miercuri, 27 august 2014

Cine se plimbă prin cosmos?

Ionel Grama
Cine se plimbă  prin cosmos?
În articolul „Paznicii nevăzuți ai planetei Pământ”, din Lumea Misterelor nr.12/2013, am spus că vom reveni cu exemple care pot susține afirmația că, după toate probabilitățile, niște entități non-terestre se deplasează prin cosmos și, uneori, supraveghează planeta Pământ, protejând viața de pe ea. Vă prezentăm câteva cazuri reale, care au uimit nenumărați cercetători și mii de oameni simpli, și care nu și-au găsit nicio explicație până în prezent.

Pe 30 aprilie 2012, cosmonauții de pe Stația Spațială Internațională (SSI) au filmat un fel de fulger roșu, a cărui apariție în cosmos nu poate fi explicată. Cu câteva zile mai înainte de acest fenomen, ei înregistraseră o altă lumină, o combinație de roșu și albastru, care strălucea repetat doar câte o miime de secundă. În vara anului 2012, o echipă  de cercetători japonezi, împreună cu operatori de la televiziunea niponă NHK, au surprins în spațiu niște apariții bizare. Folosind două avioane cu aparatură video care filma 10.000 de cadre pe secundă, ei au reușit să înregistreze apariția unor „fulgere” care demonstrează că în univers există energii despre care nu știm absolut nimic. Sunt ele doar niște descărcări electrice sau sunt purtătoarele unor informații? Și dacă da, ce anume spun, cine le-a trimis, de unde și către cine? Pe 20 decembrie 2013, Ilie Pryohodzko, un astronom amator din Sacramento, SUA, în timp ce privea cerul prin telescop, a observat o „minge de lumină”, pe care a apucat să o filmeze cu aparatul telefonic atașat la aparat. Deși a cerut ajutorul unor specialiști în astronomie și postului de televiziune locală CBS, nimeni nu a putut explica ce anume a fost acolo în cosmos. Mai mult, omul a declarat că, cităm: „Am văzut un al doilea obiect care orbita în jurul acelui lucru, orice ar fi fost el acolo sus”. Era acel obiect un „cercetător” din alt colț al universului, interesat ca și noi de fenomen, sau era cineva venit să repare sau să „regleze” un aparat de semnalizare la nivel cosmic? Întrebarea nu este una retorică, unii specialiști afirmând că astfel de lumini bizare pot fi un fel de radio-faruri pentru ghidarea unor astronave, sau chiar un fel de stații de alimentare cu energie. Tot în 2013, NASA a descoperit „un obiect cosmic misterios”, pe care l-a botezat LRLL- 54361. Acesta este ascuns în spatele unui nor de praf stelar și, cu o mare precizie, la fiecare 25 de zile, emite o lumină extrem de puternică. Obiectul a fost reperat de telescopul spațial Spitzberg și se află la 950 ani lumină de planeta noastră. James Muzerolle, cercetător la Telescopul Spațial din Baltimore, Maryland, SUA, a afirmat că „această proto-stea are mari variații de luminozitate, care au loc la o perioadă precisă, ceea ce este foarte dificil de explicat”.
Îngerii care veghează Pământul
În octombrie 2013, astronautul Michael  Hopkins, aflat la bordul SSI, a fotografiat un nor bizar, apărut în apropierea  stației. „Am văzut ceva lansat în spaţiu astăzi. Nu ştiu ce-a fost, dar norul lăsat în spate a fost uimitor”, a scris astronautul pe Twitter. Specialiștii NASA sunt nelămuriți nu numai asupra formei acestei apariții, ci și a petei sau găurii, perfect rotundă, din centrul său. Un fenomen nemaivăzut, un aparat de zbor interstelar sau o poartă spre alte universuri? În cosmos, neexistând vapori de apă, prezența unui nor, asemenea celor de pe Pământ, este exclusă, de aceea cei care au văzut poza, mai în glumă, mai în serios, au spus: „Acești sunt îngerii care veghează deasupra Pământului”. Uneori, aceste lumini ciudate coboară de acolo din abisurile cerului spre noi, se plimbă pe de-asupra orașelor noastre, ca și cum ar vrea să vadă ce am mai făcut, bine sau rău, pentru a ne putea ajuta. Joi, 13 martie 1997, ora 19.30. O formație de trei sfere luminoase a trecut în zbor lin dinspre Nevada spre Tucson, SUA, pe o distanță de 480 de kilometri. Capul formației avea culoarea albă, celelalte două erau roșii și niciuna nu făcea niciun fel de zgomot. Un al doilea grup de cinci sfere a staționat deasupra orașului Phoenix până la orele 22.30. Mii de oameni le-au văzut și fotografiat, până când acestea au pornit în zbor lin și au dispărut la orizont. S-au dat fel de fel de explicații, de la rachete de semnalizare la baloane, elicoptere sau avioane. Dar, pentru a ne arăta că greșim, ca întotdeauna, sferele luminoase au reapărut în anii 2007 și 2008. Bill Greiner, șofer pe o mașină care transporta ciment în Phoenix, a spus uluit: „Nu voi mai fi la fel ca înainte. Dacă până acum cineva mi-ar fi spus că a văzut un OZN, i-aș fi răspuns în glumă că și eu cred în zâna Măseluță. Acum am o altă părere. Eu, un șofer prost, am văzut ceva care nu este de aici de pe Pământ”.

http://lupuldacicblogg.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu