marți, 18 februarie 2014

PUNCTUL ZERO

Vad haos, vad persoane pierdute, vad persoane care nu inteleg, care se intreaba, care nu mai stiu de ce, de cand sau de unde.
ImageSimt bucurie cand oamenii se indreapta spre cautare si nu se lasa purtati de sentimente negative, de furie sau disperare. Se intampla foarte des in ultima vreme ca oamenii din jur sa fie dezorientati, furiosi, intristati, obositi, la capatul puterilor. Cei care ajung la mine au parte si de o explicatie, de o ureche ascultatoare, de o ghidare de la mine sau de la Ingeri. Stiu ca sunt ghidati catre mine sau catre altii asemenea mie de catre Sufletul lor care ajunge intr-un punct cand are de luat o decizie, de facut o alegere.
Multi oameni ajung in perioada asta la Punctul Zero cum ii spun eu. Fie traume din trecut ies la suprafata si persoana respectiva ramane  intr un cerc al suferintei si tristetii, fie se prabusesc ramuri ale vietii lor precum crengile uscate ale unui copac. De cele mai multe cu mult zgomot. Ori pur si simplu  corpul lor fizic ajunge la o stare de boala pentru ca Sufletul lor nu mai rezista si problemele au fost ignorate atata timp incat au ajuns deja in planul material. In continuare, desi ajunsi la punctul zero multi dintre noii cauta solutiile in afara, cauta vinovatii in alta parte, incearca sa gaseasca explicatii logice si rationale si se pierd din nou si din nou in cercul vicios al mintii.
Am fost educati si invatati de asa maniera incat sa gandim logic, rational, sa analizam si sa vedem cine sau ce din jurul nostru cauzeaza problema. Si mergem la multi doctori, luam multe pastile sau pur si simplu dam vina pe toti din jur, ne certam, ne intristam si ajungem de unde am plecat…cu o durere ce sfasie inima si oboseste mintea…fara un raspuns clar, multumitor.
Timpurile pe care le traim sunt diferite de tot ceea ce a fost, de ceea ce stim. Nu mai putem nega ceea ce nu se vede, nu mai putem continua sa dam vina doar pe vizibilul ce ne inconjoara. Energiile sunt reale, OZN urile sunt si ele cat se poate de reale, ba chiar extraterestrii ne si ajuta, vindecatorii cu energie si plante sunt la fel de reali si de cele mai multe ori si eficienti. Asadar, haideti sa vedem si sa recunoastem ca si Sufletul nostru este real, ca si inima noastra, intuitia noastra, interiorul nostru este real!
ImageSa ne intoarcem, zic, macar atunci cand ajungem la punctul zero, cand nu mai avem job ori prieteni sau ne suntem foarte obositi si satui la noi insine. Sa incercam, poate pentru prima oara in viata sa ne conectam cu ce este in interior. Sa ascultam pentru cateva minute ce are de spus Sufletul nostru, acea parte din noi care este divina si care stie foarte bine tot ce se intampla….care intelege Cine suntem si ce avem de facut, care are raspunsurile la problemele noastre.
Scriu toate acestea cu lacrimi in ochi, cu iubire netarmurita in inima, cu dorinta pura de a ajuta, de a fi langa semenii mei pe cat pot. Stiu ca nimic nu este intamplator si stiu ca toti cei ce veti citi aceste randuri aveti nevoie de ele sau cel putin, de o parte din ele.
Asadar, recunoasteti fata de voi insiva ca nu este nimeni vinovat de haosul sau nesiguranta in care va aflati. Universul, Divinitatea va trimite doar diverse semne pe care nu le vedeti, nu le auziti, nu le vreti…si atunci vin palmele, suturile, tipetele…destramarile, disperarile, tristetile…astea sunt punctele in care ajungem cand nu vrem sa ne oprim si sa ne ascultam, sa ascultam ce are Universul sa ne transmita….si anume – sa ne trezim! Sa iesim din cercul vicios al mintii, sa iesim din tiparul egoului, sa ne detasam de lumea materiala, sa nu ne mai credem mari si tari, singuri conducatori infailibili a tot ce misca si ce este…pentru ca oricum am ajuns intr-un punct care ne demnostreaza contrariul. In momentele acestea de purificare, curatare, zdruncinare si cernere reveniti la cine sunteti, la inima….amintiti-va ca ea este de fapt, primul organ ce se formeaza in burta mamei pana apare intreg fatul. Ea este cea care are un camp magnetic mai puternic decat al creierului si tot ea este sediul IUBIRII. Dati-i credit macar acum cand vedeti ca nimic altceva nu mai merge.
Asezati va comod, alegeti va muzica de relaxare preferata, aprindeti va o lumanare si pentru 5 minute stati pur si simplu in tacere, cu ochii inchisi observandu-va. Puteti merge mai departe si sa spuneti: Suflet drag vreau sa ma reconectez cu tine, doresc sa te aud, sa te simt, sa te ascult! Suflet drag, am nevoie de calauzirea ta, ajuta-ma! Lasati-va purtati de ceea ce se intampla…si orice vine este binevenit. Repetati exercitiul asta pe cat de des puteti lasandu va sa plangeti, sa radeti, sa simtiti, sa auziti, sa fiti….veti putea dupa un timp sa va intrebati interiorul – ce sa fac in situatia asta, ce simt? Cum e mai bine pentru mine? Si veti sti, veti avea raspunsul cel mai curat, cel mai pur, cel mai potrivit pentru voi insiva. Permiteti gandurilor care vin sa vina…sa treaca…nu va atasati de ele, nu le dati curs…lasati le sa treaca, observati le. Exersati cu rabdare.
E timpul sa revenim in interior, e timpul sa intelegem ca exteriorul a fost creat in mare parte din manipulari si invataturi false…e timpul sa ne acordam credit, sa ne crestem incredera in noi, sa stim ca suntem fiinte divine care merita tot, care stiu tot si care pot tot! Reluati-va puterea inapoi pentru ca a sunat timpul!
Imbratisari calde si moi de la ingeri!

Sursa: http://ankalavinia.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu