miercuri, 20 martie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 20 martie 2013


20 martie 2013 

Nici nu a fost bine "înscăunat" pe tronul papal, şi Francisc, membru în ordinul Cavalerilor Iezuiţi, l-a sunat personal pe "Marele Tată" (cel căruia i se spune şi "Black Pope" sau Papa cel Negru), şeful Iezuiţilor. Vaticanul este în realitate condus de către acest Papă Negru, deşi oficial nu se recunoaşte nimic. Toate numirile papale din ultimele zeci de ani s-au făcut numai cu aprobarea acestui Papa Negru, marele şef Iezuit. Adolfo Nicolas l-a înlocuit în 2008 pe Peter Hans Kolvenbach. Acum şi-a pus acolo chiar un subordonat, pe noul Papă Francisc. 

"În prezent, toţi politicienii români sunt corupţi, şi populaţia trebuie să înţeleagă acest lucru", a declarat Cozmin Guşă. 





România: un munte a fost cumpărat cu totul de evrei din Israel. Este vorba de 188 de hectare din inima masivului Bucegi (numtele Nucet), iar în zonă se află şi perimetre protejate fiind parc natural. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (Adrian Ţuţuianu) este gata să aprobe un certificat de urbanism pentru construirea unei staţiuni montane ce va avea 6.000 de locuri de cazare (30 de hoteluri şi 200 de pensiuni), afirmând că terenul vândut evreilor nu se află în zone protejate. [informaţii furnizate de Bogdan] 


Sursa: roaim.de.vu/

2 comentarii: