miercuri, 28 august 2013

Situatia actuala seamana izbitor de bine cu naufragiu Titanicului - Inima mea va merge mai departe...Mai aproape de Tine Doamne - Mesaj de la Ingeri primit de SfatuitoareaUrmariti clipul aici:Urmariti clipul aici:

Traim vremuri interesante. Traim evenimente interesante. Pe multi dintre noi, tot ce se întampla nu ne-a luat prin surprindere, caci asteptam aceste evenimente de multa vreme. Marea noastra majoritate a trecut prin perioade grele in viata si s-a intrebat atunci:"De ce Doamne? De ce trebuie sa trec prin toate astea?" Atunci poate nu am inteles, dar in timp, totul a inceput sa capete sens, iar in ultimul timp, exact asa cum anticipam in mesajele mele anterioare, toate au inceput sa se precipite, dar mai ales cele in planul mental si spiritual. 
Incepem tot mai multi sa simtim ca trebuie sa indeplinim lucruri marete, ca trebuie sa facem cat mai mult bine in jurul nostru,  ca trebuie sa daruim tot mai mult. Inca nu stim cum sau ce, dar simtim ca toate astea se vor intampla in curand. Si nici nu e de mirare, tinand cont de tot ce se intampla in jurul nostru. 
Este oarecum sigur ca America va ataca Siria si tinand cont de pozitia Rusiei fata de acest conflict, este foarte probabil sa se produca mult asteptatul Razboi Mondial. Dar asta ramane de vazut. Pentru o mai buna intelegere a situatiei din Siria, va recomand sa cititi Siria: dedesubturile conflictului

I-am intrebat pe Ingeri daca va incepe razboiul in Siria si raspunsul a fost acesta:

" Nu va incepe razboiul in Siria acum, caci implicatiile ar fi mult prea mari si America se teme de asta. Dar vor fi lupte si atacuri mari acolo cu pierderi foarte mari de vieti omenesti. Ii vor bombarda si ataca, dar inca nu vor stinge conflictul. 
Razboiul cel mare va incepe pe neanuntate si pe neasteptate va lua amploare. Pe negandite va ajunge la cote maxime. Nu va incepe acum, cand mai aveau putin si anuntau si ora la care sa porneasca atacul. Fortele raului nu au reusit sa isi puna scenariul in aplicare, caci oameni buni i-au impiedicat, unii din ei pierzandu-si viata in atacurile de acolo. Planurile lor au fost date in vileag sau nu au putut fi duse la bun sfarsit. In curand vor fi dezvaluiri ale acestor tentative."

Din pacate nu vom putea rasufla usurati, caci lupta continua. Ganditi-va ca va aflati pe Titanic si ca acesta deja a inceput sa ia apa. Mai sunt ''cateva ore", simbolic spus, pana se va scufunda. 
Tot ceea ce vedem acum incepe sa semene cu o scufundare. Priviti dincolo de suprafata, in profunzimea evenimentelor si lucrurilor si nu in ultimul rand al oamenilor si veti vedea ca am dreptate. Economia se zguduie din temelii, politica la fel, iar oamenii incep sa nu isi mai gaseasca locul. Din pacate pentru multi, acest "naufragiu al Titanicului" se va sfarsii exact ca acolo, prin moarte, prin eliminarea lor, caci nu s-au pregatit pentru schimbare si nici nu vor putea sa se adapteze la aceasta schimbare. 
Din fericire pentru multi, acest naufragiu se va sfarsii prin "ridicarea lor la ceruri", caci asemeni unor elevi silitori, si-au implinit destinul si au "promovat" examenul de absolvire catre planurile superioare. 

In ultimul timp intru tot mai mult in contact cu oameni care simt schimbarea si cauta cu ardoare cai de evolutie rapida. Inima mi se umple de bucurie si speranta, caci asta ne da sansa sa ne implinim misiunile divine cat mai multi si sa reusim sa ajutam cat mai multi oameni. 
Din pacate, am intalnit si oameni care nu vor cu nici un chip sa realizeze ca se afla in minciuna si ca rautatea nu este o cale de urmat, asta conducandu-i pe alt drum, care nu este in nici un caz cel spre evolutie. Ma intreb "Cat de greu este sa realizezi ca daca te comporti asa nu esti fericit? Cat de greu este sa iti dai seama ca daca te schimbi, ai sanse sa dobandesti fericirea?" 
Se pare ca aici este cheia evolutiei. Sa gasesti drumul spre fericire acceptand schimbarea ta  si cautand sa afli adevarul, caci adevarul te va elibera! 
Doar asa poti sa te salvezi "de pe Titanic" si sa spui: Inima mea va merge mai departe...Mai aproape de Tine Doamne


Urmariti clipul aici:


Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu