miercuri, 28 august 2013

O cometa a provocat explozia solara din 20 august 2013

Rasputin ar fi putut avea dreptate. Pe 20 august 2013,  o  cometa s-a indreptat catre Soare, provocand o explozie solara masiva, care a fost urmata de o CME foarte puternica. Aceasta a avut o componenta legata de Pamant si in zilele trecute a lovit , provocand diferite neplaceri. Cel mai mult, aceste neplaceri au fost simtite de oameni, multi avand ameteli sau dureri de cap. 
Ar trebui sa ne gandim ca acest eveniment astral s-a pliat foarte bine pe evenimentele astrologice pe care le-am asteptat cu totii. Ne gandim, oare toate aceste potriveli au fost intamplatoare sau nu? 
Mai mult ca sigur, ca nu au fost intamplatoare. Iar o explicatie a profetiei lui Rasputin este cat se poate de logica. Probabil  ca el a vazut o explozie solara mare si poate chiar cometa care se indrepta catre Soare. 
Pentru un om care a trait in timpul lui, asa ceva era terifiant. Normal ca mintea lui a emis aceasta profetie apocaliptica. 
Sa speram ca toate profetiil apocaliptice au o baza de adevar, dar ca sunt doar o interpretare a faptelor facute de oaemni care nu si-au putut explica ceea ce se va intampla.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu