miercuri, 27 august 2014

Cobra- Interviu de Robert Potter- 7 aug. 2014 (2)

(sâmbătă, 9 aug.2014)
 

(partea a doua)

 COBRA - Da, este foarte simplu. Am un anumit gen de informaţii care m-au făcut să fiu sigur că Evenimentul nu era posibil să aibă loc în acea fereastră de 10 zile. Am postat asta pentru că a existat multă speculaţie prin Internet despre Revaluarea de pe 22 sau 21 iulie şi multe speculaţii despre Eveniment, că ar avea loc azi sau mîine. Am dorit doar să calmez oamenii. Asta a fost tot. Nu are nimic de-a face cu mine sau călătoriile mele. Am dorit doar să dau un pic de perspectivă. Eu nu cunosc data Evenimentului.

 
Rob - Frumos. Cred... Un răspuns frumos. Mulţumesc pentru asta.
 
COBRA - Ceva ar mai fi de spus aici. Cînd aveau loc anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii, se putea spune cu siguranţă că înainte ca operaţiunile să se finalizeze, Evenimentul nu putea avea loc. Primesc anumite informaţii din cînd în cînd despre asta. Dar nu e „bătut în cuie”. Nu ştiu data Evenimentului.
 
Rob - E bine. Pe asta ai lămurit-o.
 
Apreciez. Dacă priviţi în jurul vostru, doamnelor şi domnilor, dacă priviţi lumea din jur, dacă vă gîndiţi şi priviţi încet la situaţia care are loc, veți constata că nu prea sîntem pregătiţi pentru Eveniment. Cred că este important pentru oameni să o recunoască. Asta, dacă priviţi de aproape. Sunt implicat în această mişcare de mai bine de 45 de ani. Consider că mi-am format  o viziune lungă şi calmă despre asta.
 
Am dorit să vorbesc despre alt post foarte controversat unde multă lume s-a comportat eratic. „Şobolanii săreau de pe corabie. O, Doamne" asta nu e adevărat. Vreau să spun că înţeleg perspectiva lor de oameni nou-treziţi, vis-a-vis de această postare particulară. 
 
Ai dat o explicaţie minunată despre Chimera şi ai menţionat că navele-mamă s-au mutat într-un cerc de 200 de mile în orbita terestră, fiind bineînţeles invizibile. Voi folosi un pic de analogie aici. Credeţi-mă, prieteni, nu vorbesc în dodii deoarece Dr. Frank Strange este un bun prieten de-al meu şi el a spus că a fost dus în Terra Interioară şi că unicornii există cu adevărat. Chiar așa, și, în plus, zboară. Dr.Frank Strange a spus că s-a împrietenit cu unul. Unul dintre oamenii care a comentat afirmația, este probabil o persoană tînără şi e de înţeles. Am auzit termini duri de la oameni care amînă deznodământul înțelegerii şi scopul postărilor.
 
Cobra, ai vorbit despre diverse blocaje în calea producerii Evenimentului: -) unul ar fi bombele "strangelet”, -) altul,diversele aspecte ale colectării clonelor, membrii originali ai Cabalei, -) scoaterea Archonilor etc.
 
Ai venit cu această mică istorie care, pentru noi, oamenii, chiar şi pentru mine, a fost ceva de genul "O Doamne, e pe bune?"
 
Am avut un ciob negru mic care este parte a anomaliei despre care cineva a  comentat: "Şi ce mai urmează? Va trebui să găsim unicornul curcubeului să-i punem ciobul în gaura cornului? Și după aia, ce? Trebuie să găsim caii de aur?" Pentru unii tineri astea sunt lucruri noi  are apar. 
 
Aş dori să faci un comentariu. Mai există şi alte blocaje care vor apărea? De cît timp ai cunoştinţă despre ciob? Nu s-a putut elibera informaţia asta p mai devreme? Care este povestea cu ciobul negru? (piatra neagră)?
 
COBRA - OK, în fond, înţeleg complet ce simt oamenii, pentru că și eu am trecut prin acelaşi proces. E ca o poveste care nu se termină niciodată, ca straturile de ceapă pe care trebuie să le înlături pentru a ajunge la miez. 
 
Această planetă este una normală însă noi nu sîntem într-o situaţie normală. Știu că pentru unii oameni asta e mai ciudat decît science-fiction şi mai straniu decît science-fiction. Sînt straturi aşezate peste asta şi aceste straturi sînt destul de periculoase. E necesar să fiu foarte atent ce spun şi cum o spun şi cînd o spun. Nu vreau să pun pe nimeni și nici o operaţiune într-o situație riscantă, mai ales dacă nu este necesar. De aceea e nevoie să fiu foarte atent la ce spun şi cînd o spun.
 
Asta te implică și pe tine.
 
Rob - OK. Înţeleg asta. Poţi vorbi puţin despre mişcarea de final de joc care se apropie pentru gruparea Chimera? Poţi spune ceva despre ce se petrece? S-au obținut ceva progrese sau victorii, în ceea ce priveşte asta, sau informaţia este încă clasificată?
 
COBRA - S-au făcut ceva progrese. În viitorul apropiat e posibil să dezvălui într-o scurtă postare despre asta, dar majoritatea informaţiei este încă clasificată. Pe scurt, este o situaţie periculoasă. Nu e simplu. Este una din cele mai compleze situaţii cosmice care a fost nevoie să fie rezolvate.
 
Rob - Absolut. Sînt de acord în totalitate cu asta.
 
COBRA - Şi aş mai spune încă un lucru: oamenii se întreabă mereu de ce militarii pozitivi nu fac nici o mişcare? Exact acesta este motivul. Militarii negativi şi în special grupul Chimera posedă arme sofistcate care sînt destul de periculoase şi e nevoie să se țină cont de aceasta, înainte ca iremediabilul să se producă.
 
Rob - Voi încerca să fac un pic mai multă lumină despre unele evenimente care au avut loc. Voi vorbi despre prăbuşirile de avioane. Nu voi face referire la cazul zborului Malaezian, deocamdată. 
 
Se pare că au loc multe prăbuşiri de avioane, în ultima vreme. Am auzit de la Dr. Frank Strange că prin 1970, Valiant Thor a vorbit despre asta. Că vor fi tot mai multe prăbuşiri de avioane în viitor. Nu toate acţiuni de deturnare. A menţionat că datorită uzurii structurilor metalice, schimbările ce vin sînt imprimate în cîmpul eletromagnetic al planetei şi că vor fi mai multe prăbuşiri. Eşti de acord că unele din prăbuşiri sînt datorate uzurii metalului şi că schimbările vibraţionale ale Terrei pot duce la asta?
 
COBRA - Din păcate majoritatea prăbuşirilor de avioane sînt lucrarea Cabalei. Nu sînt prăbuşiri datorate defecțiunilor mecanice ale avioanelor. Avioanele au fost doborîte în mod deliberat. Nu e vorba de accidente. Totuși, e adevărat că uzura materialului este mai prezentă în această perioadă pentru că există un mare stress la nivel quantic în metalul însuşi.
 
Rob - OK. Mulţumesc pentru asta. Acum nu vorbesc despre cel din Ukraina, care e un caz foarte particular, dar au fost o serie de părbuşiri de avioane în America de Sud, China şi în alte zone. Acestea sînt doborîri strategice cu scopul de a omorî anumţi oameni, sau e incitare la frică?
 
COBRAArchonii vor să menţină umanitatea la frecvenţa vibraţională a fricii şi folosesc multe abordări diferite pentru a realiza asta. Multe prăbuşiri de avioane într-o perioadă foarte scurtă de timp pot să facă oamenii destul de panicați. Acesta este unul din lucrurile care au loc, pe lîngă multe altele.
 
Rob - Aş dori să mergem mai departe. Bunul meu prieten, Len Horowitz a scris „Piraţii Invers ai spiralei ADN”, „Moartea în Aer” şi prima sa carte: „SIDA şi Ebola, natură, accident sau intenţie.” 
 
În această carte, dezvăluie cu claritate oamenilor că aceasta este o armă biologică americană creată de CDC (Center for Disease Control - Centrul de Control al Bolilor - N.T.) şi Statele Unite. Cînd au lansat pentru prima dată Ebola, au vrut să vadă cît de departe şi cît de repede se poate răspîndi. Au incubat-o în centrul Africii și, ca urmare, oamenii au murit; prea repede însă pentru ca să apuce să se răspândească suficient. Se pare că acum se încearcă această o nouă tulpină de Ebola care, speră ei, se va extinde internaţional, în întreaga lume.
 
Datele pe care le dau ei sunt reale sau e mai mult propaganda fricii? Nu că SIDA sau Ebola n-ar fi viruşi mortali ci, cel mai probabil, au fost transmise prin „vaccinări”. Poţi comenta despre panica actuală cu Ebola şi povestea ei de groază?
COBRA - La bază, acest virus a fost dezvoltat în acele laboratoare de arme biologice din Africa. Scopul acestui virus este să creeze suficientă panică pentru a instala legea marţială în Statele Unite. Evident, acest lucru nu se va întîmpla dar acesta este planul Cabalei.
 
Rob - OK. Mulţumesc pentru că ai răspuns la toate aceste întrebări. Aș dorit să vorbesc despre ceva „steaguri false” în general. Un mentor al meu pe care l-am întîlnit în Ashland, cînd am locuit acolo, a dezvăluit informaţia despre Calendarul Maya; numele său este Hose Orgelles. A vorbit despre diverse portaluri de activare sau vibraţii în creştere ale activităţii luminii. Într-una din activările sale a spus: "din acest punct înainte nimic nu va mai fi ascuns". E ca o istorie de groază unde oamenii îşi rod unghiile permanent. Reacţionează la aceste acte de teroare ceea ce e normal pînă la un anumit nivel. 
 
Ești de acord cu mine că aceste acte au loc de mai bine de 60 de ani, doar că acum cortina s-a ridicat şi oamenii inteligenţi devin conştienţi de asta şi continuă să fie şocaţi şi iar şocaţi? Acesta e combustibilul cu care Cabala vrea să aprindă vâlvătaia  fricii, corect?
 
COBRA - În fapt, acele lucruri s-au petrecut în ultimii 25000 de ani. Am avut epidemii de holeră, ciumă în Europa, în erele întunecate care au fost de departe mult mai rele decît ceea ce avem acum. Mecanismul din spatele acelora a fost acelaşi. Au fost arme biologice şi au fost răspîndite intenţionat. Da, au fost oameni care au aparţinut Cabalei și în evul mediu, care dețineau tehnologii pentru a dezvolta acele arme biologice. Situaţia de acum e aceeaşi. Singura diferenţă este că acum oamenii sînt conştienţi de ce se întîmplă. Şi pentru că oamenii sînt conştienţi, aceasta va lua sfîrşit. Pentru că cunoașterea este cheia opririi acestei provocări.
 
Rob - Foarte bine, întreg adevărul. Cumva m-a şocat că în evul mediu au fost dezvoltate aceste tehnici. Îmi pot imagina evul mediu cel negru în versiunea Archonilor şi alchimiştii avansaţi .......
 
COBRA - Nu! Nu!!! Erau fiinţe care au avut laboratoare unde cercetau și experimentau aceste epidemii în evul mediu. Exista un un grup foarte mic de oameni de ştiinţă care făceau parte din reţeaua Archoni-Chimera.
Rob - Da, asta spuneam. Poate am explicat incorect. Deci asta a fost interesant. În acel timp aveau propriul lor antidot pentru a se pune la adăpost?
 
COBRA - Pentru ei da şi pentru familiile regale, aveau antidot și mijloace de protecție.
 
Rob - Uau, e destul de greu de aflat asta. Pot să-mi imaginez ce-a avut loc.
 
Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.ro
(va continua)


Sursa: http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu