marți, 29 octombrie 2013

TOP ZECE lucruri INCREDIBILE despre PREMONITII!


TOP ZECE lucruri INCREDIBILE despre PREMONITII!


Probabil cei mai multi dintre cititori sunt curiosi sa afle ce este aceea o premonitie, cu toate ca multi dintre noi am avut parte de ea cel putin odata. Premonitiile sunt doar anumite avertismente pe care le primim. Acestea, contrar a ceea ce se crede, nu sunt doar de natura negativa, ci si de natura pozitiva. Cu toate ca premonitiile sunt o unealta foarte folositoare care ne poate ajuta sa supravietuim si sa preintampinam anumite dificultati, majoritatea dintre noi nu le acordam atentia necesara. Iata zece lucruri pe care ar trebui sa le cunosti despre premonitii, potrivit celor de la dosseydossey.com:
10. Premonitiile sunt un indicator al sufletului si un pod catre dimensiunea transcendenta
download (2)
Valoarea premonitiilor depaseste cu mult beneficiul acestora doar de a ne avertiza in cazul in care ne asteapta un pericol. Acestea ne descopera prezenta unui aspect al constiintei noastre. Si uite asa ne indreapta, precum o sageata, catre viata fara de moarte, eternitate, si o descoperire a ceea ce suntem de fapt. Se vorbeste tot mai mult ca premonitiile ar fi stat la originea imortalitatii…
9. Tine un jurnal al viselor
2988317064_e91e8fd616_o
Tine un jurnal al viselor in care sa scrii imediat dupa ce te-ai trezit. Acest lucru o sa fac posibil ca premonitiile sa fie mai usor amintite si sa-ti poti da seama de acestea inainte ca acestea sa se transforme in realitate.
8. Cel mai eficient mod prin care poti sa devii mult mai supus premonitiilor este prin dezvoltarea anumitor discipline prin care iti poti mentine linistea mentala.
Honesty
Astfel vei deveni mult mai constient de mesajele subtile pe care le primesti in interiorul si in afara ta. Cand spunem “anumitor discipline”, facem referire la meditatie, contemplare, la timpul petrecut in natura sau poti face acest lucru doar ascultand linistea.
7. Cu toate ca nu putem avea premonitii la comanda, putem sa le invitam in viata noastra facand pregatirea necesara pentru acestea, astfel FACEM mult mai posibil ca acestea sa apara. Putem sa devenim mult mai dispusi premonitiilor.
Meditation
6. Premonitiile ne ofera alerta de care avem nevoie in cazul in care anumite probleme si pericole sunt pe cale sa se abata asupra celor dragi.
baby-and-dad-sleeping
Aceste avertismente sunt extrem de comun intalnite intre relatiile de tipul parinte-copil, intre sot si sotie, rude apropiate (in special in cazul gemenilor), prietenilor foarte apropiati si al indragostitilor. Empatia, dragostea si compasiunea fac ca aceste premonitii sa se faca cunoscute.
5. Exista patru categorii de dovezi stiintifice in ceea ce priveste premonitiile:
surrender2
presentimentele in care corpul tau raspunde in fata unui eveniment viitor inainte ca tu sa devii constient de acel eveniment
teste prin care un individ primeste anumite cunostinte din partea anumitor persoane cu pana la o luna de zile inainte ca acea persoana sa-i fi transmis ceva
- teste online de functionare inaintea cunoasterii
efectele constiintei generale sunt detectate de surse care se afla pe acesta planeta inainte ca evenimentul sa se fi petrecut in realitate
4. Cinci reguli generale ne ajuta sa stim care sunt premonitiile pe care ar trebui sa le luam in serios:
gty_man_in_street_premonition_thg_121022_wblog
-cazul in care premonitia ne avertizeaza in legatura cu o problema de sanatate sau chiar moarte
-cazul in care premonitia pare sa fie mai reala decat realitatea si cazul in care este de o claritate extraordinara
-cazul in care un vis se petrece de mai multe ori in aceeasi noapte sau se petrece succesiv in mai multe nopti diferite, ca si cand incearca sa ne atraga atentia
-cazul in care premonitia este asociata cu simptome fizice
-cazul in care premonitia este experimentata independent de o ruda apropiata, partener de viata sau un prieten apropiat
3. Premonitiile pot fi reale sau simbolistice
WG-2010-Birth-of-Dreams
Acestea pot avea loc de cele mai multe ori in timpul viselor, dar sunt cazuri in care acestea au fost experimentate in timp ce o anumita persoana era pe deplin constienta
2. Premonitiile reprezinta un avertisment
chaiten-lightning_1207917i
Acestea indica de cele mai multe ori evenimente neplacute care urmeaza sa ni se intample, de exemplu o criza de sanatate sau un dezastru natural. Cu toate ca nu este neaparat sa fie asa, premonitiile pot sa apara si inaintea unei promovari la locul de munca sau chiar si in cazul unui lucru banal precum gasirea unui loc de parcare.
1. Premonitiile sunt experiente extrem de comune
Ancient-Times
Acestea au o istorie foarte veche. Premonitiile s-au facut cunoscute inca din vremuri de mult apuse, deoarece acestea reprezentau o unealta spirituala si le ofereau stramosilor nostrii un sprijin in vederea supravietuirii si a reproducerii. Cel mai probabil acestea au fost mostenite din generatie in generatie, pastrandu-se pana in zielele noastre. Se spune ca acestea au devenit un echipament de protectie cu care am fost nascuti, precum o unealta in plus de care ne putem folosi pentru a supravietui si a ne reproduce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu