duminică, 5 iunie 2011

UN MESAJ DE LA ÎNGERI prin Lidia Bârsan


Lidia Bârsan este maestru în ştiinţe esoterice, şi este profesor la cursurile de Tehnică Radiantă.
Vă redau mai jos ce am primit într-un email
.
Dragii mei, dragi, Ingerii au trimis un Mesaj pe care vreau sa il impartasesc cu voi!
Pentru cei care se indoiesc, le spun ca INGERII CHIAR EXISTA! Si fiecare ii poate simti daca devine receptiv la LUMINA ADEVARATA si se lasa ghidat de ceea ce ii spune Inima, nu Ratiunea . Pentru ca Ratiunea noastra este superba dar incorsetata in scheme rigide! Este limitata si se refera la Existenta care este finita si trecatoare. Dar Simtirea care vine prin trairea Inimii noastre este infinit de mult mai profunda si mai aproape de REALITATEA DIVINA. De aceea imi doresc sa lasati cuvintele care urmeaza sa va patrunda pana in lacasul Inimii voastre solare si sa sorbiti ca pe un nectar fermecat puterea Energiilor Angelice care ni se ofera neconditionat, intr-o suprema Iubire eterna!
Fie ca aceasta minunata credinta in PUTEREA VICTORIOASA A BINELUI sa ne insoteasca mereu! Fie ca Lumina din noi sa nu inceteze sa straluceasca indiferent de cat de multa umbra ne este dat sa traversam!

Fie, asa cum spun Ingerii , BUCURIE SA NE FIE FIECARE PAS! IUBIRE FIECARE CLIPA! Va iubesc!
Lidia
Iata Mesajul lor:
Chiar daca uneori pare ca Lumina este invinsa de Intuneric, NU ESTE ASA! Lumina continua sa existe si pentru o camera aflata in bezna chiar daca usa este bine inchisa iar obloanele sunt trase la ferestre. Ea asteapta invitatia ca sa intre! Cati pot sa traiasca in intuneric si pentru cat timp? Este foarte greu sa ramai in intuneric pentru totdeauna!
Soarele daruieste din Iubirea lui imensa Lumina datatoare de viata iar Luna , tot dintr-o iubire fara margini imbraca Cerul Noptii cu lumina ei difuza, veghindu-va si aducandu-va aminte ca dupa noapte Lumina va reveni.Dar atunci cand este bezna totala nu se poate rezista prea mult timp!
Asa este si cu cei care nu doresc pentru moment sa invite Lumina in viata lor. Isi vor da seama cat de mult au nevoie sa stie ca aceasta Lumina exista si pentru ei. Ce pierd? TOTUL!
Cand Viata va pleca din ei isi vor da seama ca au ales sa lupte cu Viata in loc sa danseze cu ea! Au ales sa se oboseasca din cauza iluziilor in loc sa se bucure alaturi de ceilalti de miracolele care zi de zi apar in calea tuturor.
Atunci ii va cuprinde tristetea si deznadejdea si parerea de rau dar in acel moment Dumnezeu va face ce a facut de eternitati! Va trimite LUMINA sa ii intampine si sa ii conduca mai departe pe Calea lor de
Spirit si acea Lumina ii va imbratisa in Iubirea Infinita care va insoteste din totdeauna din Eternitate in Eternitate.
Lumina exista tot timpul chiar si cand aveti impresia ca s-a stins demult!
Din Lumina ati fost creati, Lumina sunteti si Lumina veti deveni!
Refuzati jocul Umbrei care va impinge catre tristete si frica! Fiecare Viata este unica! Veniti aici o singura data in aceasta ipostaza, inconjurati de Oameni care astazi se infatiseaza voua sub aceste chipuri! Data viitoare va fi altfel, vor fi alte lectii de asimilat, sub alte chipuri se vor ascunde Oamenii dragi voua!
Alegeti calea Iubirii neprihanite!
Iubirea din voi va este calauza! INGERII

sursa
http://ro.netlog.com/sfantul_calinic/blog/blogid=1208141#blog
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu