luni, 23 septembrie 2013

Pasuirea a luat sfarsit! Este timpul sa o pornim... - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Dragii mei,
Zilele acestea am primit pentru voi un mesaj, pe care dintr-un motiv pe care-l veti intelege dupa ce veti citi, am tot evitat sa vi-l transmit.
Din pacate pentru noi, pasuirea pe care Dumnezeu ne-a dat-o, pentru a reusi sa ne schimbam si sa evoluam, a luat sfarsit. Deja am pasit in alta etapa a evolutiei noastre. Nori negri incep sa se ridice pe cerul lumii si al Romaniei. Cei care au reusit sa isi rezolve conflictele si sa le lase in urma, sa ierte, sa uite si sa iubeasca pe toti cei care le-au facut rau sau le-au gresit, cei care au reusit sa isi rezolve conflictele, sa isi invete lectiile de viata, vor trece usor prin aceasta perioada. Din pacate, acesti oameni evoluati sunt foarte putini.
De acum incolo vom asista la proteste, unde vor fi cel putin doua parti, parti care vor ajunge sa se bata intre ele si la propriu si la figurat, uitand de cele mai multe ori cine le sunt de fapt adevaratii dusmani si de unde a plecat conflictul lor  si ce anume au de revendicat.

Toamna va fi grea, iarna va fi si mai grea. Lipsurile vor completa fenomenele naturale, precum si cele care se vor, sa para naturale. Lupta pentru supravietuire se va acutiza, iar cei care mai au inca amintirea perioadei comuniste, vor ajunge la concluzia ca " mai bine era atunci'.
Influentele vor fi atat de multe, incat ne va fi foarte greu sa ne dam seama, daca avem de a face cu arme psihotronice, arme meteorologice si climatice sau mai stiu eu ce inventii sau ele sunt naturale si fac parte din paleta fenomenelor naturale. Nu trebuie sa ne speriem si trebuie sa intelegem, ca toate sunt permise de Dumnezeu, doar pentru a ne da un imbold sau mai mult, pentru a intelege, ca este momentul sa ne schimbam drumul pe care mergem.
Vor fi manifestatii, vor fi furtuni, vor fi zapezi si inzapeziri, va fi cutremur (sansa mare in noiembrie) si alte accidente si boli si morti din ce in ce mai multe si multi. Totul poate culmina cu un razboi in primavara.
Lupta dintre bine si rau va fi din ce in ce mai puternica si dusa pe cat mai multe planuri, unele nici macar gandite de noi.

Ni se vor cere schimbari radicale, multi din noi nu stiu si nu cred ca vom fi pregatiti si vom accepta aceste schimbari. Nici multi dintre cei evoluati nu vor accepta usor aceste schimbari. Din pacate, de data aceasta liberul arbitru nu prea va mai conta.
Contactul cu una sau mai multe civilizatii extraterestre benefice este foarte posibil sa se intample si sa fie facut cunoscut. Contactul cu cel putin o civilizatie nebenefica este de mult facut, dar este tinut secret.
Toate aceste evenimente nedorite pot fi scazute in intensitate si impact, totul depinzand de noi oamenii, de puterea noastra de a intelege ceea ce ni se intampla si de dorinta noastra de a ne schimba in bine, de a lasa raul sa dispara din viata noastra. Cum vom trece prin acesta perioada si cat va dura ea, va depinde de noi. Nimeni nu poate spune cat va dura si cat de rau sau de bine ne va fi.

Este foarte important sa intelegem ca, desi multi dintre noi simtim  schimbarea si o dorim sa vina cat mai repede, marea majoritate habar nu au pe ce lume sunt si nici macar nu stiu ce isi doresc de la viata.
In ceea ce ma priveste, ma apropii de o schimbare majora in viata. O simt si asa cum i-am promis Domnului, intrucat am renuntat la liberul arbitru, voi accepta indiferent ce  presupune ea.

In momentul de fata simt doar o amaraciune destul de mare in suflet, pentru ca nu am reusit sa fac mai mult si sa ajut si sa trezesc mai multi oameni. Pe toti cei pe care i-am suparat sau i-am deranjat, ii rog din suflet si cu toata sinceritatea sa ma ierte, caci daca am facut-o, am facut-o fie din nestiinta, fie fara voie. Pe cei care m-au atacat in diferite moduri, le promit ca ma rog pentru ca Dumnezeu sa ii ierte, asa cum m-am rugat mereu si ca le doresc doar sa INTELEAGA!
Indiferent ce va veni, indiferent ce va urma, puneti-va credinta in Dumnezeu si ascultai-i pe Ingerii vostri si pe Ghizii vostri spirituali si faceti intocmai cum va vor sfatui ei.

Sa ne rugam Domnului Dumnezeu sa ne ajute in ceea ce avem de facut, sa reusim sa indulcim cat putem de mult din ce va veni si sa nu uitam ca, "Este timpul sa o pornim..."!
http://www.youtube.com/watch?v=mfaRRlEBIQ0

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu