joi, 30 mai 2013

Horoscopul norocului in IUNIE 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Ciresar

Descopera mai jos care sunt sectoarele de viata unde vei beneficia de intreg sprijinul astral in luna iunie 2013.
In plus, intrarea lui Marte in Gemeni si in casa lor a 2-a a banilor si finantelor le aduce Tauroaicelor oportunitati importante pe plan profesional si determinarea de a-si apara interesele financiare pana la capat.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Gemeni

Astrele te binecuvanteaza in iunie 2013 cu extrem de mult succes in dragoste. Pasiunea in cuplu, intalnirile cu noroc dorinta de a te bucura din plin de viata sunt la ordinea zilei pentru tine acum.
In plus, luna iunie se dovedeste foarte benefica pentru tine si din punct de vedere al carierei si al imaginii sociale. Intalnirea dintre Mercur si Venus in casa ta 2 te inzestreaza cu fler si noroc la bani, in timp ce Marte stationat in zodia ta iti daruieste determinarea necesara pentru a-ti pune in aplicare chiar si cele mai indraznete visuri.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Rac

horoscopul norocului luna iunie 2013
Foto@Shutterstock.com
Nativele din zodia Rac sunt rasfatatele horoscopului in luna iunie 2013, odata cu intrarea planetelor Mercur si Venus in semnul lor. Astfel, aceste native vor beneficia acum de multa carisma si de o viziune relaxata si jucausa asupra dragostei si a relatiilor interpersonale. In plus, in luna iunie vor avea sansa de a atrage oameni valorosi in viata lor si de a-si consolida relatiile existente. De altfel, orice tip de demers cu adevarat important pentru aceste native va fi incununat de succes, mai ales incepand cu ultima decada a lunii iunie 2013, odata cu intrarea Soarelui si a Marelui Benefic – Jupiter - in zodia lor.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Leu

Luna iunie 2013 iti aduce mult noroc in sfera sociala. Intalnirile de afaceri, evenimentele profesionale si iesirile cu colegii de serviciu iti pot aduce oportunitati de castig importante pe termen mediu si lung. In plus, asocierile sau inscrierea in diverse grupuri cu interese comune sunt favorizate in urmatoarele saptamani. Vei face impresie buna oriunde vei fi, iar cei din jurul tau vor fi dornici sa te aiba de partea lor.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Fecioara

horoscopul norocului iunie 2013
Luna iunie 2013 se anunta extrem de buna pentru tine din punct de vedere al carierei. Intalnirea dintre Marte, Soare si Jupiter in casa ta 10 te inzestreaza cu asertivitate, optimism, o viziune larga si capacitatea de a straluci in orice conjunctura profesionala. Stabilitatea financiara va fi mult mai usor de obtinut acum, iar veniturile in plus pot fi economisite pentru viitoarele investitii.


Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Balanta

Nativele din Balanta vor straluci din punct de vedere profesional in luna iunie 2013, mai ales daca lucreaza intr-un domeniu de natura comerciala sau intelectuala. Vor avea parte de aprecierea superiorilor, de relatii agreabile cu colegii de munca si de succes in orice interactiuni cu autoritatile.
In plus, intalnirea dintre Soare, Marte si Jupiter in casa lor 9 le aduce nativelor din Balanta noroc in sfera studiilor inalte, a dezvoltarii profesionale, precum si a calatoriilor in interes de serviciu.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Scorpion

horoscopul norocului iunie 2013
Luna iunie 2013 se anunta destul de plina din punct de vedere profesional pentru nativele din Sagetator, insa eforturile lor de acum vor fi rasplatite financiar pe masura. Investitiile sau imprumuturile pot intra in prim-planul lunii iunie 2013, fiind necesara multa atentie la intocmirea actelor si procedurilor. Studiile abstracte si cursurile de specializare in cariera sunt favorabile pentru native acum, ele putand aduce numeroase beneficii pe termen lung.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Sagetator

Luna iunie 2013 se anunta intensa din punct de vedere relational pentru nativele din Sagetator. Fie ca este vorba despre a reaprinde flacara in relatia de dragoste actuala, ori despre a pasi intr-o noua relatie de iubire, totul va fi trait la intensitate maxima de aceste native. In plus, relatiile cu colaboratorii si asociatii pot cunoaste evolutii spectaculoase in urmatoarele saptamani. De aceea, nativele sunt indemnate acum sa fie atente mai mult decat de obicei la starea lor de sanatate si sa profite de optimismul lor nativ pentru a contracara eventualele surse de stres.

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Capricorn

Luna iunie 2013 le aduce nativelor din Capricorn o atmosfera relationala extrem de placuta si degajata. Conjunctia dintre Mercur si Venus in casa lor 7 a parteneriatelor de durata le inzestreaza cu mult farmec, deschidere si posibilitatea de a-si comunica in modul cel mai bun cu putinta intentiile si dorintele. In plus, luna iunie le promite nativelor si cateva oportunitati profesionale importante, avand sansa acum de a se face remarcate prin disciplina si dedicarea in munca de care dau dovada.

horoscopul norocului iunie 2013
Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Varsator

Luna iunie 2013 le aduce nativelor din Varsator o viziune creativa asupra vietii de cuplu, dar si asupra relatiilor profesionale. Daca esti nascuta sub acest semn mental, acum vei avea capacitatea de a te pune cu usurinta in valoare si de a castiga aprecierea celorlalti prin originalitatea si entuziasmul de care dai dovada. In plus, te vei putea bucura din plin de viata cu ajutorul diverselor tale hobby-uri si al intalnirilor cu prietenii.
Foto@Depositphotos.com

Horoscopul norocului: iunie 2013 pentru zodia Pesti

Pentru nativele din Pesti, luna iunie 2013 se anunta favorabila din punct de vedere al relatiilor de familie si al caminului. Orice schimbari in ceea ce priveste aspectul casei sau situatia locativa vor fi incununate de succes. In plus, nativele vor beneficia in urmatoarele saptamani de sprijinul neconditionat al celor dragi, inclusiv in sfera profesionala. Exista de asemenea posibilitatea de aduce impreuna afacerile si familia, prin initierea unei colaborari cu o ruda apropiata sau prin realizarea unei investitii comune.
Foto homepage@Depositphotos.com
Foto main@Sxc.hu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu