marți, 25 martie 2014

360 de Grade cu Alina Badic (25.03.2014)

Va prezentam astazi o alta emisiune TV din genul alternativ, ezoteric, dezvoltare personala, samd aflata de mai mult timp in spatiul mass media.
Probabil ca majoritatea dintre voi stiti deja de aceasta emisiune pe care si noi am mai mentionat-o pe blog uneori, dar nu i-am dedicat un articol separat deoarece multe dintre emisiuni vorbesc despre astrologie, sunt dedicate unor figuri ale crestinismului ortodox sau numerologiei, subiecte cu care noi nu prea rezonam.
Desi nu toate emisiunile ne plac, dorim sa-i dedicam totusi articolul de astazi si sa o felicitam pe Alina Badic pentru perseverenta si rezistenta de a modera aceasta emisiune de atata timp.

''Emisiunea este structurată în două părți. În prima oră, sunt abordate, alături de diverși specialiști, cele mai importante teme ale săptămânii care tocmai se încheie (domeniile preponderente sunt social, economic, financiar si politic). În cea de-a doua oră, se ating teme privind diferite probleme de sănătate, metode clasice sau alternative de tratament pentru multe afecțiuni, nutriție, detoxifiere, dezvoltare personală. Emisiunea oferă telespectatorilor ocazia de a afla un răspuns la întrebarea: “Mă îndrept, oare, în direcția corectă?” „360°” dă această direcţie, de la care fiecare să poată apoi să-și analizeze propriile trăiri și gânduri.''

SURSA: http://www.b1.ro/emisiuni/read/360.html
In completare va invitam sa cititi articolul urmator: 

Alina Bădic (emisiunea ”360 de grade”, B 1 TV), EXCLUSIV pentruMediaddict.ro
”Ar trebui să tratăm cu mai mult respect ideea de luptă între bine și rău”

Emisiunea poate fi vazuta in direct Sambata de la ora 13 la B1TV, iar inregistari puteti gasi pe youtube sa pe site-ul b1tv.
VEDETI AICI O MICA LISTA DE EMISIUNI CARE NI S-AU PARUT MAI INTERESANTE:

Vizionati lista de redare aici:
http://fymaaa.blogspot.ro/2014/03/360-de-grade-cu-alina-badic-25032014.html


https://www.youtube.com/watch?list=PL9tF3Bm0bxv3kHeQNBQwRrj2NK9SCZJM0&v=18Piznmt0YA


Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/2014/03/360-de-grade-cu-alina-badic-25032014.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu