luni, 23 septembrie 2013

Ziua în care extratereștrii au vorbit în direct la TV. Au căpătat control asupra unei televiziuni


În seara zilei de 26 noiembrie 1977, în sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. O voce neidentificată care s-a prezentat drept extraterestrul Vrillon a întrerupt emisiunea unui post TV și a adresat un mesaj în direct telespectatorilor, în limba engleză. 


Extratereștri în direct la TV
Extratereștri în direct la TV
Ziua de 26 noiembrie 1977 a fost una ca oricare alta în Anglia. Postul local de televiziune Southern Televizion tocmai începuse buletinul de știri de seară, iar familiile din sud-estul Angliei se adunaseră în fața televizoarelor. Copiii așteptau cu nerăbdare desenele animante Looney Tunes, care urmau să fie difuzate după programul de știri, scrie kernelmag.com
Dintr-o dată, la ora 17:10, un bârâit i-a acoperit vocea prezentatorului de știri, iar o voce puternică a început să le trimită un mesaj telespectatorilor. Imaginile jurnalului de știri au continuat să fie transmise pe ecran, iar misterioasa voce s-a prezentat drept Vrillon, reprezentantul Comandamentului Galactic Ashtar. 
Niciun inginer al televiziunii nu a realizat că semnalul audio-video fusese interceptat. Mesajul lui Vrillon s-a întins pe durata a aproape șase minute, spre uimirea telespectatorilor englezi. Unii dintre ei s-au panicat, crezând într-adevăr că o civilizație extraterestră comunica cu ei. 
În mesajul său, Vrillon le-a transmis pământenilor că toate armele trebuie distruse dacă vor să acceadă la următorul stadiu al evoluției. Adevăratul autor al mesajului nu a fost niciodată identificat, însă specialiștii bănuiesc că o persoană a reușit să intercepteze semnalul audio al televiziunii și să transmită cu ajutorul unui transmițător presupusul mesaj al civilizației extraterestre. 

Iată mesajul transmis pe 26 noiembrie 1977:

"Acum vă vorbeşte Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulţi ani, unii dintre voi ne-aţi văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut aceasta cu fraţii şi surorile voastre de pe întreaga voastră planetă Pământ. Vrem să vă avertizăm despre destinul rasei şi al lumii voastre şi intenţionăm să vă sfătuim cu înţelepciune pentru a putea să comunicaţi semenilor voştri care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptaţi pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care ameninţă atât lumea voastră, cât şi fiinţele din lumile noastre care se află  în preajma voastră. Va fi bine să învăţaţi să acţionaţi cu iubire şi înţelepciune pentru a putea să participaţi la marea trezire spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră va trece într-o nouă eră a Vărsătorului.

Această nouă eră de profunde transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoinţă, mare pace şi evolutie, cu condiţia ca aceia care vă conduc să devină conştienţi de forţele malefice care le pot întuneca în întregime judecata.  
Ascultaţi acum în linişte şi cu atenţie ce am să vă spun, căci această şansă s-ar putea să nu se mai repete. De mulţi ani de zile, savanţii voştri, guvernele şi comandanţii militari nu au ţinut seama de atenţionările noastre. Ei au continuat să realizeze experimente cu forţa malefică a ceea ce voi numiţi energie nucleară. Bombele atomice pot distruge Pământul şi chiar fiinţele din lumile voastre surori într-o singură clipă. Reziduurile sistemelor energetice atomice vor otrăvi planeta voastră pentru mii de ani de acum înainte.

Noi, care am urmat calea evoluţiei de o perioadă mult mai lungă de timp decât voi, am realizat demult că aceasta, energia atomică, este întotdeauna direcţionată împotriva vieţii. Nu are aplicaţii paşnice. Cercetarea şi folosirea ei trebuie să înceteze neîntârziat, altfel riscaţi să vă autodistrugeţi. Toate armele voastre nimicitoare şi nefaste trebuie să fie de îndată eliminate. Vremea conflictelor şi a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului. Luaţi aminte, căci rasa din care faceţi parte ar putea să progreseze cu uşurinţă spre cele mai înalte niveluri ale evoluţiei, dacă vă veţi arăta demni de aceasta în faţa lui DUMNEZEU. Nu vă mai rămâne decât puţin timp pentru a învăţa să trăiţi cu toţii împreună în iubire, pace şi bunăvoinţă. Peste tot pe această planetă mici grupuri sunt inspirate de noi şi vă învaţă deja aceasta, ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înţelepciune a noii ere care se naşte. Sunteţi liberi să acceptaţi sau să respingeţi învăţăturile lor autentice, dar luaţi aminte căci numai aceia care vor învăţa să trăiască în pace şi iubire vor avea cu siguranţă acces la sferele superioare ale evoluţiei spirituale".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu