miercuri, 27 august 2014

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste



'Sa iubesti inseamna sa accepti ceea ce a fost, ceea ce este, ceea ce va fi si ceea ce inca nu s-a intamplat.' - Autor necunoscut


Acest citat surprinde esenta iubirilor din vietile noastre, dar averm mereu curiozitatea de a cerceta trasaturile definitorii ale persoanelor de care ne-am indragostit. Sunt oamenii aceia speciali care nu se mai deprind din inimile noastre, care ne atrag in mod iremediabil si care ne fac viata mai frumoasa, in masura in care relatiile pe care le avem cu acestea ridica atat de multe intrebari.

Citeste Horoscopul Dragostei si afla cum se manifesta fiecare zodie in iubire - cel mai important eveniment al vietii noastre!

Berbec

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste

O relatie cu o persoana din Berbec este intensa, romantica dar furtunoasa, caci nu va dura, daca nu reusesti sa iti dai seama ca o astfel de persoana are nevoie de trairi interesante si incitante mereu, ca uraste plafonarea si lipsa de inspiratie.
Actiunea si creativitatea ii fac pe cei din Berbec fericiti si doar acei parteneri care reusesc sa tina pasul acesta alert, raman pentru mai multa vreme in inimile ardente ale nativilor si nativelor din Zodia Berbec.

Taur

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Taurul este una dintre cele mai romantice, cele mai senzuale si placute zodii. De aceea, persoana care ii cucereste inima unei persoane din Zodia Taur, rezoneaza in mod profund cu dragostea de frumos a acesteia. Un Taur este mereu deschis povestilor adevarate de iubire, crede in frumusete si in manifestarea a tot ceea ce este mai bun intre doi oameni care au sentimente unul fata de celalalt.
O relatie indelungata cu o astfel de persoana presupune creativitate si de asemenea, fidelitate in toate aspectele vietii. Tradarea si neincrederea sunt pentru tauri echivalente cu moartea iubirii…

Gemeni

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Persoanele nascute in acest Semn sunt cel mai dificil de tinut locului. Cu greu reusesti sa le castigi fidelitatea, din cauza energiei lor debordante, in acelasi timp magica.
O persoana din Zodia Gemeni tinde mereu spre libertate si in dragoste se simte mereu nelinistita. Gemenii au tendinta de a-si schimba des partenerii. Ca sa fii alaturi de o persoana din Zodia Gemeni pentru un timp indelungat, trebuie sa intuiesti nevoia sa de libertate, sa ii dai spatiu sa se manifeste si sa isi puna in aplicare ideile creative.

Rac

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Nimic nu ii determina pe Raci sa se simta mai plini de viata decat IUBIREA! Ei traiesc pentru a oferi, pentru a ingriji. Se indragostesc cu usurinta si pot chiar parasi cu usurinta relatia in care deja sunt, daca se simt neimpliniti aici.
Iubirea reciproca este ceea ce da farmec vietii unei persoane din Zodia Rac. Din nefericire, aceste persoane sufera adesea pentru ca ofera cu mult mai mult decat cei din jur sunt dispusi, la randul lor sa dea.

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Leu

Foto: Shutterstock.com, iubire, cuplu, aventura
Leii au nevoie de atentie. Sunt persoane incantatoare si sunt, evident, constiente de farmecul lor aparte. In relatii, de asemenea, leilor si leoaicelor le place sa fie in centrul atentiei, sa fie elementul central intr-un regat al iubirii magnific.
Ei cred ca li se cuvine tot ce e mai bun lucru in dragoste, in consecinta primesc adesea iubirea pe care si-o doresc. Persoanele care raman pentru multa vreme alaturi de o persoana din Zodia Leu respecta alura sa regala si de asemenea ii fac companie buna, imprumutand din aerul acesta nobil.

Fecioara

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Fecioarele au tendinta de a fi cam mofturoase in materie de iubire. Ele cauta ANUMITE calitati la o persoana. Aceasta trebuie sa indeplineasca mai multe conditii care sunt setate constient sau inconstient, in mintea unei Fecioare.
Daca te simti atras/a de o persoana din Zodia Fecioarei, trebuie sa stii ca ii poti castiga atentia doar aratandu-ti cele mai alese trasaturi. De asemenea, trebuie sa fii tu cel sau cea care face primul pas. Uneori, Fecioarele aleg sa fie mai degraba singure decat in compania cuiva care nu le impresioneaza in asa cum isi doresc.

Balanta

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Foto: Shutterstock.com; cuplu, iubire
Balantele au ceva batai de cap in ceea ce priveste alegerea partenerei sau partenerului IDEAL. Se simt mereu sub semnul intrebarii; desi iubesc sa iubeasca, balantele au tendinta de a pune prea multa judecata rationala in chestiuni care privesc inima.
De multe ori ajung sa ia decizii gersite in iubire, cantarind cu mintea. Pentru o Balanta este foarte important sa ii reconfirmi mereu faptul ca tu esti cea mai buna alegere si nimeni altcineva.



Scorpion

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Ai intalnit cumva vreun Scorpion sau o Scorpioanca ce te-a innebunit, realmente? Intr-un moment sunt foarte profunzi sentimentali si iti demonstreaza toata afectiunea lor, pentru ca in urmatorul moment sa devina reci si distanti si sa raneasca. Nu, nu o fac din rautate.
O persoana care reuseste sa se bucure pentru mai multa vreme de farmecul incontestabil al unui Scorpion, stie sa intuiasca de fapt, vulnerabilitatea si sensibilitatea sa ascunsa.

Sagetator

Persoanele din Zodia Sagetator adora provocarile in dragoste. Aceasta zodie este una dintre cele mai nelinistite zodii ale Horoscopului. Sunt mereu intr-o dinamica a vietii incitanta. Nu suporta lipsa creativitatii si a farmecului.
Gasesc farmec in orice si in oricine. Sub privirea lor, totul capata farmec. Este minunat sa te vezi prin ochii unui Sagetatorinsa in dragoste au tendinta de a fi instabili, alergand precum albinutele, din floare in floare, curiosi si mereu dornici de a explora. Ca sa stai pentru mai multa vreme alaturi de o astfel de persoana, ar trebui sa inveti sa te reinventezi zi de zi, sa traiesti cu intensitate fiecare clipa si sa iubesti aventura.



Capricorn

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt fermecatoare. Uneori insa, se intampla sa nu isi constientizeze farmecul care sta ascuns si mocnind, sub un invelis al aspiratiei catre perfectiune. Unii dintre cei mai mari oameni ai istoriei au fost Capricorni.
Sunt persoane care insa sufera adesea din iubire, pentru ca se simt neintelese si neapreciate la adevarata valoare. O persoana care rezista pentru mai multa vreme alaturi de un Capricorn stie sa il faca pe acesta sa se simta cu adevarat SPECIAL.

Varsator

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Varsatorii nu se indragostesc usor. Dar si cand o fac! Daca ai castigat inima unei persoane din aceasta zodie, considera-te norocos/oasa fiindca Varsatorii sunt persoane foarte stabilie si fidele in dragoste. Persoanele din aceasta zodie iubesc pasional si cu sens.
Sufera foarte tare din cauza despartirilor si sunt dispuse la multe compromisuri care uneori le sunt defavorabile pe termen lung, chiar daca acestea mentin flama iubirii intensa, pentru moment.



Pesti

Horoscopul Dragostei. Zodiile si cantecul inimii lor in dragoste
Zodia Pesti este una dintre cele mai impresionante zodii. Pestii traiesc ca sa iubeasca si viseaza mereu la acea conexiune deplina! Uneori prefera singuratatea in locul unor relatii superficiale si lipsite de farmec. In relatii, persoanele din Zodia Pesti adora romantismul si alintul.
Adora sa se simta in siguranta. Totusi, din cand in cand au nevoie de visele lor, de lumea lor mistica, ascunsa iar aici trebuie sa isi guste solitudinea. Pestii iubesc iubirea si manifestarea ei in toate formele. Sunt adesea miscati de elemente ale naturii de frumusetea copiilor si a animalelor. Alaturi de o persoana din Pesti, poate rezista doar o alta persoana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu