joi, 30 mai 2013

Nikola Tesla a reusit sa capteze mai multe mesaje extraterestre

Nikola Tesla, unul dintre cei mai importanți fizicieni au omenirii, a avut o pasiune nebună pentru a studia semnalele radio. În 1899, fizicianul a reușit să pună bazele unui aparat de emisie-recepţie, pe care nu știa foarte bine să-l folosească. Primele semnale captate de aparatul său erau niște bătăi ritmice care aduceau cu codul morselor.
Tesla nu înțelegea de unde provin aceste sunete și nici semnificația lor, dar odată cu trecerea timpului, aparatul de emisie-recepţie a fost permanent îmbunătățit. În 1918, Tesla a consemnat pentru prima dată că a reușit să capteze diverse voci cu ajutorul aparatului său.
” Sunetele pe care le ascult în fiecare noapte par la prima vedere să fie voci umane, dar sunt într-o limbă pe care nu o pot înțelege. Îmi este foarte greu să cred că aceste voci provin de undeva dincolo de planeta noastră. Cu siguranță că trebuie să fie o explicație mult mai simplă decât mi-am imaginat eu. “.
Această consemnare relatează cum Tesla a reușit cu ajutorul său să interpreteze voci ciudate, care vorbeau în limbi necunoscute. Fizicianul nici nu avea habar pe vremea aceea de performanțele aparatului său, dar lucrurile nu au încetat să evolueze. În 1925 Tesla a mai făcut un pas important spre ceea ce avea să numească “vocile de dincolo de Pământ“.
Am auzit fraze care erau în Engleză, Germană și Franceză. În cazul în care foloseam frecvențele asemănătoare cu cele folosite de transmisiile radio, îmi imaginam că pot să-i ascult pe oameni cum se conversează în diverse locuri din lume, dar nu este cazul pentru că semnalele provin de undeva dincolo de Pământ.
tesla
Nikola Tesla a fost unul dintre primii oameni care a fost de părere că surprinde semnale transmite de către o civilizație extraterestră. Este posibil că presupunerea sa să fie adevărată pentru că au mai existat și alți oameni de știință care au susținut același lucru.
În 1965, oamenii de știință sovietici Gennady B. Sholomitsky, Nikolai Kardashev și I. S. Shklovskii au anunțat că au reușit să capteze semnale extraterestre. Nu se cunosc foarte multe detalii despre conţinutul acestor mesaje, dar cei trei oameni de știință susțineau că au reușit să ia legătura cu inteligența interplanetară.
Mai târziu, astronomii au reușit să capteze semnale radio provenite de la quasari. Nu s-a putut explica acest fenomen și nici semnalele nu au fost pe deplin înțelese, dar se poate presupune că o inteligență superioară efectuează diverse activități în jurul quasarilor.
Asemenea semnale radio au fost de foarte multe ori înregistrate în diverse locuri de pe Terra, dar niciodată, nimeni, nu a reușit să le ofere o explicație logică. Este foarte posibil ca civilizațiile extraterestre să fie mult mai aproape de noi decât ne imaginăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu