marți, 16 aprilie 2013

ADN-ul mitocondrial și capacitatea de creație


 ADN 3În multe prelegeri și articole scrise de mine, am transmis faptul că avem încă de la creație implementat de Dumnezeul Central capacitatea de creator. Acesta este primul program cu care am fost înzestrați și primul program implementat ca un cod în structura noastră ADN.
 Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță
Ultimele cercetări legate de populația globului pământesc spun că, în structura ADN a populației născută în Romania se găsește ADN-ul mitocondrial. Ce este ADN-ul mitrocondrial?
 Este locul în care energia și informația sunt una. Locul în care poate fi accesată o anumită memorie și anume Memoria creației!
Deci încă de la implementarea vieții pe pământ avem implementat acest program de creator și avem implementată informația despre cum am fost creați și care este rolul nostru.
Nu știu cum  este această informație pentru dumneavostră dar pentru mine este o mare minune, deoarece îmi răspunde la foarte multe întrebări și mă ajută să fiu mai responsabilă. Adică faptul că:
  • locul în care m-am născut, adică Romania nu este ceva neînsemnat pentru evoluție, ci pe acest pământ a fost pentru prima dată implementată viața speciei umane de pe această Planetă;
  • că de pe aceste plaiuri au plecat oamenii și au fost create celelalte minunății;
  • și că de aceea se spune că Romania este Grădina Maicii Domnului, adică a mamei creatoare.
Sunt un om cu o gândire deschisă și nu mă cramponez de locuri, oameni, evenimente, situații ci mulțumesc pentru toate. De aceea la aflarea acestei informații am găsit răspuns la o enigmă, și anume – de ce românii sunt singurii de pe planeta aceasta care vorbesc urât despre ei și despre țara în care s-au născut?
Și am găsit și răspuns. Datorită presiunii exercitate din exterior asupra acestei țărișoare care este un loc foarte bogat atât spiritual cât și material. Strămoșii noștri spuneau despre această țară că: “Țara noastră aur poartă, noi cerșim din poartă în poartă”- mare adevăr care în zilele noastre este foarte real. M-am întrebat mereu ce știau dacii noștri și noi nu mai deținem. Acum știu. Ei dețineau această informație (sigur nu-i spuneau ADN mitocondrial), cum că pe aceste plaiuri a început viața pe pământ și că suntem mult mai mult decât se vede în exterior, și că această comoară o apărau cu prețul vieții. Era o credință pe care o aveau și erau foarte responsabili de ce fac, ce spun, ce gândesc . Deoarece ceea ce suntem aceea dăm mai departe.
Oare ce-i făcea pe românii din vechime care plecau la luptă în minoritate să câștige o bătălie în care apărau teritoriul sfânt? Credința și intuiția faptului că, e important ca acest loc să nu devină pângărit și necinstit, pentru că de aici se trage vița oamenilor. Din păcate în zilele noastre a dispărut acest respect pentru locul sfânt și pentru oamenii de pe aceste plaiuri. Ceea ce știu și sunt convinsă este că avem o țară minunată, suntem niște oameni minunați și putem face lucruri extraordinare pentru a trăi foarte bine cu comorile pe care le avem, ca inteligență, spiritualitate și materialitate.
Această informație nu înseamnă că trebuie să ne facă să ne dăm mari sau să ne simțim buricul pământului ci este important să conștientizăm că deținem o forță și o capacitatea imensă de a ajuta la îmbunătățirea vieții pe întreaga planetă Pământ. Această informație are rolul de a ne trezi și a deveni mai responsabili cu ceea ce gândim, vorbim și facem și să nu ne mai blamăm unii pe alții. De marea majoritate depinde bunul mers al țării și nu de oamenii din sisteme, guverne, etc. Ei iau deciziile în funcție de inconștientul colectiv. Inconștientul colectiv este partea energetică care susține ceea ce se întâmplă în realitatea fizică, concretă. Iar dacă noi emitem, gândim și vorbim că nu putem, nu avem, nu suntem nimic cei de sus se comportă ca atare cu populația țării. Și cum noi ne creem realitatea haideți să fim mai responsabili și să o creem conștient. Spor la lucru cu voi și conștientizați ce putere aveți în interiorul ADN-ului vostru. Cu drag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu