luni, 3 februarie 2014

Recomandari…3-9 februarie


inger
Urmeaza sa traversam o perioada care ar putea fi privita ca o detoxifiere … a vietii.
Devansam postul sarbatorilor de Paste :) si de fapt ne pregatim pentru a folosi mai bine acel interval de timp care ne poate dezvalui o semnificatie mult mai profunda decat cea a postului alimentar si a scopului acestuia.
   Pana la sosirea primaverii calendaristice – 1 martie – avem destule ocazii sa ne uitam atent la ranile stiute si nestiute si, sa incepem sa le vindecam.
Cele trei planete personale Mercur, Venus si Marte actionand fiecare in zona ei de influenta, creeaza un puternic efect cumulat de reorganizare interioara in perioada urmatoare, pe fondul  pe care il asigura planetele grele Jupiter (Rac) – Uranus (Berbec) – Pluton (Capricorn).
Mercur va avea miscare retrograda intre 6-28 februarie, timp in care Venus tranziteaza perioada “de umbra” dupa retrogradare. Marte va intra in retrogradare la inceput de martie si va matura din nou traseul parcurs in ultimile doua luni.
Cu voie sau de nevoie, trecem printr-un proces de vindecare dar, nu este obligatoriu sa ne vindecam.
Paleta de nuante este foarte larga si experimentam fiecare dintre noi, faza in care ne dam voie sa ajungem, de la acceptare pana la constientizare, prin intelegere sau prin razboi – dupa cum alege fiecare.
In aceste zile de inceput de februarie se creeaza conditiile in care putem intelege mai mult si mai bine atat rostul experientelor cat si rostul schimbarii – planeta Jupiter interactioneaza prin opozitie la Pluton cu cuadratura Uranus-Pluton, astfel ca “rana” este curatata in profunzime. Dar avem parte de un balsam magic, care ajuta in vindecare – Chiron, care se afla in aspect de trigon cu Jupiter si sextil cu Pluton.
Este vorba de o vindecare dinamica, nu prin oblojirea ranilor ci prin operatii pe rutina prejudecatilor noastre.
Nu  mai avem ragaz sa ne plangem de mila.
Ne lovim, ne doare si ne trece, intr-o curgere continua si rapida.
Durerea are rolul ei, dar, ne-ar fi de folos sa ne amintim ca este doar o perceptie a momentului, necesara pentru a declansa vindecarea finala.
Gasim semnificatii, reformulam scopuri si restabilim valoarea obiectivelor si a rezultatelor.
Pana la urma ar fi potrivit sa reusim sa nu mai impartim totul intre bine si rau, dar, sa stabilim si sa alegem ce este important si, sa lasam in urma ceea ce consideram acum ca nu mai este.
 
Suntem in faza de crestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.
Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !
http://daniilgaucan.wordpress.com/2014/02/02/recomandari/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu