miercuri, 11 septembrie 2013

Sufletele Gemene: Cine și ce sunt ele?


postat de Blue Dimond la 20.09.2012
Conștiința planetei se ridică tot mai sus în fiecare zi cu energia care este transmisă jos pe Pământ în 2012. Cu această conștiință înaltă vine o mare conștientizare și unul dintre lucruri de care devenim conștienți este că ne lipsește o parte din Sinele nostru. Unii oameni au petrecut întreaga viață știindu-se incompleți și nu înțelegeau de ce.
Ce este un Suflet Geamăn?
Sufletul Geamăn sau Complementarul Divin cum este de altfel cunoscut în tărâmurile sau dimensiunile înalte, este cealaltă parte a Sinelui vostru. Noi suntem, în adevărata noastră natură, ființe androgine,  înseamnă că avem ambele aspecte feminin și masculin.
Când ne angajăm să ne încarnăm într-un corp dens de carbon în această dimensiune și pe această planetă, noi trebuie să lăsăm o parte a Sinelui nostru în spate. Nu am ales să facem aceasta. Se întâmplă pentru că acest corp dens de carbon nu poate adăpostii ambele aspecte ale Sinelui nostru. Astfel că putem să luăm doar partea noastră feminină sau masculină cu noi în corp
Respectând aceasta, Vălul Uitării pe care îl experimentăm în această dimensiune ne servește într-adevăr nouă pentru că dacă noi ar fi să ne reamintim de separarea de cealaltă jumătate a noastră, durerea ar fi aproape insuportabilă. Nu durere fizică, ci emoțională.
Sufletul vostru Geamăn este cealaltă jumătate a voastră. Ele au aceeași energie ca voi, sunt parte apropiată a voastră și chiar pot spune, sunt inima din inima voastră.
Relația Sacră
Conexiunea spirituală sau relația care există între Sufletele Gemene este Sacră și de aceea uniunea lor este Sacră. Este aproape imposibil să explici această legătură în cuvinte, deci voi descrie cum se simte.  Este un sentiment de Uniune care este dincolo de orice este experimentat în tărâmul uman. Sufletele Gemene doar trebuie să fie în aceeași încăpere împreună pentru a crea cel mai puternic grid de energie. Această energie ajută Planeta Pământ și oamenii săi în ultimele zile să ridice energiile vibraționale joase în energii înalte de iubire necondiționată.
Este rar când Sufletele Gemene sunt încarnate în același timp. De cele mai multe ori, una va sta în spate în tărâmurile înalte și va acționa ca un ghid, o făclie de Lumină pentru celălalt. În rarele ocazii în care Sufletele Gemene s-au încarnat împreună va fi pentru un motiv foarte special. De cele mai multe ori pentru o misiune extrem de importantă pentru care ele s-au angajat să o desăvârșească împreună.
Cum să vă conectați cu Sufletul vostru Geamăn
Arhanghelul Mihail a dat acest sfat: Doar mergeți în inima voastră și cereți simplu. Permiteți chipului să apară. Permiteți energiei să vă atingă. Permiteți acestei energii să fie o parte a vieții voastre. Chemați-vă unul pe altul pentru ajutor, împărțiți ceea ce gândiți, ceea ce simțiți, în modul în care ați face-o cu cineva pe care îl iubiți în forma fizică.
Din experiența personală eu pot doar să spun aceasta: Sufletul Geamăn este într-adevăr un dar binecuvântat de la Creatorul vostru pentru voi.
Cartea electronică numită The Joy of One(Bcuria lui Unu) este o poveste adevărată a conștientizării spirituale și reuniune de Suflete Gemene. Vă rog să vă simțiți liberi să lăsați  comentariile voastre de îndată ce ați citit cartea. Mulțumesc. Namaste.
Copyright © Este permis să acest mesaj în forma sa completă fără modificări când numelel autorului şi legătura la situl original este specificat.http://thejoyofone.blogspot.mx


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu