vineri, 14 februarie 2014

SECRETE ASCUNSE PENTRU A FI FERICITI SI A INVATA SA NE CONSTRUIM O VIATA ARMONIOASA SI PROSPERA - CURS BUCURESTI 09.03.2014


Dragii mei,
Dupa cum poate ati observat, de cateva luni am fost putin mai retrasa si am postat mai putin decat erati voi obisnuiti. Am incercat sa urmez indemnul ghizilor mei dragi si sa studiez, sa meditez si sa incerc sa ma pregatesc pentru a acumula cat mai multe cunostinte si astfel sa pot sa inteleg care este sensul si cum functioneaza lumea in care traim cu totii.

La cursul pe care il voi tine duminica, 09.03.2014, ora 10.00 in Bucuresti, voi incerca sa va fac si voua cunoscute aceste informatii. Unele din ele sunt secrete ascunse ale timpurilor foarte vechi, altele sunt informatii mai noi, altele sunt ganduri pe care stiu ca multi dintre voi le simtiti si le intuiti, asa cum o fac si eu. 
Vom vorbi despre aparitia omului pe Pamant, despre influenta astrelor in destinul nostru, despre fortele negative si cum putem sa ne ferim de ele, despre boli si cum trebuie sa invatam sa ne vindecam singuri, despre influenta benefica a plantelor tamaduitoare, despre ce ne impiedica sa fim fericiti, prosperi si sa traim in armonie cu noi insine si cu tot ce ne  inconjoara, fie fizic sau spiritual. 
Vom incerca sa intelegem mecanismele saraciei, ale bolilor, ale nefericirii si armoniei.
Vom invata sa ne gestionam energiile proprii si inconjuratoare, sa intram in contact cu ghizii nostri spirituali, cum sa ne rugam pentru ca Universul sa ne indeplineasca rugamintile.
Vom face meditatii de curatare, de intrare in comuniune cu sufletul nostru si multe altele.

Va voi raspunde la intrebarile pe care le aveti si cine doreste, in incheiere, voi face terapii. 

Sper ca la sfarsitul cursului, cu totii sa ne simtim alti oameni, niste oameni fericiti, care s-au eliberat de toata povara minciunii si programelor restrictive acumulate, care si-a insusit metode si intrumente prin care poate sa isi construiasca propria realitate, una in comuniune cu destinul si menirea lui in viata.


Programarea se va face trimitand un mail la adresa sfatuitoarea@gmail.com , iar eu o sa va trimit locatia unde se tine cursul.

Investitia dvs. in afara de timpul alocat va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 lei.

"In viata individuala, dar si colectiv, strabatem mereu ciclurile trasate pentru noi de stele si planete. Daca putem deveni insa constienti de ele, daca putem constientiza in cel mai intim mod rolul astrilor in viata noastra, inseamna ca, intr-un sens, nu mai suntem prinsi in capcana lor, ne ridicam deasupra si nu ne mai miscam in cerc, ci pe o spirala ascendenta." (Jonathan Black - "Istoria Secreta a Lumii")


http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA

2 comentarii: