luni, 5 august 2013

Atmosfera astrala a saptamanii 5-11 August 2013

Luni, 5 August 2013


  • Atentie la Luna Vida din perioada 09:49-19:56. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.

  • Luna intra in sectorul astral al Leului. Ne face sa devenim mai generosi, mai creativi, dar si mandrii si posesivi. Facem tot ce este posibil pentru a fii in centrul atentiei. Sunt favorizate actiunile care implica interactiunea cu copiii, distractiile, actele de caritate si achizitionarea obiectelor din aur (dupa ce trece perioada de Luna Vida).

Marti, 6 August 2013
  • Nu se inregistreaza aspecte notabile.

Miercuri, 7 August 2013



  • Se formeaza faza de Luna Noua, in Leu. Detalii suplimentare gasiti aici: Luna Noua in Leu 




  • Atentie la Luna Vida din perioada 0:51 (7 August)- 06:54 (8 August). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.



  • Joi, 8 August 2013
    • Luna trece in Fecioara si ne face mai analitici, mai critici si cicalitori. Atentie la replicile acide care pot genera conflicte chiar si in relatiile familiale. Atentia se concentreaza pe sanatatea, este bine sa facem cateva controale chiar daca nu ne doare nimic, deoarece este mai usor sa previi decat sa tratezi. Energia ne-o consumam in treburile casnice si in organizarea activitatilor.

    • Mercur pareseste semnul Racului si isi contopeste energia cu foarta Leului. De acum tot ce vom gandii si vom spune ne va pune ne noi intr-o lumina buna. Incercam sa dovedim ca suntem superiori celorlalti. Importanta majora o are propria persoana, iar impresiile si sugestiile venite din jur le consideram ca fiind „informatie neglijabila”. Inteligenta este supusa vointei in scopul satisafcerii nevoilor de afirmare. Trairile afective sunt conditionate de inlata valoare pe care ne-o atribuim. Tindem sa ne idolatrizam, iar asemenea lui Adomis, sa cadem in marea nebuloasa a ego-ului. Totusi Mercur ofera idei generoase, constructive si inovatoare.

    • Jupiter se plaseaza in opozitie fata de Pluton, si ne ademeneste  sa exploram tenebrele necunoscutului. Ne promovam brutal ideile legate de lume. Tindem sa experimentam lucruri periculoase, ce pot vatama integritatea psihica si fizica.

    Vineri,  9 August 2013
    • Nu se inregistreaza aspecte notabile.

    Sambata, 10 August 2013
    • Luna ajunge pe teritoriul astral guvernat de Balanta. Astfel ne confera diplomatie si capacitatea de a tempera conflictele. Sunt favorizate activitatile care implica coordonarea colectiva, lucrul in echipa, relationarea cu partenerii atat pe plan profesional cat si pe plan sentimental.

    Duminica, 11 August 2013
    • Mercur se plaseaza in careu/cuadratura fata de Saturn. Astfel gadirea este ingreunata, incetinita si pot aparea blocaje la nivel comunicativ, incapabilitatea gasirii solutiilor si stari depresive. Saturn aduce restantele in prim-plan si cere solutionarea acestora, este  posibil ca aceste probleme nerezolvate sa se fi agravat odata cu trecerea timpului.

    O saptamana echilibrata energetic va doresc!

    Ne gasiti si pe Facebook la adresa: www.facebook.com/AstroParanormal

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu