nefiresti in anumite zone ale trupului – in special la incheieturi sau la extremitati -, furnicaturi intense fara o cauza aparenta in toate zonele corpului, amorteala inexplicabila a feței, a capului, ori a spatelui, intepaturi si dureri de scurta durata ale organelor principale, alternanța perioadelor in care se resimte o capacitate energetica extraordinara (cum ar fi lipsa nevoii de somn chiar si pentru doua-trei zile succesive) cu stari de inexplicabila oboseala ce solicita odihna profunda etc.). Toate acestea pot indica, atunci cand sunt interpretate in mod corect si observate cu atentie, rezonanta constiintei si a structurilor fiintei cu realitatea dimensiunii a cincea (5D).



Totodata, ele se datoreaza si tendintei trupului de a echilibra apasarea exercitata de tensiunea si energiile negative care actualmente exista pe planeta noastra, cu frecventa foarte elevata a fluxurilor de energie cosmica ce vor conduce la asa-zisul „salt cuantic” in etape al ființei umane, incepand de la momentul de hiatus de pe 21 decembrie 2012. În mod ciudat, aceasta implica deseori oscilatii intre starile de sanatate si de boala, in conformitate cu perioadele de „negativitate” mai intensa sau mai putin intensa care se manifesta atunci pe Pamant.


Pe masura ce vibratia generala a fiintei creste, tendinta este aceea de a se renunta gradat la hrana care este densa si impura, ori complicata; atunci alimentatia va fi orientata cu precadere spre dieta vegetariana bazata doar pe fructe si legume, in care alimentele nu sunt gatite absolut deloc (prin urmare, ele nu sunt procesate la foc, nu sunt fierte si nici prajite), ci sunt preparate mai mult sub forma de salate. De asemenea, un indiciu evident al transformarilor ireversibile pe care ADN-ul fiintei le inregistreaza in aceasta perioada - in sensul extinderii paletei de rezonanțe cu energiile din Macrocosmos - este acela ca organismul are nevoie de hrana din ce in ce mai putina; cu alte cuvinte, cantitatea zilnica de hrana care este necesara sustinerii activitatii devine foarte mica, fara ca trupul sa slabeasca sau greutatea corporala sa se micsoreze. Aceasta este verificarea ce arata ca procesul este unul natural si nu unul egotic, impus fortat de ideile sau de dorinta egotica a fiintei.



În general vorbind, trupul reactioneaza lent, deoarece organismul nu agreeaza modificarile bruste in regimul de viata (dieta, program, activitate etc.). Gradat, fiinta va trece printr-o serie de etape succesive ale alimentatiei ei, pornind de la cea grosiera, bazata pe carne si procesare masiva, trecand prin cea lacto-vegetariana, ajungand la cea predominant bazata pe sucuri si pulberi din plante si minerale, pentru ca mai apoi ea sa renunte chiar si la acestea, hranindu-se doar cu apa; faza ulterioara este cea in care fiinta nu mai simte nevoia sa bea nici macar apa, ci se hraneste doar cu energia vitala preluata din aer, prin procesul respiratiei, fara sa mai consume absolut deloc hrana solida sau lichida. Ultima faza consta in captarea pura a energiei vitale foarte elevate, direct la nivelul centrilor subtili de forta (chakra) ai structurii subtile, fara a mai fi nevoie nici macar de procesul respiratiei. 



Elementul principal care ne ofera certitudine asupra semnificatiei unor astfel de manifestari ce au mai ales o natura energetica este ca negativitatea care pana atunci bloca aproape orice tentativa de progres spiritual a disparut aproape cu desavarsire. De pilda, fiinta nu trebuie sa mai depuna eforturi atat de mari pentru a se simti bine; ea deja exista atunci intr-o stare elevata si a transcens in mare parte unele dintre atitudinile si tendintele grosiere, ce sunt specifice planului fizic. Un element distinctiv este faptul ca atunci dispare „modelul identificarii cu emotiile si sentimentele pe care le avem”, adica dispare una dintre cele mai mari surse de suferinta pentru omul ignorant, a carui constiinta vibreaza in mod preponderent la nivelul limitat al planului fizic. Datorita energiei grosiere a structurii lor fizice, in care energia luminoasa a dimensiunilor superioare nu a patruns inca in mod semnificativ, oamenii se simt in continuare oprimati, tristi, nedreptatiti si se consuma aproape 
pentru orice traire negativa pe care o resimt. Chiar daca unii fac anumite eforturi pentru a se controla si a indeparta aceste influente negative si obiceiuri mentale paguboase, cu toate acestea ei revin destul de repede in matca obisnuintelor de pana atunci, pentru ca nu exista suficienta energie elevata pentru a sustine demersul unor ganduri pure si a unor vibratii inalte in structura lor subtila. Ei reprezinta acea categorie de oameni care vor ramane mai departe, un anumit timp, pe Pamantul grosier din 3D, suferind si fiind nevoiti sa se confrunte in continuare cu multe vicisitudini si cu evenimente din ce in ce mai dure ale vietii de la suprafata planetei.



Pe de alta parte, cei care reusesc sa ascensioneze la nivelul 4D traiesc din ce in ce mai mult stari de liniste, de seninatate, de bucurie si chiar de extaz launtric, fiind preocupati de aspectele vietii spirituale, manifestand iubire, intelegere si compasiune, dar mai ales intelegand de pe o baza mult mai profunda noua lor conditie existentiala. Chiar daca uneori ei mai resimt influente ale unor sentimente mai putin armonioase, diferenta fata de situatiile asemanatoare din 3D consta in faptul ca atunci ei nu se mai identifica cu aceste emotii si sentimente, reusind adeseori sa se detaseze de ele intr-un timp foarte scurt. 



La un nivel superior se afla insa cei care ascensioneaza chiar in dimensiunea 5D, deoarece acestia nu doar ca au transcens in totalitate aspectele grosiere ale planului fizic, dar chiar interactioneaza cu lumile nevazute ale spiritelor naturii, resimtind de asemenea transformari profunde in propriul lor trup. Ei devin astfel destul de repede capabili sa „simta” constiinta unor fenomene naturale (cum ar fi fulgerele, vantul, ori furtunile), sa empatizeze cu sufletul padurilor, sa vada si sa comunice cu spiritele elementale care se ingrijesc de bunul mers al vietii in natura. Atunci ei realizeaza toate acestea cu o usurinta din ce in ce mai mare, deoarece constiinta le permite sa perceapa un anumit „fragment” din misterul nerostit al unitatii divine in manifestare. Cei din 4D nu pot insa sa vada si nici sa traiasca aceste minuni ale Creatiei, pentru ca frecventa de vibratie a constiintei lor – chiar daca atunci ea este incomparabil mai mare decat cea din planul 3D -, nu este totusi suficient de elevata 
pentru a percepe acele realitati ale manifestarii, asa cum sunt capabili sa o faca cei care au ascensionat deja la nivelul 5D. Totusi, acestia vor putea interactiona cu oamenii din 4D, devenind intr-un fel invatatorii lor spirituali, cei care ii vor ghida mai departe pe drumul evolutiei si al ascensiunii catre 5D. 



La inceput, aceasta ipostaza se va integra normal in activitatea cotidiana a noilor comunitati spirituale ce se vor forma in anumite zone ale planetei dupa momentul ascensiunii, insa odata cu trecerea timpului fiintele al caror nivel de vibratie a constiintei corespunde frecventei dimensiunii 5D vor incepe sa radieze tot mai puternic lumina subtila si curand dupa aceea ele vor incepe chiar sa straluceasca. Capacitatile energetice si spirituale ale fiintei lor le va permite atunci sa nu mai fie influentate de conditiile mediului in care traiesc, ori de cele naturale; in cele din urma, ele nu vor mai fi dependente absolut deloc de hrana ori de adapost. Chiar daca acele fiinte vor continua pentru o anumita perioada de timp sa faca parte din comunitatile spirituale care se vor dezvolta gradat prin efortul si munca pline de daruire si entuziasm ale celor care au ascensionat la nivelul 4D al constiintei, totusi legatura cu lumea acestora se va diminua din ce in ce mai mult pentru cei din 5D. La un moment 
din viitor, atunci cand evolutia lor a atins un anumit prag, ei vor deveni invizibili pentru cei din 4D, deoarece vibratia lor aurica va fi atunci prea inalta pentru domeniul de perceptie al fiintelor umane din 4D. 



Dupa ascensiunea in 4D, oamenii vor incepe sa convietuiasca in grupuri relativ mici, la care se vor alatura in timp tot mai multi, formand astfel asa-numitele comunitati spirituale care vor hotari sa construiasca un Nou Pamant, asa dupa cum ne transmit profetiile din vechime. Totusi, nu toate comunitatile de acest fel - care se vor forma in diferite zone ale planetei - vor beneficia de aceleasi conditii pentru a se dezvolta si progresa; o parte dintre acestea vor demara felurite proiecte cu mijloacele rudimentare pe care le vor avea la dispozitie intr-o prima faza, in timp ce alte comunitati vor avea avantajul unor tehnologii avansate si a expertilor, ori chiar vor fi asistate in dezvoltarea lor de catre civilizatiile extraterestre benefice, care in plus le vor furniza si logistica necesara pentru aceasta. Mai apoi, pe masura ce lucrurile vor evolua, toate aceste comunitați spirituale minunate vor comunica intre ele și vor face diferite schimburi de produse, de tehnologie, de invațaturi.



În paralel, fiintele din 3D care nu au reusit sa realizeze ascensiunea sau care au refuzat aceasta oportunitate in mod constient, alegand mai departe experiența fizica, vor incepe cel mai probabil sa se confrunte cu dificultati tot mai mari, generate de convulsiile accentuate ale planetei care sunt expresia manifestata a unor necesitati karmice si a anumitor influxuri energetice foarte puternice de energie cosmica, care atunci vor interactiona in forța cu planeta noastra. Uimitor va fi insa faptul ca fiintele din 4D care traiesc in comunitati spirituale nu vor resimti in niciun fel acele suferinte si probleme, deoarece realitatea existentiala in care ele se vor afla, va fi foarte diferita de cea fizica. Cele doua lumi (3D si 4D) coexista aparent si totusi nu se intalnesc. Legea oculta a rezonanței universale actioneaza implacabil, facand ca ceea ce este superior sa aiba control asupra a ceea ce este inferior si in acelasi timp sa nu poata fi influentat de acesta; uleiul nu se amesteca cu apa, 
indiferent cat de mult timp le-am tine impreuna si le-am agita in acelasi vas. În mod analog, chiar daca cele doua tipuri de categorii de fiinte (cele din 3D si cele din 4D) par sa convietuiasca pe aceeasi planeta, totusi ele nu se vor intersecta, in sensul ca oamenii din 3D – neavand ajustata frecventa de vibratie a constiintei lor perceptive la un nivel superior – nici macar nu vor putea vedea comunitatile spirituale ale celor din 4D (cu foarte putine exceptii, in care fiintele respective simt un impuls interior puternic pentru evolutie) si cu atat mai putin vor putea sa le faca vreun rau sau sa le atace. Mai mult decat atat, comunitatile spirituale ale celor din 4D nu vor suferi in niciun fel de pe urma evenimentelor catastrofale de la suprafata 3D a Pamantului, atunci cand acestea vor incepe sa se petreaca, deoarece frecventele de vibratie a constiintei celor doua lumi sunt foarte diferite, iar karma negativa a fiintelor din 4D nu mai exista, astfel incat sa justifice astfel de actiuni „compensatorii”.



Dezvoltarea fara precedent a comunitatilor spirituale din 4D se va baza de asemenea pe tehnologii noi si pe dispozitive free-energy care in scurt timp vor oferi perspective exceptionale ale vietii si libertatii de expresie in toate domeniile si mai ales in cel spiritual. Totodata, acest gen de tehnologii pozitive, foarte avansate si eficiente, vor permite populatiei din 4D sa se protejeze de actiunea foarte puternica a fluxurilor electromagnetice din cosmos ce vor lovi planeta in anumite perioade ale viitorului nu prea indepartat. Aceasta protectie va fi asigurata de generarea unor campuri energetice puternice, ce vor izola mediul in care traiesc cei din 4D si le vor permite acestora sa-si continue viata pura, naturala si sanatoasa, dezvoltandu-se cu rapiditate in chiar mijlocul unor conditii vitrege cu care oamenii din 3D trebuie sa se confrunte. Transporturile, comunicatiile, medicina si constructiile vor fi revolutionate din temelii; la inceput, noile tehnologii vor folosi ca baza functionala 
infrastructura veche din 3D, insa curand aceasta va fi complet inlocuita.



Multi oameni vor alege sa se mute in zonele de munte, la tara sau in alte zone in care natura nu este afectata, punand astfel bazele unor nuclee in jurul carora se vor dezvolta apoi, gradat, in functie de afinitati si de alte caracteristici, comunitati spirituale din ce in ce mai mari. Ce anume va determina acest aparent exod in alte zone decat marile metropole, ce vor deveni tot mai afectate de lipsuri si de felurite alte probleme? În primul rand va fi vorba despre vibratia diferita a constiintei, care va face ca diferite categorii de oameni sa nu mai poata convietui impreuna; diferentele vor fi la un moment dat atat de mari, iar nazuintele si aspiratiile atat de separate, incat pur si simplu nu vor mai putea exista puncte comune de intelegere si de convietuire. 



Astfel, cei care au ascensionat deja la nivelul 4D vor incepe sa se retraga si sa construiasca alte asezari, iar cei din 3D se vor imparti in mai multe categorii: o parte nu vor intelege nimic din realitatile acestor vremuri si, prin urmare, cel mai probabil ei vor parasi destul de repede planul fizic, in virtutea unor necesitati karmice dure de „epurare” a societatii si a vibratiei planetei; o alta categorie va fi cea a oamenilor cu un nivel de inteligenta mai ridicat, dar care, desi vor intelege noile realitati ale lumii, vor continua totusi – in virtutea unor obisnuinte reprobabile – sa incerce sa pastreze ce stiau ei sa faca cel mai bine, adica sa ramana cantonati in limitarile penibile ale planului fizic grosier. Aceasta categorie a populatiei, daca nu se va reforma intr-un timp scurt, va avea de suferit enorm de pe urma teribilelor teste pe care va trebui sa le depaseasca. Mai exista de asemenea categoria – destul de numeroasa – a celor care vor opta pentru relocarea in alta zona a universului, 
atunci cand aceasta posibilitate va deveni operationala, undeva spre sfarsitul anului 2013, in conformitate cu afirmatiile lui Tolec (reprezentantul de pe Pamant al Consiliului Andromeda). Pentru acei oameni, desi noua viata va incepe abia peste 10-12 ani (perioada care va fi petrecuta pe navele-mama extraterestre (biosfere), care ii vor transporta pe acea planeta), totusi perspectivele lor vor fi net mai bune decat cele de pe Pamant, atat la nivel ideologic, cat si la cel tehnologic. Tocmai de aceea, este de asteptat ca aceasta categorie de oameni sa evolueze destul de repede si peste cateva cicluri cosmice sa poata ascensiona si ea la nivelul 4D.



Una dintre caracteristicile importante ale fiintelor umane care vor ascensiona la nivelul de constiinta a dimensiunii 4D este aceea ca, datorita rafinarii materiei din care este alcatuit trupul, comunicarea intre acesta si energia mentala (idei, ganduri, intentii) va fi mult mai eficienta, astfel incat tot ceea ce oamenii vor gandi si vor dori atunci se va manifesta mult mai repede si de asemenea cu o forta mai mare. Prin comparatie cu existenta in 3D, atunci gandirea va fi orientata preponderent in sens benefic, pentru ca rezonanta cu energiile elevate ale dimensiunii 4D va face aproape imposibila manifestarea unor intentii dusmanoase, ori a unor ganduri negative. Certitudinea transformarii fiintei si a noilor capacitati pe care ea le are va deveni din ce in ce mai puternica, deoarece atunci efectele a ceea ce gandim vor aparea foarte rapid in existenta noastra. Din acest motiv, o serie intreaga de probleme care in timpul existentei fizice constituiau un serios handicap in evolutia spirituala – cum 
ar fi bolile ori alte afectiuni ale trupului etc. – vor disparea in ritm accelerat, pentru ca trupurile oamenilor vor fi atunci in mare parte de natura energetica radianta, iar partea fizica asa-zis grosiera va exista doar intr-un mic raport; chiar si in aceste conditii ea va fi totusi infuzata de energia pura a vibratiei elevate a constiintei.



Dupa realizarea ascensiunii, in urmatorii ani oamenii vor resimti tot mai pregnant o stare generala de bine, de multumire interioara si de libertate care va deveni status quo-ul existentei lor. Aceasta va fi intr-o directa legatura cu anumite realitati de ordin fiziologic si subtil, cum ar fi vitalitatea mult marita, diminuarea considerabila a nevoii de hrana si de somn, lipsa bolilor si a simptomelor imbatranirii. Totusi, aceste aspecte se vor manifesta gradat, in timp; cu alte cuvinte, va exista o tranzitie intre starile caracteristice existentei in 3D si cele ale dimensiunii 4D, in care vor mai fi „experimentate” uneori tendinte de natura egotica, ce vor alterna cu perioade de manifestare a calmului, a introspectiei adanci, a bunatatii si chiar a intelepciunii, ce vor caracteriza noua stare existentiala. Odata cu trecerea timpului si cu amplificarea energiei spirituale din fiinta lor, oamenii vor resimti tot mai accentuat modificarea structurii lor celulare, care in cele din urma se va reflecta in 
„mutatii” profunde la nivelul structurii ADN-ului; dupa o anumita perioada de timp, ele vor fi remarcate chiar și de oamenii de stiinta contemporani. Aceste mutatii vor deveni din ce in ce mai evidente dupa 14-15 ani din acest moment, cand genele responsabile cu procesul de imbatranire vor fi „sublimate” in gene asa-zis „nemuritoare”. „Forta” ADN-ului uman va creste atunci foarte mult, datorita spectrului mult marit de rezonanțe macrocosmice la care el va avea acces.



În prezent, transformarea structurii ADN-ului este inca la un nivel incipient, dar ea urmeaza – la acele fiinte umane care sunt pregatite pentru linia temporala a ascensiunii – drumul ferm al modificarii structurii biologice de la o forma de viata bazata pe carbon la o forma de viata bazata pe siliciu. Desi cercetatorii contemporani sunt inca limitati la niste conceptii retrograde in ceea ce priveste evolutia viului, iar instrumentele lor de masurare si control sunt inca relativ primitive pentru a le permite sa constate aceste modificari incipiente, dar esentiale, in structura ADN-ului uman, totusi ei au descoperit deja la unii copii secvente suplimentare de ADN (de fapt, aceștia sunt niste receptori sau rezonatori suplimentari, care exista in asa-numitul ADN „rezidual”) ce nu se afla in baza lor de date. În cea mai mare parte acestea sunt fiintele care s-au intrupat pe Pamant, venind din alte sisteme solare; prin urmare, ele poarta „zestrea” specifica a ADN-ului sau programului lor din acea parte a 
Universului, in care au trait existențele anterioare. ADN-ul „rezidual” (care asa dupa cum am mentionat in partea a doua a acestei serii de articole reprezinta aproximativ 95-97% din volumul informational al moleculei de ADN) contine in special secvente de codificare de origine extraterestra, care au fost „inchise” in decursul timpului prin anumite operatiuni de manipulare genetica efectuate de rasa reptiliana draconiana. Aceste „secvențe” ofera posibilitatea rezonanței – atunci cand sunt activate si readuse „la lumina” – cu unele frecvențe foarte elevate de vibratie energetica. Una dintre consecintele acestor „mutatii” la nivelul ADN-ului va fi aceea a maririi spectrului vizibilitatii noastre, care va crește considerabil odata ce vom trece prin experienta inaltarii, cuprinzand si zona vederii in infrarosu si in ultraviolet. 



Cu alte cuvinte, putem spune ca exista un program complicat de „calibrare” a ADN-ului la frecventele inalte de vibratie ale ascensiunii sau inaltarii care va avea loc pe 21 decembrie 2012 (el va continua si dupa aceea in diferite grade de intensitate la fiintele care sunt pregatite in acest sens). Pentru aceasta este insa necesar ca frecvența generala de vibratie a moleculei de ADN, care e specifica fiecarei fiinte in parte (ea reprezinta nota ei distincta in manifestare, modul ei particular in care s-a structurat in Creatie si in care a evoluat pana acum) sa poata fi ajustata la frecventa de vibratie a ascensiunii in 4D sau in 5D; daca aceasta „ajustare” sau rezonanta nu poate fi realizata (datorita unei diferente prea mari care exista intre aceste doua niveluri vibratorii), atunci inevitabil va apare un dezechilibru ce va conduce la manifestarea unor blocaje specifice. Ele nu vor putea fi depasite deoarece nu exista inca informatia adecvata pentru realizarea evolutiei acelei fiinte pe respectivul 
nivel de vibratie al constiintei. Ea va trebui sa mai astepte si sa cumuleze experiența suplimentara, care sa atraga in decursul timpului modificarile de stare si de informatie in structura moleculara a ADN-ului, ce sunt necesare pentru ca acea ființa sa realizeze saltul vibrațional major al ascensiunii. Aceste modificari sunt de asemenea in legatura cu campurile fluctuante electromagnetice ale corpului eteric, care la randul lui este conectat cu structura eterica a Pamantului, a Soarelui si a celorlalte planete din sistemul nostru solar (si chiar de la nivel galactic).



Cu alte cuvinte, structura ADN-ului nostru este totdeauna corelata cu nivelul de dezvoltare al constiintei noastre, ceea ce face, de pilda, ca o fiinta relativ grosiera sau animata de aspiratii si tendinte materialiste sa nu poata avea acces la existenta in dimensiunea 4D, deoarece in structura ei celulara nu exista o baza de rezonanta corespunzatoare pentru a o sustine in acel plan al Manifestarii. În acelasi timp, procesul de conversie si activare a genelor ADN-ului care sunt corespunzatoare acestor „mutatii” specifice este controlat si reglat de asa maniera, incat el sa nu provoace reactii de respingere in trup prin activarea anumitor anticorpi sau elemente de aparare a organismului, ce vor putea interpreta o prea rapida transformare ca fiind o „invazie” exterioara ce trebuie blocata.




Pentru cei care refuza - mai mult sau mai putin constient - sa se integreze in procesul ascensiunii pe 21 decembrie 2012, actiunea fluxurilor de energie cosmica elevata ce cuprind din ce in ce mai intens Pamantul va determina in ființa lor o decadere accentuata a sistemului imunitar, ceea ce demonstreaza ca pentru acea fiinta Pamantul nu mai reprezinta un loc potrivit unde ea ar putea sa-si continue experiența existentiala. Astfel, sufletul respectiv se va incarna pe o alta planeta din 3D, unde sunt indeplinite cele mai apropiate conditii pentru ca el sa-si continue evolutia de la nivelul constiintei la care se afla.



Pentru fiintele care vor trece cu succes perioada de hiatus a translației din luna decembrie 2012, ascensiunea nu va consta doar intr-o transformare brusca si totala de stare a constiintei, ci ea va fi de fapt un proces care va ajunge la „maturitate” dupa mai multi ani, in directa legatura cu rapiditatea de adaptare a constiintei la noile frecvențe de vibratie elevata. Durata medie de asimilare completa a frecventei ascensiunii in 4D sau 5D este de 20-30 de ani, timp in care fiinta se „ajusteaza” gradat la diferitele ei nivele cu noile cerinte si particularitati ale lumii in care exista. Chiar daca acum unii ar putea considera aceasta durata de timp ca fiind mare, ea va fi totusi perceputa ca o binecuvantare, intrucat va permite asimilarea unei vaste experiente, a bucuriei si iubirii ce vor izvori gradat din intelegerea profunda a realitatii inconjuratoare si a misterelor ei nebanuite.



Vechile cai si modalitati de actiune pur si simplu nu vor mai functiona; aceasta poate sa fie dezamagitor mai ales pentru cei obisnuiti cu anumite paradigme „ieftine” ale vietii, cu unele concepții nesanatoase, cu un mod de actiune lipsit de o finalitate constructiva (cum ar fi cele ale mediului viciat al afacerilor, al castigurilor oneroase, al intrigilor penibile din politica, al luptei pentru inavutirea materiala etc.), dar adevarul este ca toate aceste „pareri de rau” nu reprezinta decat influența grosiera a egoului, care inca mai lupta pentru o sustinere a modului anterior de viata. Acele ființe umane par sa nu fie deocamdata constiente ca tot ce se petrece in prezent pe acest Pamant este incununarea unei teribile experiente de zeci si chiar de sute de mii de ani, ce trebuie sa conduca la evolutia spirituala glorioasa a omenirii. Este un act final din piesa suferintei, este sfarsitul iluziei in care am trait pana acum.



Datorita asa-numitelor „dispense divine” care au facut posibila interventia de multe ori punctuala a civilizatiilor extraterestre benefice in destinul omenirii, astfel incat ea sa nu alunece pe aceleasi cai distructive care au condus la anihilarea multor civilizatii din alte colturi ale Universului (mai ales dupa sablonul razboaielor atomice), s-au creat conditiile necesare pentru ca un numar destul de mare de fiinte umane sa poata realiza translatia in masa la o frecventa superioara de vibratie a constiintei, ce corespunde dimensiunii 4D. Un numar considerabil mai mic de fiinte vor fi capabile sa realizeze ascensiunea la nivelul dimensiunii 5D. Totuși, cea mai mare parte din populatia actuala a planetei nu va fi capabila sa realizeze translatia din luna decembrie 2012, pentru ca nivelul ei de vibratie a constiintei este mult prea jos si prea lent pentru a se putea ajusta la frecvența ascensiunii.



Lumea se afla in mod evident la un moment de rascruce. Translatia din decembrie 2012 va insemna schimbarea totala a paradigmei existenței pe Pamant. Progresele stiintei si ale tehnologiei, care vor fi facute in urmatorii trei ani si care se vor baza pe energia libera si pe cu totul alte conceptii despre natura vietii si a Universului, vor determina o modificare substantiala a vietii pe planeta noastra. Pentru cei care vor realiza ascensiunea, aceasta transformare fundamentala va dovedi ca prosperitatea si abundența exista deja in planurile eterice si doar asteapta sa fie activate. Economia va fi structurata din temelii, deoarece bazele ei rigide si corupte, care au existat pana acum, nu vor avea nicio sustinere in conditiile noilor tehnologii si posibilitati extraordinare care se vor deschide omenirii. 


Am ajuns astfel la finalul acestei serii de articole, sinteza corelata a situatiei actuale pe Pamant, in legatura directa cu interventia civilizatiilor extraterestre benefice care ajuta omenirea. Ne exprimam speranta ca informațiile furnizate aici vor contribui in mod benefic la alegerile pe care fiecare dintre noi le va face in lunile care au ramas pana la momentul hiatusului din decembrie. O noua lume ne asteapta, un nou taram se deschide in fata noastra. Tot ceea ce umanitatea a realizat pana in prezent va fi resorbit si apoi renascut pe o treapta superioara a evolutiei. Nu ne ramane decat sa ne abandonam plini de uluire și de incantare in fața complexitații și frumuseții divine nesfarșite in Creație; sa regasim fiorul libertații și al acțiunii perfect armonioase; sa fim noi inșine chiar lumile celeste in manifestare.

primit pe mail

Sursa: esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu