luni, 6 octombrie 2014

Vindecatorul chinez care a trait 256 de ani: FORMULA MAGICA A VIETII si cele 13 CAUZE ALE BOLII



Li Ching-Yuen a fost un vindecator chinez despre care se spune ca a trait peste 256 de ani.Yuen s-a nascut in China anului 1677. De-a lungul vietii sale indelungate el a practicat medicina naturista. Exista chiar documente oficiale care atesta faptul ca Li Ching-Yuen era felicitat la implinirea a 150 de ani de viata si mai apoi, documente oficiale care atesta implinirea varstei de 200 de ani, in anul 1877.

Li Ching-Yuen se ocupa cu medicina ierburilor, era maestru de arte mariale si de asemenea, oamenii il consultau pentru sfaturi intelepte.


FORUMULA MAGICA A VIETII dupa LI CHING-YUEN

Li Ching-Yuen si-a exprimat secretul longevitatii intr-o singura formula: „Pastreaza-ti o inima calma, stai precum o broasca testoasa, mergi cu iuteala, precum un porumbel si dormi precum un caine.”
Cu cateva zile inainte sa moara, un general chinez l-a rugat pe Li Ching-Yuen sa ii invete pe soldatii sai arte martiale. Generalului nu ii venea sa creada cu cata iuteala se misca inca Yuen, chiar daca era la o varsta incredibila. La cateva zile dupa ce a facut acest antrenament cu soldatii, Li-Ching Yuen a incetat din viata, la data de 6 mai 1933. Li-Ching Yuen ar fi spus: „Am facut tot ce era de facut in aceasta viata. E timpul sa plec acasa acum.” 
Medicina practicata de Li Ching-Yuens si stilul sau de viata ar trebui sa devina sursa de inspiratie pentru fiecare dintre noi. O singura zi de stres ridicat te poate destabiliza, cauzand o boala neasteptata. De asemenea, gandurile si emotiile pe care le purtam cu noi in fiecare zi ne influenteaza starea de sanatate a organismului.

Cauzele bolilor incurabile in viziunea lui Li-Ching Yuen:

Stiinta contemporana confirma faptul ca bolile au o importanta componenta psihosomatica. Cum iti influenteaza gandurile organismul?

1. Gelozia – cauzeaza cancere si scaderea sistemului imunitar;
2. Sentimentele razbunatoare – cauzeaza perturbari ale somnului si boli ale gatului;
3. Retinerea manifestarii emotiilor – cauzeaza boli de plamani
4. A fi prea categoric si de nemiscat in propriile convingeri - cauzeaza diabet, migrene si inflamatii
5. Minciuna – cauzeaza adictii la alcool, infectii parazitale si scaderea sistemului imunitar
6. Ostilitatea – cauzeaza ulcere, arsuri acide
7. Emotivitatea si lipsa comunicarii – cauzeaza schizofrenie si boli de rinichi
8. Comportament crud – cauzeaza epilepsie, astmă si deficienta a circulatiei sangvine
9. Cautarea conflictelor - cauzeaza tiroidite
10. Apatia – cauza pentru diabet
11. Inconsistenta si incapatanarea – cauzeaza infertilitate
12. Anxietatea – tulburari ale sistemului digestiv, afectiuni ale inimii si boli de piele
13. Lacomia – cauzeaza tumori, obezitatea si boli de inima

Ce sa faci ca sa traiesti mai bine? Nu uita Formula magica a lui Li Ching-Yuen si de asemenea: monitorizeaza-ti gandurile, incearca sa le inlocuiesti pe cele negative cu ganduri pozitive, gandeste mai mult la ceea ce te face fericita. Mediteaza! (Ca o broasca testoasa, nu uita! ;) )
Boala nu este nimic altceva decat un semnal asupra unui stil de viata incorect, nebenific, pe care trebuie sa il corectezi. Anxietatea, frica si gandurile negative provoaca mari dezechilibre atat in organism cat si in realitatea noastra exterioara: relatii cu ceilalti, profesie, etc.

Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu