vineri, 11 mai 2012

FUKUSHIMA: UN CUTREMUR MEDIU E SUFICIENT PENTRU A DECLANSA UN DEZASTRU NUCLEAR PLANETAR? REACTORUL NR. 4 E VARZA …


Acest articol apartine blogului Saccsiv 



(NaturalNews): Stirile pe care sunteti pe cale sa le cititi le situeaza pe toate celelalte in categoria “insignifiant” prin comparatie. Sunteti ingrijorati de alegerile prezidentiale din 2012? Sunteti ingrijorati de plantele modificate genetic? Fluoridarea apei? Vaccinuri? Inchisori secrete? Nimic din toate acestea nici macar nu mai conteaza daca nu rezolvam problema reactorului nuclear nr. 4 de la Fukushima, care este in pragul unei caderi catastrofice care ar putea sa duca la scurgeri de radiatii ce ar pune capat civilizatiei umane pe planeta noastra. ( Vezi mai jos cifrele.)

Rezultatul scurgerilor de radiatii ar transforma America de Nord intr-o “zona moarta” pentru oameni…. recolte mutante sau inexistente, apa radioactiva, mortalitate infantila exploziva, o explozie de cancere si infertilitate…. aceasta s-ar putea dezlantui in orice moment de la un cutremur in Japonia. Un astfel de eveniment ar avea ca rezultat scurgeri de Cesium -137 de 85 de ori mai mari decat cele de la catastrofa din Cernobal, spun expertii (vezi mai jos). Iar catastrofa de la Cernobal a facut ca regiunile din jur sa fie nelocuibile pentru oameni timp de secole.
Si totusi, uimitor, cei pe care ii suspectam deja de inselaciuni nu spun absolut nimic despre aceasta problema. Mass media principala, se preface ca nu este nicio problema cu Fukushima. Presedintele Obama nu spune nimic despre asta. Autoritatile federale de reglementare, inclusiv NRC (Nuclear Regulatory Commission – Comisia de reglementare nucleara), sunt toti tacuti. Ca si cum ar crede ca tacerea lor in fata acestui subiect l-ar face sa dispara.

Poate ca mincinosii profesionisti din presa si guvern au devenit atat de obisnuiti cu ideea ca pot rasuci realitatea dupa bunul lor plac (si reusesc sa-i faca pe “fraieri” sa creada aproape orice), incat acum ei cred ca pot ignora legile fizicii. De aceea au refuzat sa acopere nivelul scazut de radiatii care continua sa fie emis de Fukushima.

Soarta omenirii se joaca acum la reactorul nr. 4

“Nu este nicio exagerare sa spunem ca soarta Japoniei si a intregii omeniri depinde de reactorul nr. 4” – Mitsuhei Murata, fost ambasador al Japoniei in Elvetia si Senegal, Director executiv al Japan Society for Global System and Ethics

Declaratia uimitoare a domnului Murata ar trebui sa fie pe prima pagina a ziarelor de pretutindeni in lume. De ce? Pentru ca are dreptate. Daca reactorul nr. 4 intampina chiar si un cutremur minor, ar putea sa dea nastere unei reactii in lant de evenimente care ar afecta rapid America de Nord, facand-o nelocuibila pentru oameni pentru secole de acum incolo. Imaginati-va statele California, Oregon si Washington inundate cu radiatii – de pana la 85 de ori mai mari decat cele de la Cernobal. Vorbim aici despre sfarsitul vietii umane la nivel de continente.
Iata ce s-ar putea intampla, conform lui Robert Alvarez, fost consilier al secretarului si asistent secretar pentru Comisia de securitate nationala si de mediu a Departamentului de Energie SUA:
“Bazinul de racire al reactorului nr. 4 are o inaltime de 30 de m deasupra pamantului, are o structura avariata si este expus fortelor naturii. Daca un cutremur sau alt eveniment ar cauza golirea bazinului s-ar provoca un incendiu radiologic implicand o cantitate de Cs-137 de aproape 10 ori mai mare decat cea de la Cernobal. Infrastructura prin care se putea evacua acest material a fost distrusa, fiind inclusa in celelalte trei reactoare. Combustibilul reactor folosit nu poate fi pur si simplu ridicat in aer de o macara, ca si cum ar fi o incarcatura oarecare. Pentru a preveni expuneri severe la radiatii, incendii sau posibile explozii, trebuie intotdeauna transferat in apa si structurile puternic blindate puse in butoaie uscate. Cum acest lucru nu a mai fost facut inainte, indepartarea combustibilului folosit din bazinele de la reactoarele avariate Fukushima-Dai-Ichi va cere un efort major, indelungat de reconstruire si va inota in ape necunoscute.”

Observatie: el spune o cantitate de Cs-137 “de 10 ori mai mare” decat cea de la Cernobal. Altii spun de aproape 85 de ori mai mare. Nimeni nu stie 100 % sigur ce s-ar putea intampla, pentru ca nu ne-am mai intalnit cu asa ceva in trecut. Inotam in ape necunoscute, in fata unui amenintari la adresa supravietuirii noastre iminente si nemaiintalnite. Si atat guvernele cat si corporatiile care ne-au dat asigurari ca energia nucleara este sigura joaca acum jocul “acopera-mi spatele”, in timp ce omenirea se afla la rascrucea unei apocalipse nucleare.

Fukushima –situatia de fapt

Pentru o mai buna intelegere a gravitatii situatiei, cititi aceste date despre reactorul nr. 4 de la Fukushima, pe care le-am pus cap la cap din canalele de stiri disponibile:

• Reactorul nr.4 contine 1535 de bare de combustibil folosit care ramane foarte radioactiv.
• Aceste bare de combustibil au in mod obisnuit un potential de a emite radiatii de 37 milioane de curie.
• Aceste bare de combustibil sunt depozitate intr-un bazin de beton aflat la aproximativ 30 de metri deasupra pamantului, inauntrul cladirii reactorului a carui structura este compromisa, practic lasand bazinul in aer liber..

• Bazinul care contine aceste bare de combustibil are “structura avariata”.
• “Daca un cutremur sau alt eveniment ar cauza golirea bazinului s-ar provoca un incendiu radiologic implicand o cantitate de Cs-137 de aproape 10 ori mai mare decat cea de la Cernobal. “- Robert Alvarez, fost consilier al secretarului si asitent secretar pentru Comisia de securitate nationala si de mediu a Departamentului de Energie SUA.
• “ Infrastructura prin care se putea evacua acest material a fost distrusa, fiind inclusa in celelalte trei reactoare.” – Dl. Alvarez.
• la numai 50 de metri de reactorul nr.4 , un bazin mult mai mare de bare de combustibil folosite contine 6375 de bare, care raman toate puternic.
• Toate aceste bare de combustibil radioactiv sunt in mod uimitor expuse in aer liber. Nu sunt pastrate inauntrul niciunui container.
• Numarul total de bare de combustibil folosit pentru toate cele 6 reactoare de la Fukushima Daiichi este 11421.

• Daca reactorul nr. 4 ar suferi o prabusire a structurii, scurgerea de radiatii din cele 1535 de bare ar face ca munca sa devina imposibila in complexul Fukushima, impiedicand interventia de a opri scurgerile masive de radiatii de la toate celelalte bare.
• In total, cele 11421 de bare de combustibil detinute de Fukushima Daiichi contin 336 de milioane de curie de “radioactivitate indelungata”. Aproximativ 134 de milioane de curie dintre acestea sunt reprezentate de Cesium-137.

• “Reactoarele care sunt folosite de zeci de ani, precum cel de la Fukushima-Dai-Ichi, au generat una dintre cele mai mari concentratii de radioactivitate de pe planeta.” – Dl. Robert Alvarez, U.S. Dept. de Energie, SUA
• Aceasta radioactivitate a Cesium-137 totalizata de intreaga colectie de bare de combustibil de la Fukushima este mai mare de 85 de ori decat cea scursa de la Cernobal.
• Scurgerea aceastei cantitati de Cesium-137 ar “ distruge mediul inconjurator si civilizatia noastra. Este o chestiune de supravietuire a omenirii.” (http://akiomatsumura.com/2012/04/682.html)
• Mass media principala se afla intr-o negare totala in ceea ce priveste aceasta stire, refuzand sa recunoasca macar existenta acestei amenintari imediate la adresa civilizatiei umane.

• Mass media principala este, in mare parte, detinuta de General Electric, chiar compania care a construit reactoarele de la Fukushima de la inceput. Este clar ca GE duce o campanie sustinuta de negare totala a acestei stiri de catre presa pentru a-si acoperi spatele si pentru a impiedica oamenii sa puna intrebari despre proiectarea defectuoasa si alegerea amplasamentului pentru cladirile cu activitate nucleara care au condus la aceasta catastrofa.

Pana acum au murit 18000 de persoane si sute de milioane sunt supusi riscului: musamalizarea presei

“Sediul executiv si numeroase agentii federale – agentii insarcinate cu mentinerea securitatii americane – au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ascunde si musamaliza informatiile despre valul radioactiv mortal si a caderii urmatoare si care se indrepta din Japonia catre coasta de vest a Statelor Unite,” spune Alexander Higgins.

El merge mai departe si declara: “Dovezile obtinue prin cererile FOIA ( Freedom of Information Act – Legea libertatii de informare) arata cum chiar de la inceput NRC a stiut foarte clar proportiile dezastrului care se desfasura, dar a ascuns adevarul de publicul american. Rezultatul valului de radiatii si ale accidentului pot fi evaluate in cresterea ratei mortalitatii infantile: celulele copiilor nenascuti si a celor nou-nascuti se divid cu o rata mult mai mare decat cele ale adultilor, astfel raul produs este mult crescut si de aceea mult mai vizibil. Estimari moderate plaseaza numarul copiilor nascuti morti in urma accidentului de la Fukushima in jurul cifrei de 18000.”

Vezi documentul FOIA aici:

si aici:
Musamalizarea conspirativa a valului de radiatii care inca este emis de reactorul de la Fukushima se numeste acum “Plume-Gate”. Aceasta problema trebuie sa fie in centrul atentiei noastre. S-ar putea ca efectiv sa nu fie nimic mai important pentru supravietuirea rasei umane decat sa facem fata acestei probleme scapate de sub control a radiatiilor de la Fukushima - pe termen foarte scurt si a problemei mai ample a fraudei stiintifice despre “siguranta” energiei nucleare – pe termen mai lung.

Dupa cum exlica Higgins, “Opinia acestui autor este ca orice sursa media care nu striga in gura mare despre Plume-Gate cel mai probabil este controlata de stapanire.” Are dreptate. Aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra nr. 1, iar Natural News isi redefineste prioritatile chiar acum pentru a trage un semnal de alarma asupra dezastrului de la Fukushima pentru motivul evident ca orice altceva paleste prin comparatie in fata importantei acestui subiect.

Actioneaza acum.

Desi nu-mi place sa apelam la ONU pentru a face nimic, deoarece este o organizatie criminala globalista, angajata in raspandirea traficului de sclavi sexuali, abuz asupra copiilor si crime in masa, ONU are fara doar si poate unele legaturi cu guvernele lumii. Petitia din link-ul de mai jos cere celor de la ONU sa ia masuri urgente, decisive pentru a face fata reactorului nr. 4 de la Fukushima inainte de a fi prea tarziu si de a fi cu totii afectati dincolo de limita.

Aceasta petitie cere doua lucruri:
1. Natiunile Unite ar trebui sa organizeze un Summit pe probleme de securitate nucleara pentru a prelua problema cruciala a combustibilului folosit de la reactorul nr. 4 Fukushima Daiichi .

2. Natiunile Unite ar trebui sa stabileasca o echipa de evaluare independenta la reactorul nr. 4 Fukushima Daiichi si sa coordoneze asistenta internationala pentru a stabiliza combustibilul nuclear folosit si a preveni scurgerile de radiatii cu consecinte potential catastrofice.

Aici la NaturalNews, desi dispretuim ONU pentru actiunile lui globaliste si crimele impotriva umanitatii, totusi sustinem aceasta petitie si efortul urgent pentru ca Natiunile Unite sa faca ceva pozitiv macar o data. De fapt daca ONU ignora aceasta problema, numai acest lucru singur va fi cea mai mare crima a tuturor timpurilor impotriva umanitatii, caci esecul de a rezolva situatia de la reactorul nr. 4 ar putea insemna sfarsitul civilizatiei umane asa cum o cunoastem noi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu