vineri, 15 februarie 2013

PAPA CAUTA IMUNITATE LA PRESEDINTELE ITALIEI


Papa cauta imunitate si protectie la presedintele Italiei Giorgio Napolitano.
Tribunalul International il invita pe Presedintele Italiei sa nu se puna de acord cu criminalitatea si sa anunte o campanie globala pentru a ocupa Vaticanul si sa lanseze o ancheta a drepturilor omului.
Papa a programat o intalnire la presedintele Italiei sambata 23 februarie sa discute asigurarea protectiei sale si imunitate fata de urmarirea guvernului italian.
Mai jos aveti scrisoarea tradusa. MARIA
SCRISOARE DE LA TRIBUNALUL INTERNATIONAL
14 February, 2013
Pentru Presedintele Republicii Italia Giorgio Napolitano
Presidentia Republicii c/o Palazzo del Quirinale
00187 Roma Italia
Stimate președinte Napolitano,
În numele Tribunalului și poporului nostru de constiinta de pretutindeni, precum și a milioanelor de victime ale abuzului bisericii, fac un apel la dumneavoastră cu privire la întâlnirea viitoare cu Joseph Ratzinger, care se va retrage în curând în calitate de Papa Benedict, Pontif al Bisericii din Roma.
Înțelegerea noastră este că, în urma presiunii să demisioneze biroul său din cauza complicității sale dovedite în tăinuirea traficului de copii în biserica lui și alte crime împotriva umanității, Joseph Ratzinger solicită asistența guvernului italian în asigurarea protecției și imunitate de la juridica urmărire penală.
Nu este nevoie sa va reamintesc, domnule președinte, că, în temeiul dreptului internațional și a tratatelor care au fost ratificate de Italia, dvs. și guvernul dvs. va este interzis sa acordati protecție la cei ca Jospeh Ratzinger, care au ajutat și instigat acțiuni criminale, cum ar fi comanda Episcopiei Cardinale în America și în alte părți pentru a proteja violatori cunoscuti în rândul clerului asupra copiilor.
Obligația dvs asupra Vaticanului, prin Tratatul de la Lateran nu neagă sau anuleaza cerințele acestor legi morale mai mari , internaționale, nici nu vă obligă să dati niciun fel de protecție sau imunitate la un singur individ ca Joseph Ratzinger, mai ales după ce a părăsit birou lui papal.
Trebuie să respectati dreptul internațional și să nu va înțelegeti cu Joseph Ratzinger, este adevărat atunci când se consideră enormitatea crimelor de care Vaticanul și înalți oficiali ai săi sunt în mod clar vinovat, în conformitate cu dovezile adunate, considerabile și documentate de către Tribunalul nostru și alte grupuri, și recunoscut de multe guverne.
În Canada , Biserica Romano-Catolică și agenții Vaticanului au fost găsiți vinovați de responsabilitate pentru genocid și moartea a cel puțin 50.000 de copii aborigeni din sistemul iezuit din scoala rezidentiala indiana, care a funcționat până în 1996.
În Irlanda, mai mult de 10.000 de femei au suferit și au fost exploatate de Magdalena Laundries, unde mulți dintre ei au murit.
Similar biserica conduce instituții din toată lumea si a cauzat mortalitate enorma, boala și ruinarea a milioane de copii.
Și totuși Biserica nu a fost niciodată trasa la răspundere sau trimisa în judecată pentru aceste decese și furtul de avere enormă de la națiuni întregi.
Cu inițiativa recentă a cel puțin un guvern european și o serie de avocati pentru a aduce pe Joseph Ratzinger și alți oficiali ai bisericii în judecată pentru aceste infracțiuni, considerăm că este de datoria dvs sa nu asistati, nici să fiti văzut sau să aprobati încercarea de a se sustrage, să împiedicati sau să întârziati dreptatea, ca nu cumva să vă expuneti de a fi un accesoriu pentru o crimă.
În numele Tribunalului nostru și a multi oameni care nu pot vorbi, vă invitam să fiti de partea legilor națiunilor și a umanității, și sa nu oferiti sprijin sau protecție lui Joseph Ratzinger sau accesoriile sale în eforturile lor de a se sustrage responsabilitatii pentru crimele lor dovedite.
Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs, și pentru a discuta acest lucru cu dvs atunci când am sa vizitez țara în mai, cu o delegație a drepturilor omului să cerceteze această chestiune mai îndeaproape.
Cu stimă,
Kevin D. Annett, M.A., M.Div. Secretary, The International Tribunal into Crimes of Church and State Central Office, Brussels
cc: world media

Traducere MARIA 


Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!
http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu