duminică, 5 iunie 2011

Gaura neagra 2012 – posibila coliziune

Oamenii de stinta sunt ingrijorati in legatura cu coliziunile mai multor gauri negre in jurul anului 2012. Se crede ca toate galaxiile contin in centru lor cate o gaura neagra supermasiva, sau chiar mai multe.
Galaxiile se creeaza prin fuziunea cu ale galaxii. Cand acest lucru se intampla, gaura neagra din centrul sistemului se contopeste cu o alta gaura neagra dintr-un alt sistem, ca intr-un final sa devina unul singur.  Acest lucru este posibil prin emisile de radiatie gravitationala. Urmeaza ciclurile universului din “Hyperspace” – ciclul creatiei, al vietii si intr-o eventualitate cel al distrugerii.
Multi oameni de stiinta spun ca se vor lovii mai multe gauri negre in jurul aului 2012. Acest lucru ar emite o cantitate enorma de radiatii gravitationale in galaxia noastra si in intreg universul. O gaura neagra poate de asemenea sa fie “catapultata” dintr-o galaxie si sa se indrepte catre alta galaxie.
Daca se va intampla ceva asemanator in jurul anului 2012… sa ne asteptam ca anul 2012 sa fie sfarsitul lumii? Sau poate doar sfarsitul lumii dintr-o alta galaxie.
http://www.2012-sfarsitul-lumii.com/gaura-neagra-2012-coliziune/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu