sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Puterile si Carionii - puterea fascinanta a ingerilor in viziunea Sylviei Browne


Puterile, ingeri
Puterile reprezinta a cincea categorie de ingeri si conform Sylviei Browne atributia principala a acestor ingeri este aceea de a vindeca. 
Puterile se folosesc de aripile lor mari pentru a crea un cocon in jurul celui care are nevoie de vindecare. Acesti ingeri sunt diferiti de arhangheli care se folosesc de sceptru pentru a vindeca. Puterile nu doar ne adapostesc sub aripile lor binecuvantate, dar degaja si o forta magnetica vindecatoare care vine direct din ei, tamaduind celula cu celula corpurile celor suferinzi. Puterile isi folosesc propria energie in scopul vindecarii.



Cine sunt Puterile si Carionii, aceste fiinte misterioase care au puteri foarte mari si ne sunt alaturi atunci cand avem nevoie?


Sylvia Browne este un renumit medium si spiritist american, autor a mai multor carti de spiritualitate. In cartea sa “Book of angels”, dar si intr-un articol publicat pe www.spiritnow.com Sylvia descrie doua categorii inedite de ingeri: Puterile (the Powers) si Carrionii, ingeri foarte puternici care te pot ajuta cand ai nevoie. Sylvia Browne le asociaza acestora o descriere extrem de interesanta pe care v-o impartasim si voua:


Ce sunt Puterile?

Dimensiunile Puterilor sunt covarsitoare. Acest ingeri sunt masivi, chiar uriasi si au o reputatie buna datorita rapiditatii si perseverentei lor. Conform Sylviei, totemul acestora este soimul, iar elementul care ii reprezinta este luna, la randul sau un element feminin, matern. Piatra acestor ingeri este considerata a fi smaraldul ce detine puterea vindecatoare a verdelui. Sylvia Browne sustine ca aripile Puterilor sunt la varfuri alb-verzui si ca din ei izvorasc limbi de foc de un albastru electric.


“Precum Arhanghelii, Puterile, cea de-a cincea categorie de ingeri, au vindecarea drept functie primara. Cu toate acestea, spre deosebire de arhangheli, Puterile nu au nevoie de sceptru pentru a facilita vindecarea… Ce nu pot arhanghelii sa faca pot Puterile, inconjurand efectiv persoana cu aripile lor”. (p. 63, Sylvia Browne - Book of Angels).”


Ce sunt Carrionii?

O alta categorie aparte de ingeri pe care Sylvia Browne o descrie pe www.spiritnow.com este cea a Carrionilor (Carrions), cel de-al saselea tip de ingeri. Conform autoarei, acesti ingeri au rolul de a duce cu ei entitatile intunecate atunci cand mor. Ei sunt cei care fac curatenie pe pamant in urma lor si se asigura ca entitatile intunecate nu mai exista aici. Aceasta este unica misiune a acestor ingeri si cea mai de pret. Nimeni altcineva nu a fost investit cu aceasta putere speciala, nimanui altcuiva nu ii este permis sa atinga entitatile intunecate.
Pe pamant, dar si pe lumea cealalta Carrionii ne protejeaza impotriva entitatilor intunecate. Conform Sylviei Browne, acesti ingeri au anumite particularitati. Printre acestea mentionam ca totemul lor specific este corbul, piatra caracteristica – opalul, iar elementul reprezentativ – vantul, un simbol al sarcinii care le-a fost atribuita.
ingeri, Carrioni, Sylvia Browne
Autoarea ne confirma in cadrul aceluiasi articol ca putem chema in ajutorul nostru mai multe tipuri de ingeri, dar nu si acesti ingeri. “Carrionii nu sunt pentru noi, carionii exista pentru alt scop”. Nu ne este ingaduit sa ii chemam in ajutorul nostru deoarece fiintele umane sunt considerate a fi entitati albe, iar Carrionii vin pe pamant doar pentru entitatile intunecate.
Cu toate acestea, exista o situatie exceptie in care putem cere ajutorul unui Carrion: atunci cand suntem inconjurati de o entitate intunecata si acest inger ne poate ajuta asigurandu-ne protectia si tinand la distanta entitatea. “In cazul in care chemi un Carrion, acesta nu va veni la tine, ci va raspunde entitatii intunecate care a fost cumva atrasa de tine”, mentioneaza Sylvia Browne.
“ Carrionii, cea de-a sasea categorie de ingeri, cara cu ei entitatile intunecate atunci cand mor. Ei sunt frumosi, nu fiintele gnomice si intunecare portretizate in filme. Entitatile intunecate sunt cele care s-au separat de Dumnezeu la inceputul creatiei”. (p. 66, Sylvia Browne - Book of Angels).”

Sursa Foto : Inger
Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu