vineri, 4 ianuarie 2013

Horoscop: Cumpenele tale în luna ianuarie, în funcţie de zodie. Vezi care sunt!


Nativii din Gemeni ar putea avea probleme la locul de muncă. Află ce cumpene ai putea să întâmpini în luna ianuarie, în funcție de zodia ta.

Horoscop
Horoscop

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)


Aspectele financiare îți dau mari bătăi de cap în luna ianuarie. Cumpenele tale din această perioadă sunt provocate de lipsa banilor, dar și de neseriozitatea celor care nu se țin de cuvânt și te aduc în situații foarte stresante din punct de vedere financiar.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Viața profesională este foarte încărcată pentru tine în această lună. Tensiunile sunt la ordinea zilei, stresul este foarte mare, iar conflictele sunt nelipsite. Impulsivitatea îți face și mai multe probleme și asta pentru că iei decizii greșite și izbucnești cu ură când nu este cazul.


Peşti (19 februarie - 20 martie)


Cumpenele tale din luna ianuarie au legătură cu persoanele care nu prea te au la suflet. Nu le da și mai multe motive să te urască. Prin urmare, evită provocările către dușmani sau persoane cu care ești în conflict.


Berbec (21 martie - 20 aprilie)


Cumpenele tale din această lună au legătură cu banii. Riști să cheltui mai mult decât este necesar și asta pentru că te lași dusă de val și ei lucruri care nu îți sunt de folos. Ai grijă să nu te îngropi în datorii!


Taur (21 aprilie - 21 mai)


Luna ianuarie este dificilă pentru și poți întâmpina cumpene atât în viața amoroasă, cât și în ceea ce privește cariera și viața profesională. În ambele planuri ale vieții vei avea de-a face cu conflicte și tensiuni.
 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În plan profesional ai putea avea luna aceasta cele mai serioase dificultăți. Parcă ghinionul te urmărește, orice ai face. Din fericire, spre finalul lunii, Jupiter, planeta norocului, își va relua mersul direct, ceea ce te poate scăpa de dificultăți.
Detalii pe eva.ro

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Cumpenele tale din luna ianuarie au legătură cu sănătatea. Este o perioadă stresantă, iar ceea ce te consumă cel mai mult sunt conflictele, care pur și simplu te epuizează. Evită tensiunile, ca să nu-ți faci rău atât fizic, cât și psihic.

Leu (22 iulie - 22 august)

Cumpenele tale din luna ianuarie au legătură atât cu viața sentimentală, cât și cu cea profesională. Ești rigidă, nu ai răbdare și poți declanșa conflicte sau rupturi îm ambele planuri.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cumpenele tale din această lună au legătură cu planul profesional. Poți întâmpina unele dificultăți, complicații și tot felul de încurcături. Ai putea avea conflicte cu colegii sau pot să apară probleme neașteptate.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Relația dintre bani și viața amoroasă ar putea avea unele conotații mai puțin plăcute pentru tine. Cumva, aceste două aspecte ale vieții se intersectează, dar într-un mod plăcut sau fericit. De aici pot să apară cumpenele pentru tine în ianuarie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cumpenele tale din luna ianuarie au legătură cu sănătatea și starea fizică generală. Stresul ar putea să-ți dea ceva bătăi de cap, de aceea ai nevoie de mai multă odihnă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În ianuarie, sănătatea este principalul tău punct sensibil. Fii mai prudentă, ai grijă să mănânci sănătos și nu ignora nicio normă de siguranță, pentru că luna ianuarie este una cu risc crescut, în ceea ce privește sănătatea.


Sursa:  REALITATEA.NET

           www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu