miercuri, 30 octombrie 2013

Omenirea, la doi paşi de apocalipsă! Anticristul e deja printre noi

Omenirea, la doi paşi de apocalipsă! Anticristul e deja printre noi
Apocalipsa nu trebuie căutată în calendarul mayaş, ci în scripturile creştine, spune scriitoarea Jeanne Roberts, care îşi îndeamnă cititorii să se pregătească de Apocalipsă.
În volumul "Ce scrie în scripturi despre Ultimele Zile?", scriitoarea americană Jeanne Roberts încearcă să demonstreze că Apocalipsa este iminentă.
Roberts susţine că mulţi creştini îşi imaginează că a doua venire a lui Isus Hristos este un eveniment care se va produce în viitorul îndepărtat, fără să-şi dea seama că multe dintre semnele întoarcerii Mântuitorului s-au produs deja. "Mulţi oameni nu-şi dau seama de timpurile în care trăim. Nu realizează că multe dintre semnele care prevestesc cea de-a Doua Venire au apărut deja. De asemenea, nu sunt pregătiţi de perioada de zbucium şi de suferinţă cumplită care va preceda revenirea Mântuitorului", spune scriitoare, chron.com.

Din cele 26 de semne prevestitoare, 24 dintre ele au fost deja îndeplinite, scrie Roberts. Mai sunt două, spune ea, şi vine sfârşitul lumii. Care sunt acelea? Apariţia Anticristului - care ar fi printre noi, doar că nu îl cunoaştem încă - şi reconstruirea templului evreilor în Ierusalim. După ce şi aceşti doi paşi vor fi parcurşi, Iisus va reveni pe Pământ şi va aduce cu el aşa-zisa Apocalipsă a lumii aşa cum o ştim acum.

2 comentarii:

  1. Se pare ca exista pregatirile facute pentru templu!
    http://rodiagnusdei.wordpress.com/2014/03/15/video-totul-este-gata-pentru-construirea-noului-templu-la-ierusalim/

    RăspundețiȘtergere