luni, 6 octombrie 2014

Mesajul ingerilor pentru luna octombrie 2014: Iata ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine pe toate planurile!

Mesajul ingerilor pentru luna octombrie 2014: Iata ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine pe toate planurile!
Luna octombrie aduce noi provocari pe toate planurile. Majoritatea persoanelor vor fi ghidate de puterea interioara si vor fi nevoite sa isi arate adevarata valoare. Contextele vor fi favorabile, insa vor exista si cateva situatii in care anumite persoane vor fi supuse unor teste si vor avea nevoie de foarte multa energie pentru a trece cu bine peste ele. 
Tot in aceasta perioada se vor incheia cateva etape, ceea ce inseamna ca pasii ne vor fi indrumati catre diverse planuri sociale si profesionale. Se va pune accent pe dezvoltare spirituala si pe putere interioara. 
Prima parte a lunii

Fiecare persoana trebuie sa incerce sa descopere adevarata cauza a problemelor cu care se confrunta in momentul de fata si nu trebuie sa forteze anumite situatii. Totul trebuie lasat sa-si urmeze propriul curs, se va cauta indrumarea divina, iar sufletul si mintea trebuie sa fie mereu deschise catre cunoastere si acceptare. Relatiile de orice natura trebuie sa fie puse pe primul plan, iar divergentele mai vechi trebuie rezolvate pe cai amiabile. Se cauta intelegere si doar prin empatie se va putea trece la un alt nivel spiritual. Nu in ultimul rand, trebuie pus accent pe prioritati, fiecare persoana in parte trebuie sa lupte pentru visele pe care le are si sa nu renunte in fata greutatilor.

A doua parte a lunii


Dupa data de 12 octombrie credinta va fi pusa din nou la incercare. Fiecare persoana trebuie sa lupte pentru idealurile sale si sa invete sa nu cedeze in fata greutatilor. Provocarile de orice natura trebuie privite cu ochi buni si intotdeauna atentia trebuie indreptata catre viitor. Se cere si o "curatenie", ceea ce inseamna ca orice amintire neplacuta trebuie data uitarii, greselile din trecut trebuie remediate, iar relatiile care s-au racit de-a lungul timpului trebuie consolidate. Echilibrul este foarte important, iar odata gasit, orice persoana isi va putea face "ordine" in viata. Asadar, este un proces care poate fi destul de dificil si care poate dura destul de mult. 

Ultima parte a lunii

Dupa data de 20 octombrie lucrurile incep sa se aseze. Fiecare persoana se va simti mai conectata la forta divina si se vor putea rezolva diferite probleme. Greutatile nu mai par atat de mari, iar solutiile vor veni de la sine in majoritatea cazurilor. Se vor receptiona mai usor mesajele, iar asumarea responsabilitatilor va reprezenta un pas in fata. Se cere o evadare din zona de confort, este perioada cea mai buna pentru asumarea unor noi riscuri sau pentru acceptarea unor noi provocari. Totul poate fi mult mai clar, insa acest lucru depinde doar de increderea de sine. Asadar, fiecare persoana in parte trebuie sa invete sa-si cultive calitatile pe care le are si sa invete sa aiba mai multa incredere in fortele proprii. 

Este o luna care poate aduce noi clarificari si care ne poate ajuta sa ne indreptam spre directia cea buna. 

Sursa: Delia Muresan, www.astrocafe.ro
http://www.ele.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu