luni, 11 februarie 2013

Profeție incredibilă: Urmașul lui Papa Benedict al XVI-lea va distruge Roma


După anunțul demisiei lui Papa Benedict al XVI-lea, o profeție șocantă a ieșit la lumină. Aceasta spune că urmașul acestuia va distruge Roma.
Profeție incredibilă: Urmașul lui Papa Benedict al XVI-lea va distruge RomaProfeția Papilor, atribuită Sfântului Malachy, este alcatuită din 112 fraze scrise în limba latină și care descriu toți capii Bisericii Catolice, începând cu Papa Celestin al II-lea (ales în 1143) și terminând cu urmașul Papei Benedict al XVI-lea.
Potrivit profeției, distrugătorul Romei este numit Petre Romanul. Pentru prima dată, această carte a fost publicată în 1595 de către Arnold de Wyon, un istoric benedictin.
În anul 1139, Malachy se afla la Roma, chemat de Papa Innocentiu al II-lea și a avut o viziunea despre cei care vor ocupa Sfântul Scaun. Scirerile sale au fost păstrate în arhivele romane până când au fost redescoperite în 1590.
Pe de altă parte, Enciclopedia Catolică susține că documentele sunt un fals din secolul al XVI-lea, realizat probabil de celebrul Nostradamus.
Malachy a murit, așa cum profețise, în 1148 în Franța. În anul 1190 a fost canonizat, devenind primul sfânt irlandez care a primit această onoare.
“În ultimii ani ai persecuției Bisericii Romane Catolice, va domni Petre Romanul, care își va conduce turma într-o perioadă foarte tulbure. După aceea, orașul celor 7 coline va fi distrus și temutul Judecător va judeca oamenii”.
 Sursa: www.dcnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu