miercuri, 30 octombrie 2013

Horoscop: Cumpenele tale în luna noiembrie, în funcţie de zodie


Liniştea Balanţei va fi tulburată de cineva din anturaj. Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în această perioadă? Descoperă previziunile astrelor şi află dacă ceva îţi va da planurile peste cap.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Schimbările de la locul de muncă te pot bulversa şi pot constitui o piedică în realizarea obiectivelor tale. Nu te adaptezi uşor, ceea ce înseamnă că dai piept cu o noutate pe care nu poţi să o accepţi sau să o înţelegi. Aşteaptă să treacă timpul, asta este singura soluţie.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Este posibil ca în această lună să ai parte de o dezamăgire în dragoste, dar asta doar dacă nu comunici aşa cum ar trebui. Acesta ar putea fi momentul de maximă tensiune a lui noiembrie, unul care îţi pune relaţia în pericol. Tot din această cauză, sănătatea va avea de suferit din cauza stresului.


Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)


Luna aceasta te ignori, iar sănătatea ta poate fi pusă în pericol astfel. Este cazul să îţi faci unele investigaţii dacă te simţi rău şi să încerci să nu amâni momentul. Dacă nu acorzi importanţă, există riscul unei agravări de pe urma căreia vei avea de tras.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Faptul că iubitul tău întârzâie cu o acţiune pe care ţi-o doreşti, te va determina să iei o decizie tranşantă. Dacă simţi că nu eşti sigură, atunci evită să aduci în discuţie acest subiect. Oboseala îşi va spune cuvântul şi va trebui să adopţi un stil de viaţă mai sănătos, dacă nu vrei să ai de suferit pe viitor.


Peşti (19 februarie - 20 martie)


Latura ta vulcanică va ieşi la iveală în această lună, fapt pentru care certurile şi conflictele o să fie la ordinea zilei. Va trebui să te aduni şi să te eliberezi de frustrări dacă vrei ca relaţiile tale profesionale, amoroase sau de familie să nu aibă de suferit.
 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este posibil ca în această lună să întâmpini o problemă din punct de vedere sentimental şi să fii pe punctul de a te separa de partenerul tău. Şi pe plan profesional este posibil să ai discuţii dure cu unii colegi, lucru care te va lăsa fără energie. Nu lua hotărâri tranşante, şi situaţia va fi sub control.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cineva îţi va pune piedici în plan profesional, lucru care va determina o scădere a bugetului, dar şi a popularităţii. Poţi depăşi această problemă doar cu ajutorul persoanelor care te cunosc cu adevărat şi care îţi ştiu adevărata valoare. Este posibil să întâmpini şi unele probleme de sănătate, dar rezolvabile.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Unele probleme la locul de muncă te ţin în loc, şi nu este deloc vina ta. O să treci printr-un impas financiar din această cauză, dar îţi vei reveni spre sfârşitul lunii. Cu rabdare şi o purtare decentă vei putea să treci peste toate obstacolele ieşite în cale. Nu ceda nervos pentru că îţi pui sănătatea în pericol!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

În această lună nu o să întâmpini probleme notabile, aşa că vei traversa o perioadă liniştită. Ai de toate, aşa că trebuie să fii mulţumită cu situaţia în care eşti şi să nu strici totul. De fiecare dată când eşti nemulţumită, gândeşte-te la tot ce ai realizat până acum.

Leu (22 iulie - 22 august)

Te poţi confrunta cu unele probleme sentimentale, legate ori de familie ori de partener. La fel, este posibil să traversezi o perioadă în care situaţia financiară nu este spectaculoasă, şi asta doar din cauza cheltuielilor exagerate. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Toate îţi merg mai bine decât până acum, aşa că nu o să ai cumpene în această lună. Tot ce trebuie să faci este să nu joci periculos, iar dacă lucrurile au o constanţă, atunci vei avea parte de o atmosferă plăcută pe tot parcursul lunii noiembrie.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Cineva din anturaj se va băga în viaţa ta personală şi îţi va creea probleme cu partenerul de viaţă. Tot ce trebuie să faci este să nu dai curs acestor răutăţi şi să păstrezi distanţa faţă de persoanele cu pricina. Dacă reacţionezi impulsiv, rişti să îţi pui în pericol relaţia.


Detalii pe eva.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu