miercuri, 11 septembrie 2013

Anul astrologic 2014 pentru Romania

Principalele evenimente ale anului 2014

Anul 2014 pentru tara noastra Romania va fi unul controversat. Cand spun acest lucru fac referinta la faptul ca, dincolo de bine si de rau, aspectele din intreaga configuratie astrala nu sunt atat de satisfacatoare. Si cand spun acest lucru nu ma gandesc la aspect negatie sau problemele din planul financiar pe care le vom resimti in continuare, dar cu o usoara nuanta de echilibrare pentru contextual socio economic politic ce va urma sa se deruleze in Romania.
Inainte de as incepe prezentarea noului an, care incepe de la jumatatea lunii noiembrie 2013, as dori sa fac cateva mentiuni despre ceea ce remarcasem pentru anul acesta. Asadar voi trece in revista cateva aspect care mie mi s-au parut importante inca din noiembrie anul 2012.
In primul rand vremea si nuantele ei extreme, ulterior faptul ca Romania a trecut printr-o iarna grea dar si o cantitate mult mai mare de precipitatii. Canicvula care alterna cu nuanta de racier a vremii dintr-o data. Era vizibil si logic in plan astrologic ca aveau sa fie acetste nuante mai putin placate si pentru organismal uman.
Dincolo de vreme, am spus destul de clar faptul ca va fi un an karmic pentru tara noastra si asta datorita faptului ca au fost nenumarate blocaje, conflicte care au inceput din sfera politicului si au avut continuitate pana la oamenii de rand. Planul politicului avea sa se schimba. Saturn a dus la desfiintarea Guvernului PDL si au venit cei de la USL.
Problema impartirii teritoriale care desi nu a avut o continuitate,ea a fost dezbatuta si va fi in continuare tinta anului 2014. Dincolo de faptul ca Romania ca si tara a avut protective providentiala, numarul catastrofelor a fost vizibil, insa cu predispozitie in partea a doua a anului. O sa vedem ca incepand din anul 2013, mai concret din luna noiembrie aspectele vor adduce in prim plan mult mai multe nuantari din acest punct de vedere. Cu o doza a agresivitatii mult mai crescuta. Agresivitatea care va fi vizibila si in planul raporturilor si relatiilor international.
In concluzie, ceea ce a insemnat anul 2013 avea sa aduca in prim plan o serie de incercari care sa aduca transformarea, meturitatea si de ce nu intelepciunea. Insa se vede c.ar ca aceste aspect nu au fost educate, cultivate sau propulsate. Asdar, este de sine inteles ca anul astrologic noiembrie 2013 – noiembrie 2014 va fi un an al rigorilor pe care va trebui sa le ducem, pentru simplul fapt ca nu am invatat nimic.
Anul 2014, asa cum ne-am obisnuit in plan astrologic, va incepe sa se manifeste vizibil din a doua jumatate a lunii noiembrie anul 2013. Si cum nu mai este mult pana atunci, ca sa elimin orice suspiciune, am sa ma stradui sa conturez principalele evenimente care ne vor marca mai mult sau mai putin, pe fiecare dintre noi in parte, de la cel mai mic pana la cel mai mare.
Asdar, starea natiunii, pentru ca noi, locuitorii Romaniei facem parte implicit din destinul acestei tari, vom trece prin unele momente delicate, care pot culmina in diferite segmente ale activitatilor. Unul dintre cele mai importante aspect, va fi regasirea interioara pentru unii, reantoarcerea la credinta, pe care destinul datorita evenimentelor din jurul nostrum va face posibila si vizibil acest lucru. Am preferet sa aduc in discutie latura protectiei providentiale, fie ca suntem mai mult sau mai putin increzatori, aceste evenimente vor fi vizibile. Transformari si mitul pasarii Pheonix cum ca o mare parte dintre noi vom renaste din cenusa. Evident clasa politica mai putin, insa aici si prefer sa nu intru in detalii prea mult, pentru a nu fi inteles gresit, va fi un an dificil din punct de vedere astrologic si nu ma surprinde faptul ca va fi o noua lovitura a actualui Guvern sit toate aceste aspect nu vor avea legatura cu proiectul Rosia Montana. Nu m-ar mira faptul daca, va fi o schimbare, blocaj, ruptura in actuala guvernare. Din acest punct de vedere, blocaje vor fi si in planul institutiei prezidentiale, iar astrologic vorbind va fi un an karmic si de involutie, blocaje si alte aspecte pentru primul om al statului. Complicatiile care vor intervene pot adduce in prim plan nemultumiri atat de mari incat o noua suspendare, “lovituri subtile” venite din partea Destinului vor fi clar vizibile. Gafele Institutiei Prezidentiale vor fi vizibile si vor duce catre o nemultumire in masa a populatiei. Implicit relatiile si raporturile international, indifferent de natural or, for fi gestionate prost de catre autoritati, iar tara noastra Romania in ultimele trei luni ale anului 2013 si pana la finalul lunii martie 2014 va fi amenintata de catre forurile international si chiar de posibile grupari extremist din afara tarii. Diplomatia nu va fi punctual forte, insa cu toat acestea, ca tot mentionam mai sus de un an astrologic cu protective providentiala, pe ultima suta de metri vom avea parte si de protective. Totusi agresivitatea diplomatica din planul international va trebui moderata din partea autoritatilor, pentru ca efectele pot fi nuantate ctare Romania.
Starea natiunii, a oamenilor din toate categoriile sociale, va venil cu un val intens de nuantare negative. In primul rand va trebui sa vedem lucrurile din alt punct de vedere si aici as insist ape latura spiritualitatii. Si chiar daca oamenii nu isi vor mai sustine acea incredere in oamenii bisericii, fac referinta la institutia bisericii, pentru ca vor fi multe aspect si dedesubturi care vor conferi neancredere, acestia vor fi in stare sa se regaseasca pee i. Totusi predispozitia catre autodistrugere va fi vizibila prin seria de evenimente iesite din comun care prin nuanta lor vor veni si vor soca, prin atitudini si agresivitate. Vor fi la un moment dat un numar mai mare de suiciduri, insa toate aceste efecte negative pot fi estompate. Majoritatea generate pe fondul consumului de alcool si disperare. Practic si sanatatea mentala va recunoaste o intensificare facand referinta la latura psihopatologica. Alaturi de cancer, boala secolului, se vor nuanta intensificarea afectiunilor emotionale datorita lipsei de credinta. Deseori am auzit de Liberul Arbitru, insa eu sunt ceva mai sceptic in ceea ce se poate raporta la acest fel de a spune. O solutie benefica, consta in constientizarea propriilor valori si a identitatii de sine dincolo de credintele proprii ale fiecaruia.
In alta ordine de idei anul astrologic in curs va veni si va pune in evidenta natura omului de a se adapta la noile conditii. Transformarea va veni de la sine insa din a doua jumatate a anului 2014.
Planul financiar desi va fi afectat, as putea spune ca un grad de stabilizare si persoane specializate, vor fi capabile sa echilibreze pe ultima suta de metri investitiile, oscilatiile, caderile si variatiile contra deprecierii monedei nationale. Si chiar daca castigurile nu vor fi pe masura asteptarilor noastre, aglomeratia de planete si elemente karmice vor fi de bun augur. Asta nu inseamna ca toti romanii vor avea un trai decent, insa important in plan astrologic vor fi efectele benefice de mentinere pe linia de plutire. Contracte, parteneriate, investitii cu firme din strainatate si pentru prima data cand se va da credit micilor intreprinzatori prin proiectele europene si nu numai.
Afectata va fi in intervalul noiembrie 2013- - noiembrie 2014 casa a treia. Intr-un cuvant segmental transporturilor, telecomunicatiile, infrastructura si tot ceea ce tine de institutia Postei Romane, Metrorex, CFR. Industria si piata de desfacere a autoturismelor vor cunoaste o regresie si oricat s-ar dedica cineva catre acest segment, aspectele isi vor reveni abia din vara anului 2014. Ceea ce va fi dramatic, fara sa ascund acest aspect vor fi numarul mare al evenimentelor in planul rutier. Aici vom asista la noi reformulari, accidentari si datorita starii de spirit multe efecte negative vor avea loc la acest capitol.
Dincolo de accidentarile in segmental traffic terestru, vor fi si o serie de incidente in traficul aerian, insa si accidentari collective sau la nivel social. Principala problema din planul personalitatii va fi consumul excesiv de alcool care inevitabil va duce catre gesture iresponsabile.
In plan meteorologic aspectele din planul astrtologic nu vor avea nuantarea evenimentelor de pana acum, insa o rigiditatea vom cunoaste. Predispozitia catre intesificari ale miscarii de scoarta terestra, fara a panica pe nimeni pentru caa intensitatile vor fi mici, se vor resimti in lunile septembrie, octombrie si noiembrie anul 2013 ulterior in perioada martie iulie 2014.
In loc de concluzie, pentru ca evenimente si aspecte la acest capitol sunt mai multe de discutat, prefer sa spun asa cum traduce u din astrograma anului in curs, ca vrem nu vrem va fi unul dintre anii, daca ar fi s ail caracterizez, destul de dificil de dus si asta datorita predispozitiei catre neancrederea in sine si in fortele proprii. Intradevar anul 2014 depinde de fiecare cum isi va gestiona anul astrologic, in functie si de astrograma proprie.
Nu in ultimul rand aspect legate de problema regionalizarii vor fi trecute in revista si unele decizii vor fi enuntate, mai mult sau mai putin.
Institutiile care vor fi supuse la incercari in acest an de evolutie vor fi: invatamantul superior, institia bisericii, Guvernul Romaniei si institutia presedintelui, insa si segmantul transporturilor, telecomunicatiile. Nu stiu de ce vad surpari de teren si aspect care pot produce pe langa accidentele din traffic, accidente de munca, cauzate in urma exploziilor si a prabusirilor de teren. 
Si sa nu uit de atmosfera agresivitatii si amenintarile care vor fi vizibile la nivel mondial dar si o descrestere a potentialului finaincar, despre care sincer, chiar nu vreau sa fac alte mentiuni, pentru ca sunt interesat de aspectele in planul Destinul al tarii noastre, Romania!
Aceasta am incercat sa traduc din planul astrologic, asa ca fiecare poate intelege ceea ce doreste, nu este meritul sau parerile mele insa astrologic, asa vad eu ecuatia rezolvata. Pentru ca totul in Univers este o ciclicitate si o matrice matematica universala!
Bunul Dumnezeu sa ne dea Intelepciune, Rabdare, sa ne deschida Inimile ca sa putem face voia Lui.

Articol preluat de pe http://constelatiadestinului.blogspot.ro
 http://constelatiadestinului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu