marți, 25 martie 2014

RECLAMA - ATELIERE

3 angelsVa invit pe 29 martie de la ora 12.00sa pornim intr-o calatorie initiatica alaturi de Ingeri. Ii vom cunoaste pe toti 16 pe rand si apoi vom lucra cu fiecare primindu-ne darurile, vindecandu-ne, aducandu-ne echilibru, raspunsuri, pace interioara.
De aceasta data intalnirea va fi una de aproximativ 4 ore, o puteti numi si Initiere daca doriti insa eu prefer sa ii spun o calatorie plina cu daruri si Lumina.
Veti face cunostinta cu energia fiecarui Inalt Inger, va veti intalni cu fiecare in parte si va veti primi darurile si raspunsurile de care aveti nevoie. Va fi o calatorie transformatoare, plina de Iubire ce va va deschide un nou drum catre voi insiva, catre lucurul cu Ingerii. In limita timpului voi da si cate un mesaj personalizat pentru fiecare participant cu ajutorul cardurilor oracol cu ingeri.
Mai multe detalii despre ingeri in sectiunea Terapia cu ingeri a blogului.
Contributia voastra este tip donatie cu un minim de 30 de lei sugerat pentru acoperirea costurilor.
Locul : Scoala Ferdinand 64, Bd. Garii Obor nr 16. http://www.bucurestilive.ro/Scoala-cu-clasele-I-VIII-nr-64-Ferdinand-I.htm?md=3&itm=1055890094 -o harta pentru orientare.
Inscrierile le puteti face fie pe facebook in privat, fie la email anka.lavinia@gmail.com. Ma puteti suna pentru intrebari la 0767282904.


Sursa: http://ankalavinia.wordpress.com/ateliere/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu