joi, 17 aprilie 2014

INVIEREA DOMNULUI - INVIEREA HRISTOSULUI DIN NOI - CRUCEA CARDINALA DIN 23-24 APRILIE - DESCHIDEREA PORTALULUI IS:IS


Ma tot gandesc de cateva zile la cum a potrivit Dumnezeu , în imensa Lui cunoastere , toate aceste evenimente pe care le traim in aceste zile.  Poate unii dintre voi, poate toti , ati avut inainte de 15 aprilie 2014, o serie de manifestări sau evenimente, care nu au fost altceva decat deblocari sau curatari , dar mai ales au fost semnale de alarma ca exista aspecte ale vietii voastre care trebuie schimbate . 

Odata cu Eclipsa totala de Luna - Luna Sangerie din 15 aprilie 2014, am simtit cu totii cum ceva se schimba  in noi. Dar de aceasta data, au fost transformari atat fizice cat si psihice . Unii au simtit si inca mai simt dureri în diverse zone ale corpului, care ar trebui privite ca indrumari o ceea ce trebuie sa schimbati în voi. Altii , din pacate , au simtit ca anumite situatii sau relatii nu mai pot continua asa . Vestea nu este tocmai placuta ,pentru ca aceste " vindecari "ale relatiilor trebuie facute  rapid sau macar identificate si intregul proces de vindecare trebuie inceput acum, inainte de 23-24 aprilie 2014, cand Crucea Cardinala va fi la un maxim de activitate si cand se va activa  Portalul Energetic, numit Portalul IS : IS si care nu este un portal ca toate celelalte, asa cum am mai spus în materialul Postat pe blog, atunci cand anuntam  Conferinta din 26.04.2014 (  http:// sfatuitoarea . blogspot . ro/2014/04 / conferinta -26042014 - bucuresti -crucea.html  )

Daca ar fi fost în oricare alta perioada a anului, tot ceea ce am expus mai sus ar fi fost extrem de greu de realizat de oricare om de pe acest Pamant , dar aceste evenimente mentionate se petrec inainte si dupa Paste. Atunci, nu putem decat sa tragem concluzia ca Eclipsa de Luna Sangerie a fost inainte de Săptămâna Patimilor , pentru ca noi sa intelegem ca in aceasta Saptamana Sfanta trebuie sa reusim sa ne intelegem greselile personale , sa ne iertam pe noi si pe toti cei ce ne -au gresit , sa ne " vindecam " relatiile cu ei   si sa ne spargem blocajele care ne tin " robii "unei realitati bazate pe scalvie si minciuna si sa învățăm sa ne iubim pe noi si tot ceea ce ne inconjoara . In seara Sfintei Invieri  vom intelege ca participam la un doua venire a lui Iisus, care va Invia în noi, daca fiecare persoana reuseste sa se ​​vindece pe el si toate relatiile sale pline de ranchiuna , de ura si vinovatie din viata sa. 

 Cei care vor reusi acest lucru, in momentul activarii Portalului IS : IS al Crucii Cardinale , vor intelege cat de minunat este sa il  descopere pe Iisus din ei si cat de minunat este sa fi in comuniune cu Dumnezeu Atotcuprinzatorul .

In  acelasi timp,cei care nu vor reusi toate aceste " vindecari ", realizarea configuratiei astrologice Crucea Cardinala , va activa Portalul IS : IS ,care va veni cu o serie de manifestări personale  si globale , menite sa ii " trezeasca ", dar aceasta "trezire" nu va fi ca intr -o dimineta superba de primavara , ci ca una intr -o zi cu cea mai crunta furtuna . 


De aceasta data, a doua venire a Domnului Iisus, IS : IS  (ISUS: ISUS), cum o fost denumit portalul, nu este intamplatoare . Daca citim intr -un cuvant denumirea portalului Crucii Cardinale , vom descoperi numele Zeitei ISIS ,   zeita magiei si o Vietii ,a căsătoriei, simbolul armoniei matrimoniale , dar în acelasi timp este si zeita care avea ca simbol  Soarele. Este o zeita a carei origine nu este cunoscuta  si se  crede  ca ea poate fi chiar Zeita Soare, aceea care a dat viata Pamantului . Aceasta Zeita se spune ca avea puteri nemarginite asupra Universului. (  http://ro.wikipedia.org/wiki/Isis  )


Aceea care  nu vor reusi sa isi  ridice vibratia prin Reinvierea IISUSULUI din ei, deschiderea Portalului IS : IS al Crucii Cadinale ii va supune "magiei'' Zeitei Isis , care va trebui sa ii faca sa evolueze  catre o viata armonioasa. Trebuie sa intelegem ca nu degeaba Isis a fost numita  Zeita Soare, caci  asa cum Soarle iti poate face bine cu mangaierea razelor lui, daca nu inveti sa ii respecti puterea si regulile, acelasi Soare te poate arde si te pot imbolnavi sau chiar te poate omora . 


Acest portal este foarte posibil sa aduca razboi in planul personal, dar si la nivel mondial. Trebuie doar sa privim inspre rasarit si sa vedem ca acolo fitilul o fost deja aprins , daca va exploda sau nu butoiul cu pulbere depinde doar daca cineva va dori sa il stinga inainte de a exploda. În planul intern, toate declaratiile belicoase si nu numai din ultimul timp, pot duce la o serie de evenimente din cele mai neasteptate , cum ar fi suspendari , alegeri anticipate , arestari explozive , revolte , asasinate, pierderi teritoriale si nu în ultimul timp, inceputul sfarsitului actualei clase politice si al acestei oranduirii sociale .


În planul de personal vom asista la divorturi , schimbari ciudate de joburi si îndeletniciri , la acte ilogice ale diverselor persoane care nu se mai pot intelege nici pe ei si nici nu-si mai pot gestiona gandurile si energiile care ii bombardeaza , la boli din ce în  ce mai ciudate . 


 Evenimentele care se prefigureaza inca de pe acum, ar trebui sa ne puna pe toti  pe ​​ganduri si sa incercam sa fim cat mai sinceri cu noi insine si sa intelegem ca nu ne putem minti la infinit ca putem gestiona o viata bazata pe false etaloane si pe false principii. 


Este timpul sa intelegem ca Pastele nu inseamna doar masa de Paste si ca mersul la Biserica nu presupune "semnarea condicii de prezenta ". Minciuna nu mai are ce sa caute nici în mintea, nici în sufletul nostru si nici in credinta noastră .


Este timpul sinceritatii , al iertarii si al iubirii, al descoperirii  si INVIERII LUI Iisus DIN NOI!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!



https://www.youtube.com/watch?v=AQ8Gj_eZ8nQ



Articol Scris de Sfatuitoarea

4 comentarii: