luni, 23 septembrie 2013

Schimbările care vin cu echinoctiul de toamnă

curcubeu
Echinoctiul de toamnă este aici. Din punct de vedere astronomic momentul exact este 22 septembrie 23:45. Parcă mai ieri era echinoctiul de primavară cand vesti despre schimbările din perioada imediat următoare au inceput să apară. Un aspect important al acestui echinoctiu de toamnă este că va fi o poartă pentru energii foarte puternice pe care le vom absorbi, fiecare in felul lui propriu in functie de stadiul de trezire si a pregătirii de pană aici. Acum e bine să facem efortul să ne aliniem cu Lumina, să ne conectăm interior, să ne odihnim dacă simtim nevoie si să petrecem timp in natură dacă e posibil.
Suntem in pragul unor schimbări iminente in bine in situatia planetară. In curand vor avea loc o serie de evenimente din care probabil unul mai important si decisiv. Va fi ca un tren care soseste in gară, chiar dacă cu o intarziere de luni de zile. Intai vom vedea locomotiva si apoi celelalte vagoane dupa el. La fel vor fi probabil si evenimentele care se asteapta sa ne aducă un suflu nou si optimist in viată.
Referitor la schimbările in plan financiar, se crede că tarile BRICS vor face schimbarea direct către noul sistem financiar. De fapt ele sunt doar o parghie intermediară spre acolo. Mai sunt si altele. Că tările BRICS reprezintă deja o mare putere este printre altele si faptul că sunt in proces de a face un Internet independent de cel centrat in Statele Unite si Marea Britanie.
Trebuie să intelegem că in perioada imediat următoare va exista o societate de tranzitie de la ce avem acum, spre societatea galactică. E putin probabil ca se poate schimba totul radical peste noapte. Va exista de exemplu o perioadă de timp in care vom avea o abundentă bazată incă pe bani, dar vine un timp in care banii nu vor mai fi necesari, si viata pe Pămant se va desfăsura la fel cu societătile avansate din Galaxie.
Ascensiunea planetară, primeste un nou impuls cu acest echinoctiu. Teoretic, nimic nu va mai impiedeca acest proces si drumul va fi mai drept de acum si se va merge pe el cu o mai mare viteză. In acelasi timp ne putem astepta ca haosul general nu va inceta prea curand. De aceea trebuie să ne străduim să păstrăm pacea si echilibrul interior.

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu