sâmbătă, 12 ianuarie 2013

RUGACIUNE IMPOTRIVA NECAZURILOR


Dupa ce va veti inchina lui Dumnezeu, rugati-va asa: Domnul Dumnezeul meu, in numele fiului tau Isus Hristos ma rog cerind ajutorul tau, departeaza te rog tot raul din jurul meu, Doamne eu am multe necazuri daca in spatele necazurilor mele exista un duh necurat te rog scoate-l, trimite foc din cer acum si arde Doamne toate farmecele, toate bolile, toate tristetile, toate insomniile, singuratatea ,nervozitatea mea ,daca exista un blestem in viata mea te rog sa-l desfaci Doamne.


Te rog atinge-ma cu puterea ta si sfinteste trupul meu ca incepind de acum nici un duh rau, farmece , boli blestem, sau alte duhuri rele sa nu aiba voie in viata mea.Doamne tu ai zis ca in numele tau tot ceea ce noi v-om cere vom primi, atunci te rog raspunde acestei rugaciuni si ajuta-ma sa inving toate problemele mele.Iti multumesc in numele Tatalui, al Fiului si al Sfintului Duh pentru ca stiu ca ma auzi. AMIN

Sursa: www.ingerpazitor.com

3 comentarii:

 1. Frumoasa rugaciune!Dar , cu sfiala, va rog, scrieti asa cum se cuvine numele Sfintei Treimi-In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.Amin!

  RăspundețiȘtergere
 2. Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 3. Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
  1 LOVE SPELL
  2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
  3 FRUCTE DE FEMEI
  4 PROMOȚIE SPELL
  5 SPELL DE PROTECȚIE
  6 SPELL BUSINESS
  7 SPELL GOOD JOB
  8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

  RăspundețiȘtergere