luni, 6 octombrie 2014

Horoscop. Mercur retrograd şi relaţia ta. Cum te afectează

capella_by_adelenta-d65cxye
Până pe 25 octombrie, Mercur, planeta comunicării, va fi retrogradă în zodia Balanţei, un semn al relaţiilor şi al partenerului de viaţă. Iată ce poţi face pentru a combate efectele acestui aspect negativ asupra vieţii tale de cuplu. 

Nu te căsători
Nu este o idee prea bună să rosteşti jurămintele de credinţă în perioada în care Mercur este retrograd. Căsătoria este o promisiune pe termen lung, iar Mercur retrograd face ca promisiunile să fie uşor încălcate. Excepţie fac relaţiile lungi, stabile, pentru care căsătoria civilă este doar o formalitate, o validare a unui parteneriat solid.

Nu face primul pas dacă eşti îndrăgostită
Dacă ai făcut o pasiune pentru cineva şi vrei ca în aceste zile să-ţi declari sentimentele, Mercur retrograd te predispune la unele dezamăgiri serioase. Ai putea să descoperi că cel pe care îl idolatrizezi în secret este complet diferit faţă de cum credeai, odată ce ajungi să-l cunoşti mai bine. Rişti să realizezi în câteva săptămâni, odată ce Mercur va reveni la mişcarea directă, că persoana de care ai fost îndrăgostită complet nu este deloc atât de strălucitoare şi minunată pe cât ţi-ai imaginat.

Nu divorţa
În cazul în care eşti hotărâtă să faci acest pas, nu depune actele cât timp Mercur este retrograd. Te va predispune la încurcături, complicaţii şi amânări, cheluieli şi neînţelegeri care te vor face să suferi, dar şi să pierzi bani.

Ai răbdare cu persoana iubită
Certurile care apar în perioada de retrogradare a lui Mercur sunt cel mai probabil cauzate de chestiuni de moment, de mesaje înţelese greşit, şi mai puţin de incompatibilitate sau probleme mai grave ale relaţiei. De aceea este necesar să fii ceva mai răbdătoare, să treci cu vederea neînţelegerile dintre voi şi erorile celuilalt.

Împacă-te cu fostul iubit
Dacă mai ai sentimente pentru fostul partener de viaţă şi crezi că relaţia voastră ar mai putea avea o şansă, Mercur retrograd te va ajuta să reaprinzi focul iubirii.

Sursa: http://www.eva.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu