luni, 6 octombrie 2014

SECRETUL VIETII: Discursul extraordinar al lui Jim Carrey iti poate schimba viata!Jim Carrey ne INVATA cum sa ne urmam visurile si cum sa cerem universului CEEA CE NE dorim cu Adevarat in  Viata . Cuvintele lui Jim Carrey sunt puternice, inspirandu-ne mintea si Inima din pretul unui NE Switch to vietile in mai Bine.

Discursul tinut de Jim Carrey în cadrul Universitatii Maharishi de Management (Fairfield, Iowa), un internetului inconjurul facut. Cuvintele lui Jim Carrey sunt cu Adevarat inspirationale si motivationale, invatandu-ne cum sa indraznim sa ii cerem universului CEEA CE NE dorim in Viata si cum sa ne gasim till si implinirea. Clipul de mai Jos sunt cca Punct de Plecare fragmente si citate DIN discursul memorabil al actorului. Discursul il puteti citi integral / Asculta AICI:  www.mum.edu

Jim Carrey: Secretul Vietii (discurs citate Dintr-ONU de inspiratie excepțională)


https://www.youtube.com/watch?v=uJD5-R_HPCc&list=TLsgtx9zfYqebkWldKwgXwmdGCuTuNY7XW

"Sunt adesea SPUS CA IMI Doresc cca oamenii sa poata sa realizeze ISI TOATE visurile, imi Doresc sa FIE Bogati, sa FIE faimosi Ca Sa poate Vedea aprox Nu acolo ISI VOR Gasi sensul impliniri. Ca multe DINTRE Voi, Eram preocupat sa ma Duc în Lume si sa fac CEVA mai mare, mai Maret Decat mea. Pana cand echipei cineva mai inteligent Decat ma facut sa http://design-al meu aprox Nu Este nimic mai mare Decat mea insumi .. Sufletul meu Nu Este inclus în limitele trupului meu, trupul meu este inclus în nemarginirea sufletului meu.
DIN Experienta, pot sa va spun cca grijă efectul pe il aveti asupra celorlalti Este Cea Mai valoroasa Moneda grijă exista.
Tot ce castigi in Viata se degradeaza si se destrama si tot CEEA CE VA ramane din tine Este CEEA CE Este în Inima ta.

Nu suntem avatarii pe îngrijire ii smântână, Nu suntem imaginea starurilor de film, de ingrijire Lumina suntem straluceste si razbate Dincolo de en. TOATE celelalte sunt Doar fum în oglinda. Ametesc Ne, Insa Nu ne conving cu Adevarat.
Ochii Nostri Nu sunt Doar privitori, sunt si proiectori pasă difuzeaza oa Doua Poveste Peste cadrul PE îngrijire il vedem tot timpul in fata Noastra. Teama Scenariul scrie.
ACUM Teama o sa FIE ONU jucator (actor), în Viața Noastră, Insa tu ajungi sa decizi cat de mult. Poti sa iti petreci intreaga viata Cu Fantome imaginandu-ti, facandu-ti griji in privinta traiectoriei Viitorului. Insa tot CEEA ce o sa existe intotdeauna Este CEEA ce se intampla ACUM si deciziile pe îngrijire le FACEM în acest moment de îngrijire se bazeaza pe dragoste uf, uf pe Teama.

Multi DINTRE noi ISI ALEG Drumul DIN frica deghizata Drept practicalitate. CEEA ce ne dorim cu Adevarat tăia imposibil de atins si ridicol Ca Sa Speri la el asa ca Nu indraznim niciodata sa il cerem Universul.
Indraznesc sa ca tors ii Poti CeRe universului acest Lucru.
Viata Nu ti se intampla, se intampla pentru Tine. Si, DIN punctul meu de vedere, Este Doar Despre o lasa Universul sa STIE ce VREI si sa lucrezi inspre un Atinge acest Lucru, în timp ce renunti la UCM VA Urma sa se intample.

De ce sa-nu ti incerci sansele crezand in CEVA? De ce sa-nu ti incerci Norocul si cu credinta? Nu religia, credinta ci. Nu Speranta, credinta ci. Nu CRED in speranta. Speranta cersetor ONU Este. Speranta Trece Prin foc si credinta Sare Peste.
Esti pregatit sa faci Capabil lucruri frumoase în Lumea aceasta si, în timp ce deschisi usile acestea Astazi, Vei Avea Doar Doua Optiuni: Dragostea SAU Teama. Alege Dragostea si Nu lasa niciodata Teama sa te intoarca Împotriva Inimii Tale PLINE de neastampar. "

Discurs Autor: Jim Carrey 


Sursa:  www.garbo.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu