vineri, 22 iunie 2012

Radiatia Terestra si Zonele Geopatogene


Zonele geopatogene şi îmbolnăvirile
Zonele geopatogene (ZGP) reprezintă nişte anomalii geofizice locale. Există trei cauze principale de apariţie a ZGP: intersectarea curenţilor de apă subterani, ruperile geologice ale straturilor superioare ale scoarţei terestre şi suprapunerea nodurilor globale ale reţelelor energetice Hartman şi Curri şi, bineînţeles, prin combinarea acestora. În special în locurile de intersectare a nodurilor liniilor reţelelor şi a curenţilor de apă se creează nişte spatii deosebit de periculoase, în care se concentrează radiaţia terestră sub formă de pete cu dimensiuni de 10×10 cm sau 20×20 cm. În cazul unei prezenţe de lungă durată în zona de acţiune a acestora, omul se îmbolnăveşte de cancer, de scleroză difuză şi de alte boli grave.
Radiaţia terestră se caracterizează printr-o serie de proprietăţi fizice: ca şi raza laser, aceasta se propagă strict vertical în sus, fără dispersie, nu se ecranează cu ajutorul mijloacelor obişnuite de protecţie contra radiaţiilor (plumb, beton).
Studiind problema radiaţiei terestre, fizicienii au determinat încă o caracteristică a zonelor geopatogene: în locurile de amplasare a acestora se modifică parametrii geofizici ai câmpurilor — se măreşte potenţialul electricităţii atmosferice, creşte nivelul fondului natural al radiaţiilor, creşte rezistenţa electrică a solului şi, concomitent cu aceasta, scade intensitatea componentei verticale a câmpului geomagnetic, are loc încetinirea trecerii undelor radio într-o anumită gamă de frecvenţă. A fost observată legătura dintre modificările parametrilor geofizici ale acestor zone şi factorii de climă şi de stare a vremii — apariţia de fronturi calde şi reci de mase de aer, modificarea presiunii atmosferice, a activităţii solare.
Unul dintre specialiştii proeminenţi în problema zonelor geopatogene, fizicianul P. Schveitzer, cu ajutorul cadrului de biolocaţie elaborat de el, a cercetat structura undelor radiaţiei terestre. El a ajuns la următoarea concluzie: caracterul radiaţiei în zonele geopatogene depinde de mai mulţi factori, cum ar fi: lăţimea ruperii geologice, rocile şi mineralele ce compun ruperea, compoziţia chimică a apei din curenţii subterani şi altele. Potrivit părerii savanţilor ruşi E. Z. Gak şi V. I. Gridin şi a fizicianului maghiar G. Pernecki, trăsăturile caracteristice ale radiaţiei terestre (focalizare, neecranare, direcţia verticală strictă a razelor) sunt legate de faptul că principala cauză a apariţiei acesteia o reprezintă anomaliile din câmpurile magnetic şi gravitaţional ale Pământului, care, probabil, creează unde gravitaţionale staţionare. Prezenţa zonelor rămâne o enigmă neelucidată a geofizicii şi o problemă serioasă pentru ecologie.
Sa presupunem ca avem casa pe un focar geopatogen, deci generator de boli grave. Intreaga casa este compromisa? Putem sa ne dam seama unde este locul ostil sanatatii noastre, chiar daca nu putem sa apelam la un operator extrasenzorial.
De regula, ne mobilam apartamentul in functie de spatiul disponibil, respectand sufrageria, dormitoarele, asa cum le-au prevazut proiectantii. Televizorul, in fata caruia petrecem cea mai mare parte din timpul liber, se afla in sufragerie, iar patul, normal, in dormitor. Locul unde ne petrecem multe ore este si locul unde ne expunem cel mai mult “emanatiilor” subtile ale pamantului. Sunt acestea locuri “sanatoase”? Animalele au, din instinct, abilitatea de a detecta astfel de primejdii. Si oamenii au aceasta “cheie” a supravietuirii, dar, cel mai adesea, ignora semnalele trupului.




ANIMALELE, DETECTOARE DE FOCARE GEOPATOGENE
ZBENGUIALA PESTILOR DIN ACVARIU
Chinezii aplica stiinta numita Feng Shui de 4.000 de ani. Este atat de complexa, incat cu greu poate fi “rupta” pe bucatele si aplicata pe segmente. Indraznim totusi sa aducem la cunostinta cit itorului roman ceea ce au observat specialistii chinezi in legatura cu pestii de acvariu si energia pozitiva din casa. Pestele simbolizeaza bunastarea si fericirea, creator de energie benefica, in special daca acvariul este alimentat cu oxigen. In Hong-Kong, aproape fiecare apartament are macar un bol cu pestisori. Miscarea lor de du-te-vino incarca incaperea cu un flux de vitalitate. Daca observati ca pestii din acvariu sunt inerti timp indelungat, atunci zona in care este pus acvariul este ostila si, chiar daca sunt bine ingrijiti, se imbolnavesc si mor.
SI PLANTELE SE USUCA
Ca orice organism viu, si plantele reactioneaza la ostilitate, atat a mediului, cat si a omului. Este dovedit stiintific, chiar si la noi in tara, prin experimentele cercetatoarei Marioara Godeanu. Se observa adesea ca plantele din apartament au locuri unde se dezvolta foarte armonios, indiferent daca sunt asezate la lumina naturala sau nu. Se spune ca nu trebuie sa le schimbi locul. Dar ele pot fi mutate fara teama de rezultate negative, fiindca, daca locul nu le “place”, se vestejesc, chiar daca sunt puse la fereastra, desi lumina le face bine.
CAND NU TE IA LOCUL 
Omul are si el semnalele lui clare, desi civilizatia le-a mai tocit. A ramas o vorba din batrani, pentru un om care se fataie si nu are stare. Se zice ca “nu-l ia locul”. Pai, nu-l ia, pentru ca simte un pericol nedefinit in acel loc. Stare de ameteala, o scadere a vitalitatii, fara nici un motiv anume, insomnii, nauceala, chiar greturi la persoane mai sensibile, sunt semnalele de avertisment pe care trupul le manifesta cand simte “locul rau”.
Copiii sunt detectorii cei mai fideli ai focarelor geopatogene, pentru ca instinctele lor primare n-au fost inca “pervertite”. Se intampla adesea ca ei sa nu vrea sa stea intr-o incapere, sa se joace intr-un loc special amenajat sau sa doarma in anumite paturi. Nu pot sa-si motiveze refuzul, dar sunt iritati, plang si repeta intruna: “Nu vreau aici!” Am face bine sa tinem seama de dorinta lor.

INCA O ARMA 
“Orice descopera un om de stiinta, el descopera, de fapt, o arma”, spune o lege a toate-stiutorului Murphy. Influenta “otravita” a focarelor geopatogene asupra organismului uman nu putea sa iasa din “tipar”. Macar si cu titlul de experiment, “unii” au trecut de partea raului. Tintele predilecte ale acestor forte oculte sunt politicienii cu functii de raspundere. Sportivii cad si ei prada unor teste neortodoxe.
Se cuvine sa precizam ca, la nivel de conducere a multor tari considerate “puteri”, se cunoaste foarte bine si in amanunt acest domeniu. Cei mai multi lideri de stat au apelat la operatori extrasenzoriali din cadrul propriilor armate, pentru a le “cartografia” locuintele, birourile, casele de oaspeti.

FOTOLIUL DIN ODAIE, AL… CAINELUI
Proprietarii de caini, ca sa zicem asa, pot determina cu destula precizie unde este un focar geopatogen, mutand fotoliul preferat al patrupedului in zonele unde se afla canapeaua din dreptul televizorului, biroul sau patul. Daca, in ciuda faptului ca este locul sau preferat, cainele se invarteste agitat, se asaza, dar se ridica si-si paraseste “cuibul”, este clar ca simte primejdia din adancuri si trebuie sa va redistribuiti mobila.
UNDE TOARCE PISICA E BINE :)
 In ceea ce priveste pisica, parerile sunt impartite. Sunt cercetatori care sustin ca pisica este mare amatoare de locuri calde, iar emanatiile pamantului produc o caldura subtila, pe care oamenii adesea nu o detecteaza, dar pisicile, da. Si se asaza in acele locuri. Majoritatea considera insa ca, oricat de amatoare ar fi pisica de caldura, ea evita sursa de radiatii patogene, daca instinctele sale nu sunt atenuate de influenta stapanului, ceea ce se poate intampla cu orice animal de casa. Si pisica are locuri preferate, unde se “lateste” si toarce multumita, iar acele locuri nu pot fi decat benefice pentru organism.
Incheiam cu întrebarea dacã este important sã cunoastem calitatea locului în care dormim! Sã vedem în continuare ce mai spun despre zonele geopatogene oamenii de stiintã rusi. Si iatã ce aflãm: „Dacã focarul geopatogen este amplasat în partea de lângã cap a locului în care dorim, pot apãrea urmãtoarele senzatii: dureri de cap, ameteli, dereglarea somnului, starea de disconfort inexplicabil. Dacã focarul (geopatogen) este localizat în regiunea inimii, se produc senzatii neplãcute în regiunea pieptului, împunsãturi în inimã, dereglarea frecventei contractãrilor inimii, oscilarea tensiunii, respiratie dificilã etc. etc.” S-a constatat de asemenea cã la persoanele aflate mai mult de 8 zile în zonele cu radiatii geopatogene se observã simptome ca senzatia permanentã de disconfort, slãbiciune generalã fãrã un motiv anume, somnolenta nejustificatã, insomnie si dureri de cap, ameteli, tensiune inexplicabilã, nervozitate, senzatia de teamã, senzatie de arsuri si amorteli pe tot corpul, crampe musculare, membrele reci si multe altele… Iatã asadar cât de dependentã este sãnãtatea noastrã, cât de dependente sunt stãrile noastre de fluxurile de radiatii terestre si cosmice, mai ales de interactionarea lor în planul fizic al energiilor care strãbat planeta. Se stie azi mai exact decât în trecut cã sistemul nervos central este la om printre primele care reactioneazã la actiunea radiatiei terestre. Toate manifestãrile si schimbãrile se manifestã mai întâi prin excitare sporitã, nervozitate, dând oamenilor senzatia de tensiune sau, nu în ultimul rând, chiar de deprimare.
Nodurile Hartmann si zonele geopatogene din Bucuresti
Globul pamintesc este strabatut de o vasta retea cosmo-telurica, de niste radiatii care vin din adincul Pamintului si care ne pot influenta viata.
Desi nu aveau instrumente de masura ultrasofisticate, oamenii din vechime stiau foarte multe lucruri de care noi abia astazi aflam. Reteaua Hartmann este peste tot si nu o putem evita.
Aceasta retea seamana cu un soi de ziduri de plasa foarte inalte care se ridica din sol.
Aceasta “plasa” vibratorie radioactiva se intinde pe directia nord-sud din doi in doi metri, iar pe directia est-vest din 2,5 in 2,5 metri. Grosimea acestor ziduri verticale – sa le numim “linii Hartmann“- variaza intre 16 si 20 cm.
Reteaua se stringe si se alungeste pe masura ce ne apropiem de poli. Este ca si cum am lua globul pamintesc si am desena pe el meridianele si paralelele.
Reteaua Hartmann este invizibila asa ca tot ce putem face este sa ne folosim imaginatia pentru a creea imaginea ei.
Doctorul Ernst Hartmann a observat ca soarecii aflati intr-o incapere, stateau grupati dupa directia liniilor si nodurilor unei retele. Acest tip de reactie al animalelor i-a dat de gandit si astfel a inceput sa studieze fenomenul si sa traga concluzii interesante.
Mecanismul prin care este generata reteaua Hartmann este inca necunoscut de oamenilor de stiinta. Probabil ca ea apare in urma unor interferente intre cimpuri, dar de ce natura sunt acestea nu se stie cu exactitate.
Radiatiile Hartmann nu sint de natura electromagnetica si nu pot fi masurate cu aparate obisnuite dar le putem pune in evidenta prin masurari radiestezice.
Prin acest fel de masuratori, folosind o simpla ansa sau pur si simplu doua bete sau vergele, se determina locurile unde se gasesc izvoare subterane si pot fi sapate fintini.
Reteaua Hartmann traverseaza intreaga suprafata a pamintului, toate solurile, toate locuintele, producind perturbari.
Majoritatea fiintelor vii sufera influente nocive daca sint plasate pe liniile Hartmann, dar mai ales in dreptul unui nod Hartmann. in ochiurile retelei nu se simte nici un fel de influenta.
Singurele animale despre care se stie ca se simt bine – si de aceea se asaza de bunavoie mai ales in nodurile retelei sunt pisicile si soarecii.
Reteaua H era cunoscuta in timpuri de demult si oamenii isi alegeau cu grija locurile unde isi construiau case, cultivau plante, cresteau animale,etc. Evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul pasarilor, animalelor sau de masuratori radiestezice. Prin masuratori radiestezice s-a determinat ca reteaua Hartmann cade la periferia piramidei lui Keops, iar in interior cadrilajul teluric lipseste, ca impins in afara. Templul se afla deci intr-un spatiu ecranat de efectele radiatiilor Hartmann.
Este de dorit sa plasam patul in camera, astfel incit locul unde se afla perna, si deci capul nostru, sa nu fie chiar pe un nod Hartmann. in acest loc petrecem citeva ore in fiecare noapte si ne putem expune fara sa stim unor perturbari energetice, datorate radiatiilor Hartmann, care pot duce la somn agitat, cosmaruri, boli cronice si chiar cancer.
Nu inseamna ca toate persoanele care dorm in dreptul unui astfel de nod se imbolnavesc. Asta depinde pina la urma si de rezistenta organismului fiecaruia.
Cei care au studiat terapia cu ajutorul cristalelor sint de parere ca daca plasam mai multe bucati de cuart in incapere, pe care le spalam periodic cu apa, reusim sa mai reducem din efectul daunator al radiatiilor Hartmann. Influenta radiatiilor Hartmann este crescuta in apropierea transformatoarelor de tensiune electrica.

***
Densitatea cea mai mare de perturbari geopatice foarte puternice se afla in jurul Palatului Parlamentului in apropierea Casei Presei si in zona Cotroceni. Elena Ceausescu stia despre existenta catorva focare chiar in Palatul Cotroceni.

Zonele geopatogene din Bucuresti
Cercetãtorii rusi ne dau însã si o veste bunã. Ei spun cã, dacã omul va pãrãsi la timp zona reactivã depistatã la timp, simptomele si întregul lant de senzatii sau afectiuni vor dispãrea în rãstimp de o lunã de zile. Sederea mai îndelungatã în astfel de zone geopatogene duce la un lant de îmbolnãviri deosebit de grave, spre exemplu, la leucozã, sclerozã, dereglãri ale circulatiei sângelui în creier, fenomene de spasm, convulsii cronice, migrene si ridicarea inexplicabilã a temperaturii corpului pânã la 39-40 de grade Celsius, strabism… Dr. E. D. Hartmon a efectuat cercetãri în cadrul Societãtii de geobiologie si a constatat cã fâsiile active de radiatii ale unei retele dreptunghiulare grilate, atunci când au fost îndreptate de-a lungul meridianelor, în directia nord-sud, au provocat de regulã afectiuni cardio-vasculare, iar fâsiile directionate pe paralelele est-vest provoacã inflamatii, artrite si reumatism! La persoanele ale cãror paturi se aflã sã zicem în nodurile (punctele) de intersectie pe diagonalã ale retelei de radiatii, se constatã afectiuni vasculare, convulsii, boli reumatice si tahiaritmie etc.
Ne mai întrebãm, încã, oare cât de dependenti suntem de radiatiile terestre si cosmice sau, cum ne putem crea cortine de protectie în cazul când trãim într-un câmp de radiatii malefice? Aceasta este o temã pentru acest secol. Deocamdatã se poate face afirmatia cã multe din bolile cronice au drept cauze actiunile patogene ale radiatiilor cosmice si terestre. Un alt cercetãtor, C.Blaher, afirmã cã numai 5 la sutã (!!!) din persoanele aflate în zonele geopatogene rãmân sãnãtoase în impactul cu radiatiile terestre. Blaher afirma: „Se poate presupune, în corespondentã cu teoria biosimetriei functionale, cã în rândurile populatiei existã tipul de oameni «de stânga», «de dreapta» si «simetrice», care reactioneazã absolut diferit la radiatia terestrã”. În fine, sectoarele cancerigene locale corespund de cele mai multe ori cu intersectiile de inductie, unde radiatiile au frecvente polarizate „spre stânga”. Concomitent, unele afectiuni sunt provocate de intersectiile subterane ale curentilor de apã, radiatia acestora fiind polarizatã de partea „dreaptã”

.
Concluzia cercetãtorilor este clarã: „Zonele geopatogene în locurile de trai sau de  muncã ale oamenilor urmeazã, din aceste considerente, sã fie recunoscute în calitate de factor de risc sporit, si este necesar a se lua toate mãsurile în vederea depistãrii si neutralizãrii lor”.

Dupa aproape zece ani de munca, fizicianul Ancu Dinca a reusit sa contureze o harta generala a focarelor geopatogene din Bucuresti. Adica zonele in care acestea se manifesta cel mai intens. Este vorba despre harta celor mai mari concentrari de focare geopatogene din capitala. Densitatea cea mai mare de perturbari geopatice foarte puternice se afla in jurul Palatului Parlamentului in apropierea Casei Presei si in zona Cotroceni. Astfel, zonele cele mai periculoase sunt in sectorul 5, intre Calea 13 Septembrie, soseaua Antiaeriana, soseaua Salaj, Zetarilor, Drumul Gazarului si strada 11 Iunie. Aici focarele geopatogene sunt foarte apropiate, uneori chiar la cativa metri distanta unul de altul, si au o emisie de radiatii de inalta intensitate. Urmeaza sectorul 1, cu o densitate relativ mare de focare pe toata suprafata, in special in zona centrala. Cel mai rau arata aici o fasie lata de cateva zeci de metri, cuprinsa intre Casa Presei si Piata Romana. Aici, influenta negativa este determinata de o “ruptura de falie tectonica”, dupa cum spune Ancu Dinca. Zona de vest si nord-vest a sectorului 1 sta relativ bine, intre Aeroportul Baneasa, Calea Grivitei si Calea Giulesti. Sectorul 6 sta si el destul de rau, pe aproape toata suprafata sa, mai putin zona de vest. Sectorul 2 se situeaza mai bine deoarece aici densitatea focarelor geopatogene este mica, iar intensitatea emisiilor nocive este relativ medie pe tot cuprinsul sectorului.Sectorul 3 are probleme in centru si in alte cinci insule mai mari in zona Titan, Mihai Bravu, Republica, CFR Titan si Policolor. Situatia acestui sector este mult mai buna insa decat in cele prezentate mai sus. Sectorul 4 sta cel mai bine, cu 4 zone restranse in care se manifesta fenomenul geopatic: Tineretului, Constantin Brancoveanu, CFR Progresul si Depoul IMGB.

Vestea buna este ca problema geopatica poate fi remediata. Cercetatorii in domeniu au retete de corectare a perturbarilor geopatice. Cea mai simpla solutie pentru asemenea situatii este mutarea patului sau a biroului intr-un alt loc. O alta solutie este amplasarea in spatiile locuite a unei cantitati de cristale, in special cuart. Pot fi folosite si aschii de marmura, care se procura mai usor. “Este important ca aceste cristale, indiferent de tipul lor, sa fie spalate cat mai des cu apa. Cea mai simpla metodea este de a le aseza intr-o galeata si a lasa apa sa curga peste ele timp de aproximativ o jumatate de ora”, ne-a spus Ancu Dinca. O alta metoda este amplasarea la parterul cladirilor, sub pardoseala, a doua placi metalice, de preferinta din otel galvanizat. Dimensiunile placilor sunt de 0,90-1,20 metri latime si 1,8 -2,4 metri lungime, asezate in unghi drept una fata de alta.
Pentru a clarifica cine ar trebui sa aiba cristale in casa, cea mai afectata zona din Bucuresti, in opinia radiestezistilor, e cuprinsa intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Cosbuc, in jurul Palatului Parlamentului. Aici focarele geopatogene sunt cele mai dese si mai puternice. Urmeaza zona dintre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, mai putin populata, din fericire. Cei ce au studiat fenomenul spun ca accidentele frecvente din zona Casei Presei se datoreaza tocmai acestor anomalii magnetice ale Pamantului. Apoi centrul orasului, respectiv Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Unirii. Aproape de acest palier se afla si zona Cotroceni. Celelalte zone ale orasului pot fi catalogate de nivel 3, adica de nivel mediu, “oarecum normal pentru un oras mare”, dupa cum spune Ancu Dinca. “Cam un sfert din oras emite radiatii geopatogene de intensitate periculoasa. Sigur, periculoasa daca nu are un minimum de protectie, iar minimum de protectie provine din cunoastere”, a concluzionat specialistul Ancu Dinca.

Totuşi, în urma cercetărilor de documente şi pe teren se pot localiza cu prudenţă nouă zone: Mântuleasa, Uranus-13 Septembrie-Panduri, Antiaeriană-Sălaj, Dealul Cotroceni, Foişor, Cocioc-Piscului-Văcăreşti, Mitropolie şi Zeţarilor-Drumul Găzarului.

Este în firea omului ca ceea ce nu percepe cu simţurile să nege, să declare că nu există, dar nici undele gravitaţionale nu se pot vedea sau măsura, şi totuşi există
Publicat de Andrei Vasile 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu