sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Mesaj de la Federația Luminii.


(5 ian.2013; channeler Blossom Goodchild)

B.G.
Blossom: Ei bineiată-ne din noi împreună! Ce repede zboară timpul! Ce-ați spune dacă am începe chiar de astăzi? Eu, personal, nu știu ce vom discuta acum. Poate vom continua să vorbim despre ceea ce începusem data trecută, despre iubire. Totul se simte acum un pic ciudat în ceea ce privește direcția în care ne îndreptăm și care va fi misiunea noastră.

Federația LuminiiNe-ar bucura foarte mult dacă noi am primi misiunea de a vă ajuta să înțelegeți cine sunteți! Asta ar influența benefic ridicarea Pămâtului la un nivel superior, ceea ce va face ca viața, viața în toată splendoarea ei, să devină mai bună decât în prezent.

În ultimele săptămâni am observat o tendință de epuizare a energiilor. Unii au simțit nevoia să se retragă într-un soi de dezamăgire, să se izoleze de lume pentru că, pentru ei, nimic din ceea ce s-au așteptat nu s-a întâmplat. Aceștia ar fi majoritatea, dar există și alții care văd altfel ceea ce s-a întâmplat și constată că lucrurile au început să se schimbe.                   

Pentru alții, evenimentele au depășit toate așteptările, ei având deja experiențe pe Noul Pământ. Pentru aceștia, multe nu mai sunt la fel ca înainte, iar ei primesc cu bucurie fiecare moment din viața lor care le produce un sentiment de mirare și un nou fel de a gândi.

Există deasemenea cei care ... am spune ... la fel ca tine ...stau între două realități. Această transformare nu este și călătoria voastră proprie?

BlossomȘi totuși asemenea atitudine există la nivel global.

Federația Luminii: Într-adevăr așa este. Cu toate acestea, fiecare individ se particularizează. Noi dorim să ajutăm la înălțare. Înțelegem că SUA este considerată de mulți ca fiind cauza anxietății și nemulțumirii multora. Și-au pus toată speranța și au avut încredere în SUA și, iată, acolo pare a nu se întâmpla nimic semnificativ, nu se identifică nici-o mișcare clară. Nimic nu le spune că direcția va fi schimbată.

În profunzimile ființei umane găsiți tot adevărul, dragii noștri.

Fiți răbdători cu voi înșivă! Toate la timpul lor.

BlossomMmmUnii și-au pierdut dorința de a mai continua să creadă.

Federația Luminii: În ce?

BlossomÎn voi.

Federația Luminii: Cu toate astea, nu suntem la un concurs de popularitate, dragilor. Cei a căror răbdare s-a sfârșit au dreptul să-și aleagă o altă cale.

Blossom: Da. Am înțeles, dar, cu siguranță, există mulți care doresc și au nevoie de mesajele voastre, comparativ cu cei care se gândesc să vă întoarcă spatele.

F.L.: Blossom, pentru noi, nu contează cum își alege fiecare calea pe care să meargă. Hotărârea este a lor nu a noastră. Noi dorim ca, oriunde s-ar afla, iubirea din interiorul lor să nu-i părăsească. Nu avem dreptul și nu o vom face, ca noi să impunem propriul nostru adevăr. Noi le vorbim doar despre el și ei aleg.

Blossom: Cu toate acestea, cu siguranță este de dorit ca un număr cât mai mare de ființe umane să înțeleagă și să accepte adevărurile în care credeți voi.

F.L.: De ce?

B: Pentru că atunci ne vom putea demonstra și utiliza unirea noastră cu mai multă ușurință și....mai repede.

F.L.: Dar, ceea ce facem noi este....ceea ce facem noi. Cei care vor alege să comunice cu noi, vor continua să apeleze la canalizările pe care le asiguri tu sau alți comunicatori. Asta va asigura creșterea conștiinței și conștienței oamenilor. Dar asta nu este o obligație pentru nimeni. Important este să se asigure curgerea energiilor și informațiilor cuprinse în ele în mințile și sufletele oamenilor, și asta va fi una dintre căile care le va asigura evoluția spre multidimensionalitate.

Unii pot avea impresia că aceste schimbări ....această formă de iluminare este apanajul doar al câtorva ”selectați”. Dar nu este așa. Lucrurile se mai schimbă și diferă de etapa călătoriei în care se află fiecare. Lumina de la care vă adăpați este una mult mai mare acum decât altădată,  atât pentru că este într-adevăr mai multă lumină dar și pentru că percepția, deschiderea este mai mare. Dacă ea nu a fost percepută de către unii, din cauza sensibilității lor mai scăzute, deocamdată, asta nu înseamnă că ea nu a existat și că nu lucrează cu tot ceea ce există pe Pământ și se deschide ei. În definitiv, lipsa de răbdare nu înseamnă nimic, nici nu apropie, nici nu îndepărtează momentul impactului. Totul este ca, răbdători sau nerăbdători, să rămâneți deschiși, ”pe recepție”. Va mai trece un pic de timp până când aproape oricine va realiza că lucrurile se mișcă, că imobilismul, stagnarea au dispărut.

Încetul cu încetul, se vor observa subtilitățile care au locUnii vor constata că nu mai sunt preocupați de banalități, de ”plătirea unor polițe”, de stupizenia din viața politică etc. Preocupările lor vor fi mai rafinate, mai înalte și vor viza din ce în ce mai mult aspectul spiritual al vieții și al gândirii. Până la urmă, fiecare va constata că nu mai este cel de altădată, când avea o scară de valori răsturnată sau, oricum, neuniform aplicată. Va constata că are o altă cunoaștere, alt orizont, alte dorințe, mai rafinate, mai subtile, mai profunde și mai creative. Se va produce atunci acel declic când își va spune : ”aha!”
Există o combinație între a "vedea" și a "înțelege" care se mișcă una după alta.
Pe cei care au fost atât de dezamăgiți, deziluzionați, noi vom continua să-i monitorizăm, ca să zicem așa, în sensul că îi vom ajuta să depășească această stare și să se întâlnească mai frecvent și mai semnificativ cu stări care s-i determine să gândească și să simtă mai mult. "Cercetașii" noștri vor fi mereu aproape de ei pentru a-i ajuta să-și accelereze cunoașterea. Ei nu știu, chiar dacă cineva le-ar spune-o, că lumea și chiar ei, nu se mai află în locul în care o știau ancorată de dogmele trecutului, construit cu vechile energii. Consternarea lor este pur temporară căci Lumina are tocmai rolul de a le arătă realitățile schimbărilor care au loc permanent. Mai au nevoie de un pic de timp. 
Ceea ce noi considerăm a fi de cea mai mare importanță este faptul că voi vă continuați drumul, veniți spre noi, dar nu sunteți mânați de dorința aprigă de a fuziona cu noi.

Ceea ce ne dorim este să vă deschideți inimile spre o mai mare conștientizare... a ceea ce estePentru că asta vă va crește sensibilitatea și intuiția să descoperiți cine sunteți voi cu adevărat.

Blossom: OK ... vorbind de călătorii, ... o mică problemă aș dori  aduc în discuțieAnul trecut am spus că am de gând ca anul acesta, în februarie, să merg în Anglia pentru a-mi vizita mama pe care n-am văzut-o de 9 ani. Voi mi-ați spus că, probabil, nu va fi nevoie să-mi cumpăr bilet de călătorie. Asta m-a cam surprins și m-a încurcat căci eu cunosc că, la noi, ”teleportarea încă nu funcționează”. Așa că, cu toată sinceritatea, mă gândesc cam care ar fi nivelul de încredere pe care să-l atribui activității mele de comunicator, în relața cu voi!?

F.L.: Noi respectam dorința ta pentru ADEVĂRÎn momentul în care s-a discutat acel subiect, noi am dorit ca atenția și concentrarea ta să rămână focalizate pe acea posibilitate, dar nu s-au discutat probleme de detaliu, așa este?

Blossom: Da.

F.L.: Atunci de ce ai crezut că ar exista această posibilitate?

Blossom: Nu mă înțelege greșit, eu sunt un fan al posibilității de a crea realități prin gândire concentrată, și aștept cu nerăbdare acel timp. Cu toate acestea, în situația și la nivelul actual, nu aveam cum să mă conving că ar putea să se întâmple, presupunând că ne referim la teleportare.

F.L.: Ne întrebăm atunci câți ar fi gândit la fel ca tine? Câți și-ar fi putut spune: ” bine, mă îndoiesc dar...să aștept să vedem dacă se întâmplă...”

Blossom: Hmm! Încep să înțeleg unde bați...

F.L.: ÎN SUS! Înțelegeți că nu de noi depinde ca aceste lucruri să se întâmple ci de voi.

Blossom: Vrei să spui că ne vom putea teleporta atunci când gândul și credința noastră vor crea ”teleportarea”?

F.L.: Exact! Cu toate astea, nu-i așa că te aștepți ca noi să venim și să vă arătăm cum se face?

Blossom: Bineînțeles că ne gândim și vrem asta. Eu nu pot merge bine nici pe bicicletă...

F.L.: Țineți aproape de noi asemenea gânduri, căci este important! Da, fără îndoială, noi avem toate mijloacele, toată tehnologia care ne oferă posibilitatea de a fi aproape instantaneu acolo unde gândim să ajungem, și sub orice formă am dori să apărem.

Știm că pentru voi asta pare ceva incredibil. Pentru noi a devenit de mult un fapt banal. Atunci când înțelegi ”cum”, ..imposibilul dispare. Dacă nu crezi, nu se va întâmpla! În ceea ce te privește pe tine, Blossom, tu știi că așa ceva este posibil, nu-i așa?

BlossomSigurCu toate acestea, nu am nicio idee cum se realizează.

F.L.: Cât de des te gândești și vizualizezi că te teleportezi la anumite distanții?

BlossomAproape niciodată ... eh ... nu, chiarMai fac căte o glumă cu privire la aceastaposibilitate atunci când, într-o călătorie, am de-a face cu îmbulzeala și toată nebunia de la trecerea prin punctele vamale.

F.L.: Deci recunoști că asemenea posibilitate nu crezi că-ți este la îndemână!?
BlossomOh ... cum am spus ... știu că este posibildar în condițiile actuale, de la noi, mi se pare improbabil.  
Deci, tu spui că toate aceste lucruri pe care le creați au la bază vizualizarea, pentru a le manifesta în realitatea voastră și că noi va trebui să facem același lucru, dacă dorim să le avem? 
F.L.: DesigurToate aceste lucruri pe care sperați să le aveți, chiar și de la noi, trebuie să devină mai întâi o realitate în mintea voastră?
NU o SPERANȚĂ ... ci o CERTITUDINE.
BlossomCu toate acestea, ... mii dintre noi ... dacă nu milioane... (nu am nicio idee despre numărul lor) ... se gândesc la voi cu speranța că vă vor vedea...dar nu văd apărând nocio navă spațială la orizont sau pe cer!

F.L.: Cu toate acestea, mulți o fac, adică mulți cred că această realitate se va manifesta. Doar că trebuie să fie o concentrare, o gândire, o invocație de masă, de amploare, peste nivelul pe care-l atingeți acum. Trebuie să renunțați la preconcepția că nu se poate. Trebuie să depășiți SPERANȚA și să promovați CERTITUDINEA.
BlossomAsta nu-i o noutate ... ?
F.L.: Vă cerem nu să renunțați la speranță ci să o depășiți, s-o transformați în certitudine.
Da, aceasta este nou și diferit.

Blossom: Într-adevăr.....deci, pe Pământ, vrei să spui?

F.L.: Noi dorim ca voi să vă ...dați drumul, să treceți dincolo de speranță, să vă creați un asemenea nivel de încredere încât să credeți cu toată ființa voastră nu numai că se va realiza dar că...s-a și realizat. Asta zicem noi că ar însemna că aveți CERTITUDUINEA.

Sesizeszi diferența?

BlossomDa, înțeleg. Deci, în concluzie, să trecem de la speranță, de la dorință și rugămintea de a se întâmpla, la siguranță, la certitudine, la ”este imposibil să nu se întâmple, dacă eu decid așa”. 
Dar, nu prea știu eu cum vom putea trece de la speranță la certitudine.

F.L.: Vizualizându-vă dorințele. Vedeți-le în imaginația voastră, în mintea voastră.

BlossomÎnțeleg ceea ce spuiAm avut această conversație recent ... când ai spus că dacă vom dori o ceașcă de ceai, în fața noastră, în realitatea noastră, vom avea o ....ceașcă de ceai, nu imaginea ei. Dar, mă întreb, cum putem ajunge la un asemenea grad de determinare încât să ne putem convinge pe noi înșine că un neadevăr l-am transformatîn adevăr, în realitate, prin puterea gândurilor noastre?

F.L.: Înlocuiți speranța cu CUNOAȘTEREA!

Blossom: Da! M-am prins. Într-adevăr, tocmai în clipa asta am înțeles. Mulțumesc! Cu siguranță voi lucra serios în viitor la această temă ..de casă.

F.L.: Este o chestiune de transfer de energie, din energia speranței în energia condensată care compune materialitatea obiectivă.

BlossomCum?
F.L.: Este o chestiune pragmatică, prin care te ”deplasezi” adânc în depozitul informațiilor stocate, de unde ”scoți dosarul” obiectului cu pricina și aplici capacitatea ta de creator. Nu scoți acel dosar și te rogi cuiva să ți-l materializeze ci îți spui că dacă tot ai proiectul complet, poți s-o faci chiar tu.

BlossomȘiajungem adânc în interiorul nostru prin meditație?
F.L.:
 Desigur ... și prin multe alte metode: ... bucuirie ... credință ... bună-dispoziție (râs)...servicii neplătite (n.m. karma yoga),  ... multă încredere și deschidere.
BlossomOK ... am prins mesajul.
F.L.: Alegeți să fiți mai fericiți și mai încrezători  ... și totul se va putea întâmpla!
BlossomMulțumescVoi încerca să vă urmez sfatul. ” Cere și ți se va da ” sau mai bine: ”Fă-ți singur” căci ți s-au pus la dispoziție materialele și mijloacele!

F.L.: Și, avem atât de multe să vă mai împărtășim!!

BlossomOh, într-adevăr. Mulțumiri!...

Sursa: blossomgoodchild.com
(C.M.)
ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu