marți, 27 mai 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 25 mai- 1 iunie 2014


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Pe măsură ce energia continuă să vină în valuri , la fel fac și simptomele pe care corpurile voastre le experimentează. Chiar atunci când ați crezut că ați trecut peste cele mai rele dintre ele , o altă rundă a început. Aveți încredere , dragii mei , cunoașteți că se aduce ușurare inimii și ființei deoarece amintirile vechi din celulele voastre sunt aduse la suprafață pentru a fi abordate și eliberate . Tot ceea ce provine din durere și tristețe este eliminat iar în locul lor vine o lumină mai rafinată . In calitate de fruntași ai acestei mișcări și transformări , faceți o treabă minunată de asimilare și eliminare . Suișurile și coborâșurile pe care le-ați experimentat sunt o parte a procesului . Ascultați-vă corpurile voastre și permiteți odihna atunci când este necesară pentru unii dintre voi , acest lucru vă aduce aminte de povestea lui Rip Van Winkle care a rătăcit în munți și a dormit douăzeci de ani . Și asta va trece .

Urmati-vă inima în toate lucrurile pentru că este adevăratul barometru a ceea ce este un lucru bun de făcut pentru voi în orice moment . Multi dintre voi aveți de gând să pătrundeți în centrul ființei voastre și vă dați seama , ce doriți cu adevărat să experimentați și să creați în experiența voastră de viață . Urmați bucuria pe care aceste activități o aduc înlăuntrul vostru și concentrați-vă pe această stare de a fi . În fiecare moment se află sămânța de posibilități infinite și voi sunteți cei care trebuie să cultive și să permită sămânței să încolțească , să crească și să înflorească în abundență . Fântâna creativității curge adânc în voi și nu trebuie decât să accesați fluxul său . Accesați copilul interior din voi și simțiți minunăția și magia din viata voastră cu entuziasm. Nu contează ce vârstă cronologică aveți , ceea ce contează este să simțiți esența magiei și uimirii în voi, ca să începeți să experientați desfășurarea viselor pe care le-ați avut în viața voastră înainte , și care sunt în prezent în curs de manifestare .

Permiteți-vă să vă extindeți în conștiința voastră și urmați-vă bucuria. Este adevărat că mulți din sfera voastră de influență încep doar acum procesului lor de ascensiune într-o constiintă mai înaltă iar acest lucru vă poate ține , uneori, în urmă de la a progresa pe măsură ce așteptați cu răbdare pentru o mai mare trezire în ei . Să știți că trebuie să vă urmați pasiunea și să aveți încredere că și ei o vor urma. Trebuie să realizați că a fi cu voi în viața lor de zi cu zi este o parte importantă a unui sens mai important al vieții pentru ei . Entuziasmul vostru ridică energia lor și îi îndrumă de-a lungul călătoriei lor . S-ar putea să nu realizați acest lucru, dar pe măsură ce căutați răspunsuri la întrebările voastră despre misterele vieții pe planeta voastră , îi inspirați pe aceștia cu exemplul vostru . Voi sunteți foarte admirati și urmați ca un exemplu viu de persoană curajoasă care trăiește în conformitate cu principiile înalte și cu integritatea ființei.

Oamenii de pe planetă se trezesc într-un număr tot mai mare iar acest lucru are un efect asupra conștiinței tuturor . Omenirea ca un întreg dorește să se lepede de tot ceea ce menținut-o în întuneric și dorește să meargă pe căile luminii . Tot ce a fost ascuns este acum expus pentru toată lumea pentru a reflecta , și a lua ceea ce este relevant pentru ei și a se lepăda de ceea ce nu mai are sens . Acesta este un proces nesfârșit de creștere și expansiune . Creșterea care a avut loc în ultimele șase luni în voi este minunată de observat, și așteptăm cu sufletul la gură să vedem schimbările dinlăuntrul vostru în următoarele șase luni . Știm că fiecare dintre voi nu ar mai reveni la starea de a fi adormit pentru vreun motiv , chiar dacă asta înseamnă ca mai mult din iluziile voastre despre viața de pe această planetă să fie spulberate.

In timp ce călătoria spirituală se desfășoară în modelele sale nenumarate , luați-vă timp pentru a vă onora pentru progres și pentru ca ați făcut lucrarea necesară . Apreciați-vă și sărbătoriți realizările de-a lungul drumului , oricât de mici ar putea părea pentru voi. Cumparați des flori proaspăt tăiate și bucurați-vă uitându-vă la ele și la frumusețea care o oferă , îmbogățiți viețile voastre fiind buni cu voi înșivă și cu acele minunate ființe care împărtășesc viață cu voi . Totul se desfășoară în sincronizare divină și vă aflați exact unde sunteți meniți să fiți în acest moment . Vă mulțumim pentru recunoștința voastră și recunoașterea multora dintre noi pentru următoarele multe săptămâni, și vom sta alături pentru a ajuta în orice moment ni se cere .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

Sursa: http://luminapegeea.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu