joi, 7 februarie 2013

Horoscopul noroc-bogatiei pentru Februarie 2013: Afla cum stai cu banii in Luna Lupilor!

Te afli sub steaua norocoasa a banilor in luna februarie, cunoscuta in popor ca Faurar sau Luna Lupilor? Predispun astrele catre abundenta in ceea ce priveste zodia ta? Descopera previziunile astrologice pentru februarie 2013 in ceea ce priveste sectorul financiar!

Berbec

Februarie este o luna norocoasa pentru cei nascuti sub semnul Berbecului. De pe 15 februarie pana pe 18 februarie, Luna se va afla in sectorul castigurilor si pana pe 8 februarie si in sectorul tau financiar, inlesnind profiturile si aducand in prim plan oportunitati noi care se pot fructifica rapid in lunile urmatoare. Totodata, zilele de 12, 15, 16 sunt zile importante atunci cand vine vorba de a-ti asuma raspunderea pentru anumite chestiuni financiare. Castigurile cele mai semnificative provin din abilitatea ta de a-ti valorifica abilitatile.horoscop bani

Taur

Poate ca luna februarie nu a debutat tocmai pe gustul tau, iar dificultatile financiare si-au facut deja simtita prezenta, insa cea de-a doua jumatate a lunii se anunta a fi promitatoare. Simti o oarecare tensiune financiara, insa este menita sa te stimuleze si nu sa te demotiveze. Vei fi nevoita sa faci o calatorie in interes de afaceri, insa acest efort profesional iti va fi rasplatit din punct de vedere financiar. Iti recomandam precautie daca te gandesti sa te asociezi cu o anumita persoana in care nu prea ai incredere. Accepta in schimb sfaturile si consilierea financiara venind de la o persoana pe care o respecti si o admiri pentru ceea ce a facut in viata.

Gemeni

Nimic spectaculos, vei spune… Nici situatia ta materiala nu se schimba in roz peste noapte… Primesti insa sume mici de bani in mod constant, ceea ce inseamna un pas inainte inspre cresterea veniturilor in perioada imediat urmatoare. In ultimele doua saptamani ale lunii, muncesti mult si te implici in proiecte diverse. Chiar daca satisfactia financiara nu apare simultan, te simti entuziasmata si cu putere de munca. Ai de partea ta si sustinerea partenerului de viata.

Rac

Pentru ca Soarele se va afla in marea majoritate a lunii in sectorul tau finaciar, inceputuri promitatoare se anunta pentru tine. Planurile tale financiare sunt puse in scena si incep deja sa dea roade in a doua saptamana a lunii februarie. Nu te abate de la ele caci esti pe calea cea buna. Nu imprumuta de la nimeni, dar nici nu lua decizii pripite bazandu-te doar pe impulsuri de momente. Este momentul potrivit pentru a face unele investitii, nu pentru a cheltui inutil.bani


Leu

Este drept ca in prima jumatate a lunii lucrurile par sa mearga struna din punct de vedere financiar, insa pregateste-te pentru momente mai dificile in cea de-a doua jumatate. Astrele anunta risipa si lipsa de cumpatare pentru nativul Leu in luna lui februarie. Nu te lasa prinsa in panza datoriilor. Incearca pe cat posibil sa restrangi din cheltuieli sau cel putin sa nu cheltui mai mult decat te tine buzunarul. Oferte serioase si banoase de colaborare se anunta inspre finalul lunii.


Fecioara

Veniturile tale cunosc o traiectorie ascendenta mai ales pe plan profesional. De aici vin unele mariri de salariu sau sanse de avansare menite sa anuleze (cel putin momentan!) nemultumirea ta financiara. Din acest motiv, esti euforica si extrem de entuziasmata. Cheltuieli neprevazute datorate unor aniversari onomastice te aduc insa cu picioarele pe pamant. Inchei luna februarie intr-o usoara nota de stres si neliniste cauzata de golul din bugetul personal. Dar martie isi va lua revansa. Va urma…

Balanta

Cheltuieli neasteptate vor fi inca de la inceputul lunii, insa stii sa le gestionezi si sa le faci fata cu brio. Ba chiar, intr-un mod uimitor, reusesti sa iesi din ele cu fruntea sus si cu ceva bani in buzunar. Foarte probabil ca vei fi nevoita sa intreprinzi si o scurta calatorie intr-o alta tara, iar acest lucru iti va largi considerabil bugetul rezervat cheltuielilor. Februarie vine insa si cu vesti bune: bonusuri la locul de munca si castiguri suplimentare pentru atingerea anumitor targeturi.

Scorpion

Nimic nu vine fara putin efort in luna februarie, insa reusesti sa te descurci intr-un mod admirabil. Castigurile nu vin doar de la locul de munca. Esti implicata in timpul liber si in alte proiecte care, iti consuma timpul si energia ce-i drept, insa au si posibilitatea de a se transforma intr-o noua sursa de venit permanenta. Viitorul suna aglomerat si plin de munca pentru cei din Scorpion, dar abundent per ansamblu.

Sagetator

Lunile anterioare te-au solicitat financiar poate mai mult decat de obicei. A venit acum momentul tau sa te redresezi si sa te pui pe picioare. Ai in gand totodata sa faci o investitie financiara majora precum achizitionarea unui teren sau a unei proprietati. Cea de-a doua jumatate a lunii este mai benefica in acest sens, insa intreaga luna februarie se anunta o luna prolifica pentru tine. Iti vei permite sa iti satisfaci anumite capricii, dar si sa le cumperi cadouri surpriza celor dragi.

Capricorn

Nu sunt evenimente financiare majore care sa te dea peste cap luna aceasta. Ai insa de acceptat sau de refuzat o propunere de job care iti poate schimba radical situatia financiara in viitorul apropiat. O oferta generoasa iti parvine prin intermediul unei cunostinte. Vei avea insa in vedere si un compromis mare precum mutarea intr-o alta localitate sau in alta tara. Este important sa fii precauta si sa iti setezi clar in minte prioritatile.


Varsator

Perioada 8-15 februarie te va solicita din punct de vedere energetic, insa vei simti o satisfactie imensa atunci cand meritele tale, la fel ca si abilitatile organizatorice sau de conducere, vor fi recunoscute in mod oficial. Banii par a stagna in aceasta luna si nu sunt nici mai multi, nici mai putini decat de obicei. Te prezinti insa in fata lumii cu un nou statut si o imagine impecabila. Te zbati ca sa castigi bani si o faci avand initiativa si dand totodata dovada si de implicare. Rezultatele vor veni si ele in curand…

Pesti

Intarzierile, amanarile, justificarile absurde se sfarsesc odata cu debutul lunii februarie. Este momentul sa primesti o suma de bani de la o persoana apropiata pe care ai imprumutat-o in urma cu cateva luni. Te gandesti serios sa o cheltuiesti rasfatandu-ti partenerul de viata sau planuind in secret o calatorie pentru amandoi. In acelasi timp, indiferent de eforturile tale, afacerile tale in luna februarie sunt la mana norocului… Ceea ce iti recomandam insa este sa eviti hotararile financiare bazate pe impulsivitate si nervi. Nasc conflicte si gauri in buget.



Foto homepage si interior: Shutterstock
Sursa: horoscop.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu