marți, 29 octombrie 2013

Imagini ÎN PREMIERĂ: A surprins momentul în care sufletul părăseşte trupul omului, după moarte. Un savant rus explică fenomenul (VIDEO)

Un savant rus susţine că a reuşit să fotografieze sufletul omului, care părăseşte trupul după moarte. Konstantin Korotkov a realizat imaginile folosind o tehnică specială de fotografiere, cu un aparat bioelectrografic ce utilizează metoda vizualizării unui obiect în urma descărcării de gaze.

Savantul rus pretinde că a reuşit imposibilul: a captat momentul în care sufletul unui muribund părăseşte trupul acestei persoane.

Potrivit site-ului International Business Times, citat deantena3.ro, metoda utilizată de Korotkov este similară fotografiei Kirlian - ce captează "energia vitală" a unui om. Se pare că "sufletul" omului este redat în aceste fotografii de culoarea albastră, iar în momentul morţii, sufletul părăseşte prima dată zona capului, iar la final pleacă din zona inimii.

O ipoteză sugerată de savantul rus arată că în cazul persoanelor care au avut parte de o moarte violentă, sufletul se întoarce în trup după câteva zile de la moarte, sub forma unei energii vitale, deoarece există un "surplus" energetic ce nu a fost folosit
.

Sursa: http://jurnalul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu