vineri, 22 iunie 2012

Stabilizarea chakrelor prin meloterapie


NOTA-Exerciile de mai jos se vor executa numai dupa ce ati citit notiuni generale despre aure si chakrele energetice


                                                               Informatii despre aure     AICI
                                                               Informatii despre chakre AICI

IMPORTANT DE STIUT
  
Procesul de purificare ai activarea chakrelor se va face doar in cunostinta de cauza,cei care au nevoie de el(vezi daca ai simptomele enuntate), si numai de catre acele persoane care cunosc efectele si beneficiile acestor proceduri. Aceste proceduri se fac intr-o anumita ordine, si nu haotic, deoarece va puteti trezi cu sistemul energetic dat peste cap.Este nevoie de seriozitate si vointa, intrucat procesul de purificare si activare este de durata.
Am pus la dispozitie aceste proceduri in mod GRATUIT, si se adreseaza acelora dintre dvs. care doresc sa-si purifice si sa-si active singuri sistemul energetic fara a mai plati serviciile unui terapeut…care, va asigur ca nu sunt deloc ieftine.
Deci-nu bagatelizati acest program, iar cei  care nu doresc sa-l urmeze, sau nu pot, ii rog sa considere acest program doar informativ.

Daca doresti sa iti purifici si sa iti activezi singur/a centrii energetici, iti pun la dispozitie un
                 PROGRAM GRATUIT, pe care trebuie sa il urmezi in ordinea de mai jos

PURIFICAREA-prin  AROMATERAPIE
                                     ACTIVAREA-prin MEDITATIE SI VIZUALIZARE
STABILIZAREA ACTIVARII-prin MELOTERAPIE SI VIZUALIZARE
FAZA A III A PROGRAMULUI
DURATA-90 minute, cate 10 minute pentru fiecare etapa 
Dupa ce ti-ai purificat si activat chakrele, vei trece acum la ultima faza, si anume aceea de stabilizarea chakrelor prin meloterapie si vizualizare.In acest sens, am conceput special videoclipul de mai sus, care contine sunete adecvate stabilizarii chakrelor(meloterapie) pe frecventa 432HZ-8HZ, si contine imagini in miscare constand din figuri geometrice ce poarta numele de mandala.
Tot ce ai de facut(dupa ce ai trecut prin cele doua faze anterioare, este sa maresti imaginea(in partea dreapta a videoclipului este un patratel-full screen- pe care vei apasa), sa iti pui castile pe urechi, si in liniste deplina sa privesti mai intai in ansamblu imaginea in miscare, iar dupa ce te vei obisnui cu ea, vei privi fix in centrul acesteia unde este un cerculet mic.
In acest timp, vei vizualiza, cu ochii mintii, fiecare chakra(incepand de la cea din varful capului) rotindu-se in sensul in care se roteste si imaginea, vizualizand totodata si culoarea specifica fiecarei chakre
Vei proceda ca mai sus prima data.
Apoi, vei relua vizionarea de inca sapte ori, si de fiecare data, pe parcursul fiecarei vizionari vei vizualiza doar cate o chakra cu culoarea specifica ei, incepand tot cu cea din varful capului.
A noua oara, si ultima, vei vizualiza iarasi cele sapte chakre..ca si prima data.
Dupa acest program vei constata o schimbare extraordinara atat din punct de vedere al sanatatii fizice, cat si din punct de vedere al starii tale interioare, sufletesti.In plus, vei vedea ca modul tau de comportament, de gandire si actiune va fi total diferit.
In timpul vizionarii trebuie sa simti niste vibratii, fie de-a lungul coloanei vertebrale, fie in corp,
Multa bafta !
Program initiat de Altheea
Terapeut in terapii complementare

Astept impresii din partea acelora care vor obtine rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu