marți, 29 octombrie 2013

BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: “Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!


BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: “Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!
Un laborant neamt a scapat pe jos singurul craniu mayas dotat cu puteri magice, care mai proteja omenirea de Apocalipsa.

In momentul in care Quauthemoc a cazut de pe biroul din laborator barbia acestui craniu – facut din roca vulcanica – s-a spart, atragand furia superstitiosilor care considera ca acest craniu era singurul care mai proteja omenirea de dezastru, scrieThe Local.
“Cred ca a fost pus intr-un loc nesigur pentru ca, dintr-o data, am vazut cum craniul s-a prabusit pe podea, iar o bucata mare din barbie s-a spart. Acest fapt poate avea consecinte tragice”, a declarat un martor.
Potrivit legendei mayase acest artefact este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea magica de a ajuta umanitatea sa treaca cu bine peste Apocalipsa programata in acest an pe 21.12.12.
“Profetia spune ca, in acea zi, cele 13 cranii vor dezvalui o cunoastere secreta si unitara a umanitatii. Mai multe lucruri despre aceasta lume nu sunt cunoscute. Este posibil ca ele (craniile) sa inceapa sa vorbeasca”, a explicat Thomas Ritter, proprietarul artefactului.
1craniu
Sursa: antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu