luni, 1 aprilie 2013

RECLAMA - Invataturile Arcturiene

Invataturile Arcturiene


" Noi suntem mintea colectivă a stelei Acturus. 
Noi nu mai vieţuim într-o formă anume. Noi rezonăm cu dimensiunile a opta, până la a zecea. "
 

Buna fratilor, frati pentru ca toti facem parte din acelasi intreg. Ceea ce veti citi in randurile urmatoarea este prezentarea cartii Invataturile Arcturiene, o carte Puterea Creatiei nou lansata. Dorinta noastra este ca fiecare sa beneficieze de energia colectiva a Arcturienlor, acestia fiind specializati in vindecare fizica-sexuala-emotionala. Intrand in contact cu cuvintele transmise de ei, veti simti o vindecare pe mai multe nivele. In aceste momente de transformare prin care trecem, in care de la o zi la alta suntem surprinsi de ceea ce simtim si experimentam, este benefic sa facem si o curatare, detasandu-ne de tot ceea ce nu functioneaza in viata noastra.

Inainte de a intra in planul fizic, sau dupa ce o persoana paraseste planul fizic, ea trebuie sa treaca prin coridorul Arcturian, un coridor de lumina unde i se ofera vindecare, sprijin si improspatare. Multe persoane care au avut experiente in apropierea mortii, au vazut acest coridor de lumina. In religia ortodoxa si in alte religii, se vorbeste despre o lumina purificatoare care vindeca.

Ceea ce va prezentam noi prin cartea Invataturile Arcturiene, este o lumina care sparge blocajele. Nu se poate descrie exact in cuvinte, ci doar simti, prin contact direct cu cuvintele din carte si energia din spatele lor.

De ce subtitlul "Conexiunile mintii colective" ? Ce fel de minte colectiva? Arcturienii fiinte constiinte mai avansate decat noi, functioneaza ca si o minte de grup, o unitate care transmite iubire neconditionata. De exemplu, ei transmit iubire neconditionata si pentru victima unui viol, dar si pentru violator, pentru ca ambele fiinte sufera. Ei pot sa faca acest lucru, fiindca au avansat spre constiinta lui UNU, spre Dumnezeu.

Noi fiind in tridimensional (facand pasul spre a patra densitate), avem corpuri fizice care imbatranesc si mor. Ei pot sa isi schimbe forma dupa cum doresc.

" Arcturienii cu care comunici tu acum nu mai au corpuri, nu mai trăiesc pe o anumită planetă şi nici nu mai călătoresc cu ajutorul navelor spaţiale. "Dar de ce este relavant acest lucru? Cu ce ne ajuta pe noi in viata de zi cu zi? Si da, pe noi oamenii din Romania. Am o intrebare pentru fiecare? Cati dintre noi putem spune ca suntem echilibrati pe cele 3 planuri: fizic, sexual, emotional? Arcturienii desi nu ofera solutii sa le spunem imediate si practice, prin ceea ce transmit ne ajuta sa intram in acea stare de echilibru si sa ne curatam de tipare toxice.

Capitolele din carte includ:

Introducere: Contactul cu Arcturienii...........................pag.  5
Capitolul 1: Mintea colectivă a Stelei Arcturus……...pag. 12
Capitolul 2: Grupul Pământean………………………pag. 17
Capitolul 3: Despre Gaia...............................................pag. 25
Capitolul 4: Ce înseamnă Ascensiunea.....................pag. 36
Capitolul 5:  Lumina şi Întunericul................................pag.  42   
Capitolul 6:  Întâlnirile cu ET...........................................pag  50
Capitolul 7:  Conştiinţa Multidimensională..................pag  56
Capitolul 8:   Jocul Tridimensional................................pag  58
Capitolul 9:   Căderea Atlantidei.....................................pag  64
Capitolul 10: Ascensiunea Planetară............................pag  66
Capitolul 11: Reunirea cu Sinele mai Înalt...................pag  69
Capitolul 12: Familia Arcturiană.....................................pag  75

Cartea este scrisa in format de intrebari-raspunsuri, profunda ca si informatie, chiar daca cuvintele par simple:

" Jefferson: Ce este real? Cum definiţi voi realul?
 
Arcturienii: Iubirea necondiţionată este reală. Singura realitate
 este iubirea necondiţionată. Aceasta este esenţa lui Unu. În cadrul
aceste esenţe a lui Unu se pot naşte alte realităţi, chiar şi
realitatea întunericului şi fricii. "


O prezentare alternativa a cartii si alte carti Puterea Creatiei gasiti pe site-ul nostru:http://www.puterea-creatiei.ro/produs/invataturile-arcturiene/

Pentru a comanda cartea Invataturile Arcturiene  la pretul de 25 lei trimiteti un mail la adresa puterea_creatiei@yahoo.ro, cu numele, adresa fizica si cate exemplare doriti. Livrarea se face prin posta saucurierat la cerere, plata ramburs. Putem trimite si in afara tarii, iar plata se poate face si prin paypal sau prin banca.


Vor urma noi carti de la aceeasi autor, va dorim o explorare
excelenta si iubitoare a acestei carti, iar daca simtiti ca va ajuta  vorbiti-le si la prietenii, familia, cunostiintele, colegii, etc, despre Invataturile Arcturiene. Dati share pe facebook, grupuri, site-uri, blog-uri, etc.

Cartea este disponibila si in format electronic, in curand disponibila a fi downloadata free pe site, pentru ca oricine sa aiba acces la informatie. Pana atunci ea este oferita free, pentru persoanele care comanda cel putin o carte puterea creatiei in format electronic:http://www.puterea-creatiei.ro/produs/pachet-qvadruplu-metafizica/

Cartea este de asemenea oferita free in format fizic, pentru persoanele care comanda pachetul de 4 carti, la pretul de 122 lei plus taxe postale. Prezentarea celor 4 carti este aici:  http://www.puterea-creatiei.ro/produs/pachet-pentru-sarbatori/


Pentru orice fel de comanda, trimiteti un mail la adresa puterea_creatiei@yahoo.ro sau sunati la tel: 0742162067. Livrarea se face a doua zi dupa ce dati comanda, prin posta sau curier.

O zi foarte buna din partea echipei care a lucrat la aceasta carte.


Oprea Alexandru, Coordonator Puterea Creatiei

 http://www.puterea-creatiei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu