joi, 10 ianuarie 2013

Horoscopul dragostei pentru anul 2013, anul lui EROS cel magic!

2013 a fost supra-numit 'Anul lui Eros', deci "anul iubirii". Si este adevarat ca astrele ne-au pregatit magie si iubire pentru fiecare dintre noi. Citita in oglinda, cifra 2013 inseamna chiar "Eros".

anul eros, eros, 2013
Astrologii ne atrag atentia ca in urmataorea perioada ne vom afla intr-un punct cosmic favorabil, iar aceasta rara aliniere a planetelor ne influenteaza in sensul in care fiecare dintre noi vom incerca sa descoperim iubirea adevarata in acest an.

2013 vine cu un mesaj profund la adresa umanitatii:Trebuie sa ne deschidem inima pentru iubire si compasiune, pentru dragoste in toate formele ei! 
(foto dr. Andreas Kollmorgen)

Berbec

berbec, horoscop 2013, dragoste
Vestea buna in ceea ce priveste dragostea pentru persoanele aflate sub semnul berbecului este ca anul 2013 le va oferi posibilitatea de a-si fauri un viitor mai bun, invatand din greseli. Veti avea parte de iubire si colaborare in camin, in familie si va veti simti impliniti prin iubirea romantica pe care o traiti. Totusi, aveti grija, tendinta dumneavoastra de a va lasa cu usurinta in plata geloziei, va poate afecta relatia.

Persoanele din zodia Berbec reactioneaza usor exagerat in legatura cu micile divergente din relatia de cuplu, dar deja se vad schimbari pozitive, aceasta fiind noutatea pe care o aduce cu sine 2013.
Trebuie sa tineti mereu in minte: Comunicarea este un element important in orice relatie si cu atat mai mult in acest an cand vei gasi interactiunea cu toti cei apropiati, dar mai ales cu persoana iubita, mult mai facila. Vor mai fi momente de neintelegere in cuplu, in familie sau cu prietenii, dar le veti depasi mult mai usor datorita comunicarii.
Daca esti un "berbec" single, anul acesta s-ar putea sa iti scoata in cale persoana potrivita. Nu renunta la optimismul si la sarmul ce te caracterizeaza nicio clipa, caci aceasta este cheia pentru fericirea autentica. Pentru persoanele aflate deja in cuplu, aceasta perioada se va dovedi a fi foarte potrivita pentru intarirea legaturii voastre, pentru a pune bazele unei familii sau pentru redescoperirea farmecului dintre voi.

taur, horoscop 2013, dragoste
Taur

Pentru tauri, "anul iubirii", "anul lui Eros" se anunta a fi unul incendiar. Vei avea un sarm aparte. Va fi imposibil sa nu atargi atentia celuilalt sex. Oriunde vei merge, orice vei face, vei atrage succesul in jurul tau, expansiune si buna-stare, putere si prestigiu.
Daca esti taur, probabil ca aceste momente ale inceputului de an te gasesc cu entuziasm in privinta a orice e nou. Asteapta-te ca noul an sa iti aduca iubire si implinire.
Daca esti in cuplu si pana acum ai intampinat momente dificile alaturi de persoana care iti este alaturi, momentele favorabile ale anului acesta te vor ajuta sa solutionezi orice problema. Venus iti surade si te favorizeaza cu experiente deosebite in materie de iubire romantica. Vei petrece multe momente deosebite alaturi de partenerul tau.
2013 va fi un an foarte bun pentru taurii singuri, mai ales in primele sase luni ale anului. Exista sanse sa intalnesti pe cineva foarte special anul acesta.

Gemeni

gemeni, horoscop 2013, dragoste
Gemenii sunt caracterizati de posesivitate in iubire, de asemenea ei mai sunt cunoscuti ca fiind foarte selectivi atunci cand vine vorba sa isi aleaga pe cineva. Care sunt provocarile gemenilor pentru anul 2013?

Daca esti in Zodia Gemenilor, in anul 2013 sigur vei atrage atentia cu deschiderea ta caracteristica si cu optimismul tau debordant.
Chiar daca vor fi totusi niste neintelegeri in relatiile cu cei apropiati, inclusiv in relatia cu partenerul sau partenera, vei reusi sa le depasesti, ceea ce te va ajuta sa te concentrezi mai mult asupra unor teluri personale.
Dar cheia succesului tau il reprezinta incercarea de a contrabalansa viata personala cu cea preofesionala. Inceraca sa nu ii mai neglijezi pe cei dragi. Este foarte important, mai ales in acest nou an. In iubire trebuie deci sa actionezi cu multa diplomatie si atentie, caci neintelegerile si indoielile pot slabi sentimentele. Daca esti de mai multa vreme intr-o relatie, ar trebui ca in acest an sa inveti sa lasi de-o parte suspiciunea nefondata si posesivitataea. Incearca sa iti pastrezi rabdarea si sa gasesti solutii benefice pentru relatia ta de iubire.
In acest an trebuie deci sa actionezi cu multa precautie, cantarind bine orice decizie de natura sentimentala pe care o iei.

rac, horoscop 2013, dragoste
Rac 

Racul este cel mai sensibil semn dintre toate si cu atat mai mult atunci cand vine vorba despre dragostea romantica. In exterior, racii arata o latura dura, dar in interior ei ascund enorm de multa sensibilitate.
Ce au rezervat zeii dragostei pentru raci in anul 2013?
Anul acesta vei vrea sa traiesti iubirea din cu totul si cu totul alta perspectiva, vei vrea sa scapi de frici, suspiciuni si vinovatie. Unii dintre voi va veti implica poate in relatii mai aventuroase. Altii veti vrea sa petreceti mai mult timp in singuratate, pentru a va gasi linistea sufleteasca. Anul 2013 va insemna in mod simbolic pentru voi, incercarea de a descoperi un alt mod de a fi, mai in acord cu o acuta nevoie de libertate.
In general, oamenii din anturajul vostru vor intelege aceasta nevoie de introspectie. Totusi, pentru voi, 2013 nu este neaparat un an bun pentru rebeliune in fata celorlalti. In acelasi timp, trebuie sa o recunoastem, nici cel mai potrivit pentru dragoste si romantism nu e. Dar e clar ca in aceasta calatorie a cautarii de sine veti iesi invingatori.
Pana la sfarsitul anului veti invata ca exista si alte moduri de a trai fericit si veti intelege mai bine si iubirea de sine, depasind sentimentele de nesiguranta si insatisfactie care v-au incercat in ultimul timp. Partea buna este ca veti invata increderea de sine, veti gasi pacea.
Pentru cei singuri, 2013 are totusi sermne bune, iar racii aflati in relatii vor reusi prin introspectie si intelepciune sa gaseasaca calea catre intelegere si trai armonios in cuplu. „Dincolo de fericire si nefericire este pacea", spune cel mai cunoscut lider spiritual al momentului, Eckhart Tolle.

Leu

leu, horoscop 2013, dragoste
In 2013, persoanele nascute sub semnul leului vor fi la fel de increzatoare, ceea ce le va deschide calea catre noi conexiuni cu oamenii. Dragostea va pluti in aer pentru ei din toate punctele de vedere. 2013 este un an bun pentru casatorie, favorizeaza pentru "lei" relatiile de familie si prieteniile, tot ce inseamna relatii sociale. Si in ceea ce priveste iubirea romantica, 2013 se anunta de asemenea, un an bun.

Cu toate acestea, leii trebuie sa nu piarda din vedere ca egoul lor exacerbat le pune deseori piedici in calea unei vieti armonioase. Trebuie sa invatati sa lasati mandria de-o parte, sa lasati relatiile cu cei apropiati sa infloreasca si sa va bucure in adevaratul sens al cuvantului.
De asemenea, 2013 va fi un moment cand va trebui sa invatati sa va eliberati de iluzii nefondate cu privire la relatia de cuplu. Veti intelege de asemenea adevarata valoare a caminului vostru.
Exista de asemenea posibilitatea ca anul acesta sa se intample schimbari majore in viata voastra, in orice caz, acestea vor fi benefice pentru ceea ce va urma.
Pentru "lei", 2013 este anul cand vor investi mult mai mult intr-o iubire stabila, autentica. In general, 2013 va fi un an plin de schimbari ce vor aduce si o perspectiva noua asupra iubirii. Este totusi un an bun pentru relatii, iar leii singuri trebuie sa se astepte la intamplari frumoase, poate la intalnirea cu o persoana potrivita.

fecioara, horoscop 2013, dragoste
Fecioara

Fecioarele sunt persoane perfectioniste in general. Iubesc ca totul sa fie in ordine si au dispozitie schimbatoare. Ce le rezerva 2013 in dragoste?
Pentru "fecioare", acesta va fi un an cand se vor concentra mai degraba asupra vietii profesionale si mai putin asupra vietii sentimentale. Probabil ca veti intampina anumite dificultati in incercarea de a va imparti timpul atat pentru profesie cat si pentru cei apropiati, care e posibil sa se simta neglijati. O modalitate de a trece peste astfel de momente ar fi sa ii implicati si pe cei pe care ii iubiti in proiectele voastre, cerandu-le sfaturi sau idei. In acest fel va pastrati apropierea si va concentrati asupra proiectelor. Comunicarea este cheia iubirii!
2013 va fi anul cand "fecioarele" vor realiza ca o relatie stabila este bazata, in ceea ce le priveste, pe crearea unui echilibru intre nevoia de a fi in doi si nevoia de libertate individuala. Acest an va fi foarte bun pentru a stabili o comunicare mult mai solida cu partenerul de cuplu, ceea ce implicit va duce si catre romantism si echilibru sentimental.
A doua parte a anului se va dovedi favorabila pentru "fecioarele singure". Este foarte posibil ca in anul 2013 sa intalniti o persoana speciala, pe placul vostru.
Fecioarele sunt sfatuite ca in anul 2013 sa incerce sa creeze un echilibru intre viata profesionala si viata amoroasa.

balanta, horoscop 2013, dragoste
Balanta

Pentru balante, anul 2013 este unul al transformarilor. In prima parte a anului, efectele negative ale lui Marte si ale lui Saturn isi vor face simtita prezenta, afectand intr-o anumita masura si viata voastra sentimentala, deci este posibil sa experimentati episoade stresante.
De asemenea, este posibil ca persoane din exterior sa intervina cu observatii nefondate care sa va influenteze in sens negativ. Nu ii lasati pe altii sa isi "bage nasul" in problemele sentimentale care va privesc doar pe dumneavoastra!
Pe parcursul anului insa, pentru voi calea dragostei se va deschide in sfarsit. Veti incepe sa traiti pasional, adaptandu-va cu mai multa lejeritate schimbarilor care se petrec in cadrul relatiei, veti accepta cadragostea adevarata trece de fapt prin mai multe stadii si ca este important sa ne bucuram de fiecare din ele.
Transformarile acestea te vor apropia de partener/a si in acelasi timp impreuna veti trai dragostea la un nivel mult mai profund, mai autentic. Vei avea o atitudine mult mai ingaduitoare si mai inteleapta unul fata de celalat. Aceasta atitudine pozitiva in cuplu iti va da energia necesara pentru tot ceea ce vrei sa realizezi in acest an. Optimismul deschide noi orizonturi si te echipeaza cu aripi ale succesului.
Daca esti o "balanta" singura, anul 2013 are vesti bune si pentru tine, caci este foarte posibil sa intalnesti pe cineva care sa iti starneasca interesul la cote maxime. Indrazneste sa faci primul pas daca este cazul.

Scorpion

scorpion, horoscop 2013, dragoste
Scorpionii sunt de invidiat cand vine vorba de iubire. Au parte de cele mai frumoase povesti de iubire, pentru ca le place romantismul si fac tot posibilul sa traiasca pasional.

Ce iti rezerva anul lui Eros, 2013?
Acest an te va ajuta sa descoperi o latura mult mai profunda a dragostei, alaturi de persoana pe care o iubesti. Veti descoperi impreuna o relatie calda, apropiata si foarte intima, bazata pe respect si prietenie. De asemenea, din punct de vedere sexual veti gasi un limbaj comun al placerii.
Aceasta noua perspectiva asupra relatiei va aduce o lumina noua in legatura voastra. Trebuie insa sa retii ca e nevoie si de o perspectiva practica si mai multa flexibilitate atunci cand apar divergente inevitabile in cadrul cuplului. E posibil deci sa se iveasca si episoade de gelozie sau neincredere.
Nu fugi sub nicio forma de responsabilitati! Stim ca nu adori rigiditatea, dar in cazul discutiilor aparute in relatie este mai bine sa ai o atitudine rationala.
E posibil ca in anul acesta sa ai o atitudine mult mai introspectiva. Ai nevoie sa cauti in interiorul tau mai profund. Iti pui intrebari existentiale si vrei sa privesti lumea si oamenii din alte unghiuri. Vei simti nervoia sa iti urmezi mai tare inima si in aceste momente vei avea mare nevoie de sprijinul partenerului.
Pentru tine este foarte important ca in acest an sa iti stabilesti foarte clar ce iti doresti cu adevarat si care iti sunt prioritatile.

sagetator, horoscop 2013, dragoste

Sagetator

Persoanele nascute sub zodia Sagetatorului au patima aventurii in sange.  Sunt persoane idealiste cu mari asteptari. Ce le va aduce anul lui Eros in viata, "Sagetatorilor"?
Porti cu tine acum un anume sarm si o energie pozitiva care ii inspira pe apropiatii tai. Esti foarte entuziast/a si pregatita pentru provocarile actualei relatii sau pentru cele care vor urma. Problemele pe care le aveai inainte in relatia ta se vor fi spulberat ca prin minune.
Pentru unii dintre "sagetatori" exista sanse sa intre chiar intr-o alta relatie care le va da un nou sens de a fi. Unii va veti indragosti nebuneste si probabil ca foarte repede veti vrea sa oficiati aceasta iubire. Daca va aflati intr-o relatie de mai multa vreme, veti vrea sa reimprospatati aceasta legatura, traind mult mai intes, mai pasional.
De asemenea, relatiile cu prietenii si familia vor fi favorabile, mai pline de viata si de caldura. Daca esti "sagatetor", anul 2013 iti va aduce armonie in jur si fericire, chiar daca vor exista si provocari. Este un an in care vei cauta stabilitatea si adevarata prietenie. Daca vor aparea si probleme in viata ta, vei reusi sa le depasesti pana la jumatatea lui octombrie. In sens larg insa, acesta va fi un an al pacii sufletesti si al echilibrului intre tine si persoana iubita.
Sagetatorii singuri vor trai de asemenea foarte intens, experimentand si lasandu-si libertatea de a cunoaste cat mai multe persoane in speranta ca in final o vor intalni pe cea potrivita.

Capricorn

capricorn, horoscop 2013, dragoste
Dintre toate semnele, Capricornul simte cel mai acut nevoia de implinire sociala. Capricornii sunt precauti si se gandesc foarte bine inainte de a lua o decizie importanta. Ce vesti va aduce 2013 in iubire?

Anul nou are vesti bune pentru capricornii singuri. Veti trai probabil legaturi scurte dar intense de care este bine sa va bucurati pe moment, lasandu-le in urma atunci cand s-au consumat. Cum Venus este de partea voastra, desigur, este posibil sa intalniti si persoana potrivita pe parcursul luii 2013.
Daca va veti indragosti anul acesta, cu siguranta veti simti ca va potriviti foarte tare cu persoana respectiva, fiindca veti avea foarte multe lucruri in comun.
Capricornii aflati deja intr-o relatie se vor simti mult mai in siguranta in compania persoanei iubite, impartind anumite responsabilitati, indatoriri. In planul comunicarii de asemenea lucrurile vor sta mult mai bine. Va exista o anumita inclinatie spre o atitudine iubitoare si grijulie in privinta tuturor celor pe care ii iubiti. Veti avea sentimente de empatie si compasiune, va veti implica poate mai mult in cauze sociale din aces motiv.
Sarmul tau plin de caldura va fi o inspiratie si pentru cei din jur. Anul 2013 se anunta a fi unul bun si in ceea ce priveste increderea de sine, dar si increderea in familie si partener va fi mai puternica. Vei fi insa mult mai selectiv/a in privinta felului cum iti valorifici timpul.
Anul acesta se anunta a fi unul promitator, incarcat de o energie pozitiva care va deschide perspectiva unui viitor implinit, de aceea este bine sa profitati de toate darurile pe care vi le va face 2013.

varsator, horoscop 2013, dragoste

Varsator 


Varsatorii sunt considerati persoane vizionare care adora sa petreaca timp in compania oamenilor inteligenti. Pentru voi anul a inceput deja cu noi perspective in relatiile de familie, incluzand discutii despre un nou-venit (nastere/adoptie). 2013 iti va scoate in drum experiente care te pot ajuta sa gasesti alte perspective si raspunsuri la intrebari pe care le aveai de multa vreme.
Pentru tine va fi o perioada foarte buna, in sensul in care vei vrea sa traiesti foarte intens iubirea, vei vrea sa te bucuri de viata si de tot ce are ea de oferit. Vei intalni oameni noi si vei vrea sa incerci noi experiente.
Daca esti un "varsator" singur, atunci este posibil sa traiesti momente foarte romantice alaturi de o persoana deosebita. Aceasta relatie este posibil insa sa nu dureze prea mult.
Daca esti intr-o relatie de mai multa vreme, atunci trebuie sa stii ca 2013 va imbunatati ceea ce aveti, adaugand un strop de magie. In general, exista o doza de pozitivitate in tot ceea ce inseamna comunicare cu ceilalti, mai ales in adoua jumatate a anului cand pentru voi totul va insemna armonie.
Pentru tine, 2013 va insemna: „a trai viata la maxim!”



Pesti

pesti, horoscop 2013, dragoste
Pestii sunt probabil cei mai romantici nativi ai horoscopului. Ei fac tot posibilul sa ofere persoanelor pe care le iubesc, cele mai minunate momente.

2013 fi perioada cand, mai mult decat oricand, daca esti in zodia Pesti vei cauta stabilitatea si viata lipsita de probleme. In ceea ce priveste relatia ta, exista o anumita senzatie de comoditate, de bine. Intreaga ta familie va fi cu mult mai receptiva la nevoile tale si te va sprijini. Va exista in viata ta o doza mai mare de sensibilitate.
In relatie trebuie sa ai grija sa nu lasi posesivitatea si gelozia sa ruineze sentimentul de bine. Dorinta ta acerba de certitudine atrage cu sine si aceste reactii exagerate. Poate e nevoie sa descoperi si o alta perspectiva in modul tau de a te manifesta in relatiile apropiate.
Anul 2013 va fi totusi unul bun pentru tine in materie de iubire. In prima parte a anului, daca te afli deja intr-o relatie este posibil sa te lovesti de anumite divergente. Cu toate acestea, tendinta ta generala spre optimism te va ajuta sa le depasesti mai usor.
Pentru persoanele nascute sub semnul "pestilor" si care sunt singure, 2013 are vesti bune de asemenea. Este foarte probabil ca anul acesta sa intalnesti o persoana pe gustul tau – romantica, stilata si inteligenta.

Foto int. art.: Shutterstock
Sursa: horoscop.garbo.ro









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu