vineri, 4 ianuarie 2013

EXCLUSIV Neti Sandu, despre horoscopul anului: „În 2013, românii vor fi mai creativi!“


[...]Cum va fi anul 2013, din punct de vedere astrologic?

Din iunie 2012 până în iunie 2013 este anul norocos al Gemenilor, alături de celelalte două semne de Aer, adică Balanţa şi Vărsătorul, precum şi Săgetătorul, aflat în opoziţie cu Gemenii, plus Leul şi Berbecul. Să nu uităm de cei care au ascendentul în aceste zodii – conjunctura este una favorbailă şi pentru ei.
Din iunie 2013 până în iulie 2014, Jupiter intră în Rac şi premianţii zodiacului sunt cei din triunghiul semnelor de apă, adică Racul, Scorpionul şi Peştii, precum şi Capricornul, semnul opus Racului, Fecioara şi Taurul. Bineînţeles, cei cu ascendentul într-una din aceste zodii vor fi şi ei la fel de norocoşi.

Care sunt previziunile marcante pentru România?

România este în zodia Vărsător şi atunci ar trebui să fie mult mai creativă în 2013, să pună accentul pe latura artistică şi să se preocupe mai mult de latura de distracţie, de timpul liber şi de bunele relaţii intreambasade. 
La nivel diplomatic se pot întampla nişte lucruri, poate noi protocoale care să faciliteze comunicarea. În zona aceasta ar trebui pus accentul, la nivel interstatal.
Ascendentul României este în Rac, iar Jupiter intră în zodia Racului şi face aspecte armonioase de la jumătatea anului viitor. Ne aşteptăm ca ţara noastră să fie mai bine văzută în exterior, iar situaţia ar trebui să se îmbunătăţească şi pentru noi sau măcar să uităm de rate, boli şi alte neajunsuri.

Citeste articolul integral AICI:   


Sursa: www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu