luni, 1 aprilie 2013

Horoscopul norocului in Aprilie 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Prier

Citeste mai jos previziunile astrologice pentru luna aprilie 2013 si descopera care sunt domeniile cele mai norocoase pentru tine acum.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Berbec

Prima parte a lunii aprilie 2013 te surprinde cu infuzia ei de energie si motivatie. Relatiile cu familia, relatiile de prietenie si cariera sunt in prim-planul perioadei. Te vei bucura din plin de intalnirile cu prietenii, dar si de momentele relaxante petrecute alaturi de iubitul tau. Iar daca esti singura, profita acum de increderea si sarmul pe care luna aprilie ti le ofera, odata cu intalnirea dintre radiantul Soare si energicul Marte din zodia ta.
La capitolul financiar vei avea parte de multa stabilitate in aceasta luna, mai ales daca iti controlezi impulsul de a cheltui sume mari pe nimicuri fermecatoare. In plus, dupa data de 15 aprilie vei incepe sa vezi rezultatele eforturilor tale profesionale din ultimele luni.
horoscop lunar aprilie 2013

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Taur

Nativele din Taur se vor implica, in luna aprilie 2013, cu perseverenta si hotarare in consolidarea carierei si in obtinerea unor castiguri financiare pe masura implicarii lor. Iar astrele le vin in ajutor cu oportunitati interesante de colaborare si cu posibilitatea aparitiei unor noi surse de venit.
Desi sunt mai rezervate decat de obicei, nativele se vor bucura in aceasta luna de sustinere atat din partea prietenilor, cat si a partenerului de viata. In plus, odata cu intrarea Soarelui in semnul lor, la sfarsitul lunii aprilie, vor avea toata energia si determinarea necesare spre a duce la buna implinire tot ceea ce si-au propus.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Gemeni

Succesul pe care il ai luna aceasta in domeniul comunicarii este incomparabil, fie ca este vorba de comunicarea cu prietenii, cu colaboratorii de serviciu sau cu persoana iubita. Daca esti singura, acum e
ste momentul ideal pentru pentru a-ti mari repertoriul de cuceriri, din care vei putea alege apoi cel mai potrivit partener pentru tine.
In ultima parte a lunii aprilie 2013 te vei dedica cu precadere casei si familiei, lucru care iti va permite sa-ti refaci fortele si sa te ocupi mai mult de mentinerea sanatatii tale.
Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Rac
Pentru tine, luna aprilie 2013 se anunta extrem de favorabila in ceea ce priveste sectorul carierei. Vei avea ocazia de a-ti demonstra acum calitatile de lider, iar superiorii se vor arata foarte interesati de propunerile tale inovatoare.
horoscop lunar aprilie 2013
In ceea ce priveste sectorul afectiv, vei avea tendinta in aprilie de a tine toate lucrurile in tine, strategie nu tocmai buna mai ales daca s-au acumulat deja anumite tensiuni in relatie. Sfarsitul lunii iti aduce insa puterea de a te deschide fata de partener, deschidere care, dublata de diplomatie, va avea un impact extrem de benefic asupra relatiei voastre.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Leu

Daca esti nascuta sub semnul infocatului Leu, dorinta de expansiune pe toate planurile iti va anima majoritatea actiunilor in luna aprilie 2013. Vei avea oportunitatea de a cunoaste oameni noi si interesanti, de a calatori sau de a studia lucruri care iti pot fi de folos pe viitor.
Dupa jumatatea lunii, eforturile tale din domeniul profesional vor incepe sa se oglindeasca in rezultate financiare pe masura. In plus, odata cu intrarea Soarelui in Taur si in casa carierei tale, vei avea ocazia de a-ti materializa cu succes planurile indraznete de afaceri.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Fecioara

Pentru nativele din Fecioara, finantele si cariera sunt in prim-planul lunii aprilie 2013, cu oportunitati importante de crestere si imbunatatire. Tensiunile din viata personala vor incepe sa dispara acum, iar relatia cu colegii de munca se va ameliora la randul ei.horoscop lunar aprilie 2013
Vei simti in continuare o profunda nevoie de schimbare si de gasire a stabilitatii la toate nivelurile. Insa astrele te sustin acum din plin in aceasta directie, asa ca fii increzatoare in ce-ti rezerva viitorul si imbratiseaza in totala libertate valul schimbarilor benefice.

horoscop lunar aprilie 2013

Foto@Depositphotos.com

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Balanta

Pentru nativele din Balanta, luna aprilie 2013 se anunta plina de oportunitati in planul comunicarii si al parteneriatelor de durata. Vei avea ocazia acum de a-ti consolida atat relatia de iubire, cat si colaborarile in plan profesional.
In plus, vei fi inzestrata cu multa creativitate in aceasta perioada. De aceea, este un moment oportun pentru a lucra cu dedicare la proiectele tale. Fii increzatoare, perseverenta si diplomata, iar lucrurile se vor aranja in curand exact asa cum iti doresti.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Scorpion

Te vei bucura de o buna energie fizica si psihica in aprilie 2013, lucru care te va ajuta sa rezolvi calm si metodic atat problemele de serviciu, cat si cele din viata de zi cu zi. In plus, atmosfera din familie se detensioneaza, permitandu-ti sa gasesti in cei dragi sprijinul de care ai nevoie acum.
Sectorul iubirii pasionale poate aduce si el cateva surprize foarte placute in aceasta perioada, mai ales dupa data de 21 aprilie, odata cu intrarea Soarelui in zodia Taurului.
horoscop lunar aprilie 2013
Foto@Shutterstock.com

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Sagetator

Daca esti nascuta sub semnul de foc al Sagetatorului, distractia, iubirea si creativitatea sunt cuvintele care iti definesc prima parte a lunii aprilie 2013. Vei descoperi acum noi metode de a te bucura de timpul liber, de a-ti explora creativitatea si de a te exprima in relatia de iubire.
In cea de-a doua parte a lunii aprilie 2013, accentul va fi pus mai mult pe cariera. Odata cu intrarea Soarelui in zodia Taurului, vei avea energia si determinarea de a rezolva cu brio toate sarcinile de serviciu, asigurandu-ti astfel sprijinul si bunavointa colegilor si superiorilor.

horoscop lunar aprilie 2013

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Capricorn

Luna aprilie 2013 aduce mult entuziasm in sfera familiei si a caminului pentru nativele din Capricorn. Daca esti nascuta sub acest semn preponderent orientat catre cariera, acum vei avea ocazia de a te bucura de placerile <mai simple> ale vietii, cum ar fi mesele tihnite in familie sau redecorarea inspirata a unui coltisor din casa.
Accentul pus in luna aprilie 2013 pe (re)aducerea armoniei in mediul tau ambiant se va manifesta si la locul de munca, unde organizarea spatiului de lucru iti va fi de mare ajutor. In plus, datorita eforturilor tale constructive din ultimul timp, relatiile de colaborare cu colegii de serviciu se vor imbunatati semnificativ in aceasta perioada.

horoscop lunar aprilie 2013
Horosc
op lunar: aprilie 2013 pentru zodia Varsator

Luna aprilie 2013 le aduce nativelor din Varsator dorinta de a se bucura mai mult de viata si de activitatile din timpul liber.
Daca esti nascuta sub acest semn cerebal, profita din plin de abilitatile extraordinare de comunicare si convingere pe care aceasta perioada ti le aduce. Cei din jur vor fi atrasi cu usurinta de partea ta, inclusiv in diversele proiecte creative pe care le imaginezi acum.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Pesti

Daca lipsa de sustinere in familie sau la locul de munca ti-a cam taiat aripile in ultimul timp, acum este momentul ideal pentru a invata sa zbori din nou! Poate nu vei obtine dintr-o data tot sprijinul pe care ti-l doresti de la ceilalti, insa luna aprilie 2013 iti aduce oportunitatea de a descoperi in tine resurse nebanuite.
Vei avea o viziune practica si echilibrata asupra lucurilor din viata ta, mai ales in ceea ce priveste sectorul carierei si al finantelor. Exista posibilitatea ca in luna aprilie 2013 sa-ti materializezi cu succes cateva proiecte profesionale sau chiar sa te lansezi intr-o noua afacere. Astrele iti ofera intreaga lor sustinere acum, mai ales daca iti folosesti abilitatile de a actiona cu calm si intr-un mod metodic.
Foto@Shutterstock.com
Foto front si main@Shutterstock.com






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu