vineri, 22 iunie 2012

Un component al "Illuminati" si fost Bilderberg Group ,Henry Kissinger,anunta atacarea Iranului in cateva luni ! Va insemna oare asta si inceperea unui nou Razboi Mondial ?



 Henry Kissinger,cu ocazia primirii unei decoratii prezidentiale din partea liderului statului Israel,Shimon Peres,a declarat ca momentul adevarului in privinta Iranului va veni in lunile urmatoare! 


"Intrebarea este ,ce punct ne face sa concluzionam faptul ca negocierile si-au atins limita? Aceasta este o intrebare la care nu ar trebui sa se raspunda unilateral",a declarat fostul secretar de stat, marti noapte intr-un discurs la Gala de deschidere a Conferintei Presedintelui 2012 de la Ierusalim.Prin aceasta declaratie,Kissinger spune de fapt ca Israelul are dreptul sa ia oricand considera decizia de a ataca Iranul,fara sa mai ceara voie Natiunilor Unite sau Statelor Unite.

"Adevarul este ca timp de zece ani ,Consiliul de Securitate a atentionat ca un program nuclear militar in Iran este inacceptabil.Datoria lor este diplomatia,insa la un anumit punct ei vor trebui sa defineasca termenul "inacceptabil" si cum vor sa-l aplice.Iar acesta este un moment care va fi abordat in lunile ce urmeaza si o vom face impreuna ".
  
          Kissinger a venit la Ierusalim pentru a primi  medalia prezidentiala a Israelului din partea lui Peres,cel care tocmai fusese decorat la Washington de catre presedintele Obama cu "Medalia Prezidentiala Americana a Libertatii".Kissinger a primit decoratia la doar cateva luni dupa ce au fost deconspirate inregistrari din 1973 in care acesta ii spunea presedintelui Nixon ca nu este problema SUA daca Rusia doreste sa mute evrei in lagare de concentrare.
    Peres a declarat ca este ferm convins dupa ultima sa intalnire cu presedintele SUA ,ca acesta este alaturi de Israel in problema iraniana,luand in calcul orice masura impotriva Teheranului.

        Kissinger a mai spus ca arabii sunt cei care ar trebui sa faca concesii daca isi doresc pacea cu Israelul ,tinand cont de sacrificiile facute de evrei in trecut.La intalnire au luat parte 4000 de persoane,printre care directorul executiv de origine evreiasca a comapniei Google,Eric Schmidt,si fostul prim-ministru al Marii Britanii ,Tony Blair.

  Secretele Sistemului: Tot mai multe indicii ne arata faptul ca ceasul ticaie in privinta unui nou razboi de amploare.Pe de-o parte,avertizarile Israelului si a Statelor Unite cum ca negocierile si-au atins limita,pe cealalta parte pregatirile militare tot mai intense a Iranului de a raspunde unui eventual atac.Recent au aparut in presa zvonuri cum ca Iran,Rusia,China si Siria pregatesc un mega-exercitiu militar comun.Ce sa insemne toate astea oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu